edmurphy 14.01.07, 00:04 Wybieracie sie na jakąś imprezę Wielkiej Orkiestry Swiątecznej Pomocy? Ja tam idę, zobaczę co bedzie się działo w ZDK-u. Początek o 16-tej. Nie widziałem Adcox, żebys nas tu serdecznie zapraszał :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
exel5 Re: WOSP 14.01.07, 17:09 Repertuar Dostojnej Melodii znam na pamięć.Doceniłam Młodzież, ktorej się coś chce. i oby chciało się im jak najdłużej. Dzięki . Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowany761 Re: WOSP 14.01.07, 20:28 Brawo Pan Burmistrz! Wspaniałe zakończenie 15 WOśP! Nareszcie coś się zaczyna dziać w naszym żychlinie,tak trzymać Panie Burmistrzu! SIEMA! Odpowiedz Link Zgłoś
dw225 Re: WOSP 14.01.07, 20:47 Mam nadzieję, że za rok będzie jeszcze lepiej. Brawo za to co był! SIEMA Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: WOSP 14.01.07, 23:44 Siema! Było kosmicznie! Oby cały rok był taki radosny dla naszego miasta, jak to wspaniałe swiatełko. Odpowiedz Link Zgłoś
jadwiska Re: WOSP 15.01.07, 15:43 Widziałam pokaz sztucznych ogni. Grupa widzów była liczna , a samo widowisko było SUPER. Radość dla nas mieszkańców a jednocześnie uswietnienie Wielkiej Orkiestry. Ciekawa jestem ile nasza młodzież uzbierała pieniędzy na ten zaszczytny cel i czy byli jacyś indywidualni sponsorzy ?? Odpowiedz Link Zgłoś
ania0987 Re: WOSP 15.01.07, 18:21 Byłam, zobaczyłam, pochwaliłam.Nareszcie zaczyna się coś dziać a naszym Żychlinowie.Jak się coś chce zrobic to zawsze można.Pewnie starszej kadrze nie chciało się za bardzo ruszyć do czego kolwiek.Pieniądze też można było zdobyć.HHHmmmmmm zobaczymy co dalej bedzie. pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
rs77 Re: WOSP 17.01.07, 00:06 Zapraszam: www.zszychlin.hg.pl/gal_15wosp/galeria/index.php Chciałem zauważyć,że w swych wypowiedziach szanowni forumowicze zapomnieli o Zespole Szkół w Żychlinie, który od wielu lat "gra" dla orkiestry, który był motorem całego przedsięwzięcia. Nie umniejszajac zasług Burmistrza Gminy, gminnych jednostek samorządowych (przede wszystkim M.G.O.S.i R., SP Nr 1) oraz innych organizacji osobiście chciałem podziekować szefowej sztabu - p. Dominice Pieścik (inicjatorce, pomysłodawczyni oraz koordynatorowi orkiestry), innym nauczycielom zespołu szkół aktywnie biorącym udział w organizacji i przeprowadzeniu akcji - p.Renacie Dziubie, p.Jadwidze Wilińskiej, p. Jolancie Kucharskiej-Jurek, p. Iwonie Kciuk, p.Aleksandrze Piotrowkiej, p. Januszowi Głuszczowi, p. Zbigniewowi Chrulskiemu, p. Jerzemu Abramowiczowi, p. Bogdanowi Kciuk oraz przede wszystkim kilkudziesięciu wolontariuszom - uczniom zespołu szkół oraz SP Nr 1 którzy w Żychlinie, Pacynie, Oporowie, Bedlnie, Mnichu, Szczwinie Koscielnym itd. aktywnie przeprowadzali zbiórkę na rzecz dzieci - ofiar wypadków drogowych. Wielkie podziękowania również dla prowadzących imprezę, dla p. Elżbiety Gulińskiej (M.G.O.S.i R.) dla Aleksandry Woźniak i Tomasza Pietrzaka - uczniów zespołu szkół. Zebrano ponad 9000 zł - jeszcze raz podziękowania i gratulacje. Z poważaniem: Robert Stasiak. Odpowiedz Link Zgłoś
jadwiska Re: WOSP 17.01.07, 13:42 Gratulacje dla wzsystkich organizatorów, wolontariuszy i darczyńców z Żychlina i okolic za zebraną kwotę ponad 9000 zł dla WOSP. Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: WOSP 18.01.07, 00:27 Pamiętamy również o Zespole Szkół nr 1, który również przez lat kilka organizował orkiestrowe granie. Dziękujemy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
stefan2007 Re: WOSP 18.01.07, 08:38 A więc okazuje się, że młodzież potrafi i to bardzo wiele. A wiecie dlaczego ? Bo byli przekonani, że to co robią będzie ich ogromnym wkładem w to całe ogromne przedsięwzięcie. Byli pewni, że ktoś im podziękuje, pochwali, nie przypisze sobie sukcesu i takie tam ......................... Odpowiedz Link Zgłoś
zorina4 Re: WOSP 18.01.07, 13:01 Wlasnie chcialan dodac, ze nie powinnismy zapominac o tym, ze tak naprawde to ta impreza odbyla sie glownie dzieki mlodziezy, dzieciakom i nauczycielom. To oni przygotowali program, zbierali pieniadze na WOSP I ZA TO IM CHWALA! Pozdrawiam dzieciaki ze Szkoly Podstawowej nr.1, ktore wraz z p. Beata Kalinowska przygotowaly swoj wystep, fajnie wyszliscie na zdjeciach! Oczywiscie pozdrawiam Zespol Szkol i chyle glowe przed wszystkimi organizatorami! Tak trzymac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
osa85 Re: WOSP 20.01.07, 23:44 ...."mądry jestem niesłychanie, najpiękniejsze mam ubranie, moja buzia tryska zdrowiem, jak coś powiem ..... to już powiem ...." Odpowiedz Link Zgłoś
adcox Re: WOSP 18.01.07, 20:32 Jak widać na zdjęciach, nie musiałem nikogo specjalnie zapraszać. Całkowicie niepotrzebny sarkazm z Twojej strony. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
adcox Re: WOSP 18.01.07, 20:34 adcox napisał: > Jak widać na zdjęciach, nie musiałem nikogo specjalnie zapraszać. Całkowicie ni > epotrzebny sarkazm z Twojej strony. Pozdrawiam. > Oczywiście to było do Eda. Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: WOSP 19.01.07, 20:53 To nie był sarkazm Adcox. Raczej odrobina żalu, że zapomniałeś zaprosić nas forumowiczów. Ktoś tu dopytywał o szczegóły i niewiele wiedzieliśmy, a plakaty znikały zanim się pojawiły. Następnym razem, jak będzie działo się coś ciekawego to po prostu daj cynk. Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
adcox Re: WOSP 19.01.07, 23:12 Dam, spokojna głowa. Ostatnio po prostu miałem z netem tyle wspólnego, co szmata z muzeum gobelinów. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
keracz1 Re: WOSP 19.01.07, 23:16 Jak zwykle sukces ma wielu ojców... jednak tylko nieliczni ojcowie z dumą i skromnością przyglądają się swemu dziełu z boku. Nie pakują się na barykady i nie wymachują sztandarami...to ja !!! to ja !!! Pozdrawiam wszyskich działaczy anonimowych, którzy z oddaniem, zaangażowaniem, szlachetną skromnością i potem wylanym w domowym zaciszu wsparli czynem Orkiestrę przygotowując swoją cząstkę na ów piękny spektakl narodowego uniesienia ku szlachetnym celom... Odpowiedz Link Zgłoś