Dodaj do ulubionych

Reklama Lotniska...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 20:15
Przedwczoraj, jadąc autobusem linii 84, zobaczyłem plakat, reklamującu loty z
Łódzkiego Lotniska:

www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cb078fe3db14ac7c.html
Szkoda, ze na 84 jeżdżą małe Jelcze Vero, i że linia 84 nie jest jakaś
szczególnie atrakcyjna (Szczecińska Cmentarz - 11 Listopada)
Lepiej byłoby gdyby były powieszone w bardziej obleganych liniach typu
99/99A, 11/11A, 8, 2 itp.
Moze ktos jeszcze widział reklamy Łódzkiego lotniska ?
Wiem, że jest na Centalu wielka reklama Centrala z połączeniami z Łodzi.
Pozdrawiam, Artur
Obserwuj wątek
    • Gość: Nagano Re: Reklama Lotniska... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 20:29
      Ja widziałem busa jeżdzącego do Warszawy

lotnisko.lodz.pl/images/stories/bus%201.jpg
    • Gość: kolin_lodz Re: Reklama Lotniska... IP: *.toya.net.pl 17.01.07, 21:15
      Niby drobiazg, ale mogli naplakacie dopisac także Warszawę. Chyba lotniskowy
      dział marketingu wie, że samoloty latają takze do tego miasta.
      • kola256 Re: Reklama Lotniska... 18.01.07, 08:01
        Ale odkrycia Artur dokonałeś. Już miesiąc temu o tych plakatach rozmawialiśmy.
    • Gość: Kryptonite Re: Reklama Lotniska... IP: *.centertel.pl 19.01.07, 17:39
      Widziałem dzisiaj na lini 68 plakat z reklama "LATAJ Z ŁODZI" jego trasa jest
      od szpitala Centrum Zdrowia Matki Polki do Kusocińskiego
      • Gość: WW dawny łodzianin Re: Reklama Lotniska... IP: 212.191.172.* 19.01.07, 22:32
        Nie no są też w: 10, 14, 69, 77...
        Na pewno nie są tylko na jednej linii, a przecież takim 68 też ktos jeździ,
        nie??
        • mr.bing Re: Reklama Lotniska... 19.01.07, 23:37
          Te plakaty wiszą w wielu autobusach i tramwajach, a to na jakiej linii to już
          bardziej kwestia przypadku.
    • ewamalgorzata jak to robią inni.. 20.01.07, 16:00
      Np: w Gdańsku:)
      www.airport.gdansk.pl/service/pl/index2.php?click=nie-jedzmy-lecmy
      • Gość: WW dawny łodzianin Re: jak to robią inni.. IP: 212.191.172.* 20.01.07, 19:16
        Przydałby się banner, taki jak ma CW na Centralu.
    • Gość: ewamalgorzata Re: Reklama Lotniska... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 19:35
      IMHO aktualnie to przydałaby się jakas promocja- informacja o wakacyjnych
      lotach z Lublinka
      • Gość: WW dawny łodzianin Re: Reklama Lotniska... IP: 212.191.172.* 20.01.07, 20:49
        No ta informacja mogłaby się znaleść na jakimś bannerze w centrum miatsa.
        PS Co to znaczy IMHO?
        • maxxman Re: Reklama Lotniska... 20.01.07, 20:58
          Promocja lotniska powinna być nie tylko w mieście, ale przede wszystkim POZA
          NIM!!! Jeśli łodzianie nie wiedzą dokładnie gdzie można stąd latać, to skąd
          mają to wiedzieć np. mieszkańcy Torunia, Bydgoszy, Częstochowy czy Poznania?!

Ale co tam - 'nowy' pewnie zaraz powie, że przecież na świetnej stronie www
          lotniska jest wszystko.... Aż się czytać tego Forum odechciewa, nie mówiąc już
          o pisaniu.... :( :( :(

mx

PS
          IMHO - In My Humble Opinion (Wg. mojej skromnej opinii)
          • ewamalgorzata Re: Reklama Lotniska... 20.01.07, 21:24
            Wiesz, mieszkańcy Poznania poleca pewnie z Ławicy - stamtąd jest spory wybór
            destynacji. Mieszkańcy Bydgoszczy mają mniejszy wybór - z tego co znalazłam
            mogą leciec do Turcji i tunezji z Triadą, Itaką do Turcji - więc ew. nasza
            Grecja mogłaby być dla nich ciekawa. Podobnie z mieszkańcami Torunia,
            Włocławka. Co nie zmienia faktu, że nadal będe się upierała, że w Łodzi tez
            potrzebne sa reklamy letnich połaczeń.

> Ale co tam - 'nowy' pewnie zaraz powie, że przecież na świetnej stronie www
            > lotniska jest wszystko.... Aż się czytać tego Forum odechciewa, nie mówiąc
            już
            > o pisaniu.... :( :( :(

Bez paniki.. Nowy się pojawił tylko czasowo - przeciez nie ma (I hope)
            dożywocia na lotnisku. A może zmądrzeje?:)
            • Gość: MK Re: Reklama Lotniska... IP: *.193-78-194.adsl-fix.skynet.be 20.01.07, 21:35
              Nie zapominajmy o mieszkańcach Piotrkowa, Sieradza, Zduńskiej Woli, Pabianic
              Skierniewic itp.

Ich jest drugie tyle co łodzian i napewno chetnie skorzystają z oferty Lublinka
              • ewamalgorzata Re: Reklama Lotniska... 20.01.07, 21:51
                Gość portalu: MK napisał(a):

> Nie zapominajmy o mieszkańcach Piotrkowa, Sieradza, Zduńskiej Woli, Pabianic
                > Skierniewic itp.
                >
                > Ich jest drugie tyle co łodzian i napewno chetnie skorzystają z oferty
                Lublinka

I Bełchatów jeszce i Łask:) Ja o nich wszystkich pamiętam, władze lotniska o
                nich zapomniały. Zresztą, co tam władze- niech się biura martwią:P A to, że
                ludzie się przyzwyczają do lotniska w Łodzi, ze mówia o nim znajomym, ze od
                czasu do czasu kogos natchnie przy okazji, że można prosto i łatwo wyskoczyć na
                weekend do Paryża czy Londynu - to tez przecież nie jest interes władz
                lotniska. niech się przewoźnicy martwią.
                I jest w tym jakas pokretna logika: lotnisko jest i pewnie będzie i nikt go
                szybko nie zaorze, no chyba, że jakiś polityczny samobójca. Po cholerę się ktoś
                jeszcze ma przy czymkolwiek narabiać? Każdy nowy pasażer, nowy samolot, nowy
                przewoźnik - toż to dodatkowy kłopot dla prezesów i ch vice i innych ludzi.
                No, sam powiedz: po co im to? Jaki mogą miec w tym interes?
                • maxxman Re: Reklama Lotniska... 20.01.07, 23:07
                  A ja bym właśnie skupił się na mieszkańcach Poznania i wszystkich miasteczek na
                  drodze do Poznania z bardzo prostego powodu: Łódź i Poznań połączone są
                  autostradą. A poza tym czasami zdarza się tak, że na gwałt poszukuje się szybko
                  jakiegoś połączenia i wtedy szuka się lotów z całej Polski - można tutaj
                  poznaniakom zapodać argument że do nas dojadą dobrą autostradą ale do takiej
                  Warszawy już nie ;)

mx

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka