Gość: konsolowiec15 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.07, 17:21 Jak myślicie kiedy i czy w oole zostana ogłoszone nowe kierunki lotnicze z lublinka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XXX Re: Mała ankieta. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.07, 17:21 PEWNIE TAK.JAK ŁASZKIEWICZ ODEJDZIEi JAK ZABIERZE ZE SOBĄ MARCA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gitz Re: Mała ankieta. IP: *.toya.net.pl 17.01.07, 17:26 W ogóle, jakieś, kiedyś będą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Mała ankieta. IP: *.toya.net.pl 17.01.07, 18:09 Beda jak troche dorosniesz i tatus kupi ci nowa konsole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kryptonite Re: Mała ankieta. IP: *.centertel.pl 17.01.07, 19:07 Jeszcze sie zdziwicie wszyscy to jest kwestia tygodni a jak nie tygodni to miesiecy ale Ryanair ogłosi nowe połączenie jestem przekonany gdyż cerpie z naszego lotniska sporą kase Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Mała ankieta. IP: *.toya.net.pl 17.01.07, 19:11 a ja ciebie nie cerpie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ławica man Re: Mała ankieta. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 13:28 Nie bedą bo łódźto zadupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WW dawny łodzianin Re: Mała ankieta. IP: 212.191.172.* 19.01.07, 15:20 Jak na razie to Poznań to zadupie, czym Ty się chwalisz człowieku? Jednym połączeniem do Sztokholmu od lipca?? PS Nazwy własne piszę się z dużej litery!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S&F Re: Mała ankieta. IP: *.toya.net.pl 19.01.07, 15:57 Gość portalu: ławica man napisał(a): >Nie bedą bo łódźto zadupie. Widać że ławica man to ławica pyra. Jego kartoflisko całe jest mniejsze od jednej dzielinicy Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konsolowiec15 Re: Mała ankieta. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.07, 16:36 Dziwne że taki pedał jak ty wie co to konsola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konsolowiec15 Re: Mała ankieta. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.07, 16:38 Jakbyś nie wiedział imię pisze się z dużej litery drogi Adamie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Mała ankieta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 22:27 brak słów. Szanowny buraku z Poznania widać poznańskie lotnisko nie dorobiło się własnego forum, albo zlikwidowali je po tym, jak zorientowali się co za banda przygłupów(takich jak ty) tam sie wypowiada. Więc Tobie podziękujemy, bo nie potrzebujemy takich zakompleksionych ludzi, podobnie Tobie Konsolowiec. Idź i pograj sobie w Tekena, wyżyj się trochę, a jak urośniesz i zmądrzejesz zapraszamy do normalnej dyplomatycznej rozmowy na poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eo Re: Mała ankieta. IP: *.toya.net.pl 17.01.07, 19:25 Jak zwykle - w marcu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Mała ankieta. IP: *.szostka.p.lodz.pl 17.01.07, 20:01 heh chyba macie racje że sie jeszce zejdzie z tym nowym polaczeniem chociaz ja bym bardzo chcial zeby oglosili je jak najszybciej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezesik Re: Mała ankieta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 21:24 A ja to myślę, że ogłoszą 15 kwietnia o godzinie 7:30. No bo czemu mieliby na przykład wtedy nie ogłosić?? Fantastyczny jest ten permanentny koncert życzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Mała ankieta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 22:56 bo jak komuś już się nudzi czytanie postów na forum to od nowa zaczyna wałkowanie tematu: "kiedy nowe połączenia?", "Czy jeszcze kiedyś je ogłoszą?", "Co z nowymi połączeniami"..... ludzie dajcie spokój w koło i na nowo rozdrapywać tę ranę, która wszystkich uraża. Jak ogłoszą to będą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ander Re: Mała ankieta. IP: *.toya.net.pl 17.01.07, 22:56 To ja rzucę śmiało - styczeń:) Odpowiedz Link Zgłoś