Gość: Mareczek IP: 80.48.116.* 05.04.03, 00:07 Marzenia......Gdybym został Prezydentem Jednego Dnia to tą jedną decyzją byłoby zlikwidowanie etatów doradców i zastępców Prezydenta. WYKONAĆ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ob.serwator Re: Poszukiwany, poszukiwana 05.04.03, 20:08 > Marzenia......Gdybym został Prezydentem Jednego Dnia to tą jedną > decyzją byłoby zlikwidowanie etatów doradców i zastępców > Prezydenta. WYKONAĆ Myslę, że do listy należaloby dołączyć rownież "jednodniowego asystenta". WYKONAĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mareczek Ob.serwator, ty się nazywasz albo Pyka, albo.... IP: 80.48.116.* 05.04.03, 23:51 Tomaszewski albo nie daj Boże Bartyzel. No trudno. A ja napewno nie jestem Miller, Kwaśniewski ani inne bydle z SLD, i się więcej nie wysilaj bo Ci żyłka jakaś pęknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teufel Re: Ob.serwator, ty się nazywasz albo Pyka, albo. IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.03, 02:53 Mareczek czytaj uważnie jednodniowym asystentem będzie Kropa czyli chodzi, żeby zwolnić go. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mareczek Dupek jestem IP: 80.48.116.* 06.04.03, 03:21 Ale po tylu przejściach można się chyba raz pomylić. Przepraszam ob,serwatora. Odpowiedz Link Zgłoś
ob.serwator Errare humanum est... 07.04.03, 20:04 > Ale po tylu przejściach można się chyba raz pomylić. Przepraszam > ob,serwatora. Errare humanum est... więc przebaczam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś