Dodaj do ulubionych

Strona internetowa LCJ

IP: *.era.pl 10.01.07, 08:08
nie wiem kto sie tym zajmuje ale znowu widze jakiegoś babola na stronie --
pomyliło im sie z czarterami że jakoby Alfastar wysyłałał z Łodzi do Tunezji
a Triada do Egiptu
Obserwuj wątek
    • Gość: Nagano Re: Strona internetowa LCJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 11:50
      Poprawione. A swoją drogą wysłałem kilka dni temu e-mail z prośbą o dodaniu do
      strony języka niemieckiego, włoskiego i francuskiego. Odpowiedzi nie dostałem :/
      • Gość: anioł15 Re: Strona internetowa LCJ IP: *.era.pl 10.01.07, 11:52
        cos chyba tworza bo od kilku dni kiepsko otwiera sie strona lotniska i sa
        jakies problemy
        • Gość: Nagano Re: Strona internetowa LCJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 11:56
          Po kliknięciu w puste ramki w panelu języków są jakieś błędy. Liczę na to, że
          dodadzą te języki. BVA i CIA się tutaj kłaniają. A jeżeli lufa w końcu się
          zdecyduje to i niemiecki się przyda.
    • Gość: anioł15 Re: Strona internetowa LCJ IP: *.era.pl 10.01.07, 11:50
      juz poprawione --profesjonalisci !!!
    • Gość: Maxior Re: Strona internetowa LCJ IP: 193.16.255.* 10.01.07, 12:09
      Dodatkowo link Centralwings przekierowuje na stronę firmy AVIS. Proszę o
      poprawienie!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: łodzianin Re: Strona internetowa LCJ IP: 212.191.172.* 10.01.07, 18:00
        Ogólnie strona Lublinka jest mało professional!!
        Wygląda tak, jakby tworzył ją uczeń 3 klasy gimnazjum...
        Według mnie powinni zrobić nową, na wzór np. Ławicy...
        • Gość: mmm Re: Strona internetowa LCJ IP: 212.191.170.* 11.01.07, 00:12
          > Według mnie powinni zrobić
          > nową, na wzór np. Ławicy...
          Taaaaaa... a w chwili startu 30 listopada 2006 roku
          (www.mojeprzeloty.pl/nowosc.php?dzien=2006-11-30&org=poznan_lawica )
          na nowej stronie Ławicy na mapce połączeń był Zurych, Stuttgart i Dortmund na
          których operował niemiecki przewoźnik dauair. Piszę "OPEROWŁ" bo na początku
          sierpnia 2006 linie dauair zbankrutowały zawieszjąc natychmiastowo loty:
          www.mojeprzeloty.pl/nowosc.php?dzien=2006-08-10&org=dauair
          Między tymi datami jest prawie 4 miesiące róznicy. Chyba wystarczaja ilość czasu
          żeby 'profesjonalnie' zarządzane lotnisko w Poznaniu zauważyło, że dauair do
          nich przestał latać a firma wykonujaca stroną nie przejeła sie na zasadzie: "to
          nei nasz problem". Możliwą wersją jest także to, że strona powstawała ponad 4
          miesiące i poprzez to w chwili startu była niekatualna! Ale także to nie
          świadczy najlepiej o 'profesjonaliźmie' wykonawcy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka