ewula144 21.01.07, 19:59 poszukuje lekarza, najlepiej państwowo, ale czekam na wszystkie informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izek26 Re: endokrynolog 22.01.07, 08:35 ja byłam właśnie w poradni endo...,na Sterlinga u dr. Kordek-fajna babka po 30-tce,ale z tego co zauważyłam i co tam słyszałam bardzo dużo ludzi jest do kierowniczki tej przychodni(nistety nie pamiętam jak się nazywa)ale to jest do sprawdzenia Odpowiedz Link Zgłoś
jelonek72 Re: endokrynolog 22.01.07, 09:24 ja bardzo polecam prof. Kuzdaka, przyjmuje w Uni Medzie na piotrkowskiej , na manhatanie - mnie uratowal życie :) wizyta 70 zł, ale ma od razu usg w gabinecie , wszystko sprawdzi , nie zleca niepotrzebnych badań i co najwazniejsze to lekarz który NIE BIERZE - rzadkość w dzisiejszych czasach Odpowiedz Link Zgłoś
jelonek72 pitulisz aaa202 22.01.07, 10:36 jesli lekarz przyjmuje prywatnie to normalne ,ze płaci się za wizytę , w takim wypadku mozna napisac ,że bierze oplate za swoje usługi, natomiast ja złego słowa nie dam powiedziec o panu profesorze , to wspaniały człowiek i pomógł wielu ludziom a znam takich co mimo ,że przyjmuja prywatnie to jeszcze raczki wyciagaja po więcej Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Chciałam tylko zaznaczyć, że nie leczył Cię 22.01.07, 10:43 charytatywnie. Ja zresztą wolałabym wykupić solidne ubezpieczenie komercyjne i wiedzieć, czego mam prawo się domagać i że leczący mnie ludzie są godziwie opłacani. Ponadto mam ogólnie dobre zdanie o medykach i chcę wierzyć, że zjawisko łapownictwa dotyczy marginesu tego środowiska. Propozycję "opłaty" dostałam w zyciu tylko raz i to od pielęgniarki. Odpowiedz Link Zgłoś
jelonek72 Re: Chciałam tylko zaznaczyć, że nie leczył Cię 22.01.07, 11:07 ja niestety trafiłam w swoim zywocie na kilku lekarzy sugerujacych dodatkowe opłaty za różne przysługi , pan Profesor ma natomiast ustalona stawkę za wizyte a jak cie bierze do szpitala , to juz leczy cie całkiem państwowo , i nie che widzieć nawet kwiatka w podzięce :) Odpowiedz Link Zgłoś
zdanka1 Re: endokrynolog 22.01.07, 12:00 Dobry endokrynolog, któremu naprawdę na czymś zalezy przyjmuje prywatnie w Luxmedzie , Milionowa 2G i nazywa sie Arkadiusz Zygmunt. Polecam, bo zabawy w Sterlingu mogą zabić - tyle to trwa. Odpowiedz Link Zgłoś
leczenie_bolu_warszawa Re: endokrynolog 03.04.15, 14:27 doktormagda.blogspot.com/ Dobry endokrynolog Warszawa. Odpowiedz Link Zgłoś
leczenie_bolu_warszawa Re: endokrynolog 03.04.15, 14:27 doktormagda.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -ja- Re: endokrynolog IP: *.dynamic.mm.pl 15.11.16, 18:41 Na Sterlinga omijajcie dr Kordek kobitka oszczędna w badaniach, wręcz chytra w diagnostyce o wszystko trzeba się upominać a i tak efekt marny. Wyniki mogą wyjść ci żle no i co z tego za rok lub półtora spotkasz się z panią Kordek, która i tak nic z tym nie zrobi. Kobieta odwala normę taśmową bez zaangażowania. Moją koleżankę na Sterlinga zniszczono odeszła za póżno dziś jest wrakiem. Zastanówcie się zanim tam wdepniecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.BG Re: endokrynolog IP: *.p.lodz.pl 22.03.18, 13:49 Polecam dr. Gruszkę, która przyjmuje w centrum medycznym AllMed na ul. Wyszyńskiego :). all-med.pl/gabinety/endokrynologia/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eliza88 Re: endokrynolog IP: *.dynamic.chello.pl 23.03.18, 16:28 zapisz się do przychodni na struga - wiele razy tam byłam i zawsze wszystko było ok. Ja zawsze zapisuje się telefonicznie, ale zobacz na ich stronie, bo wydaje mi się, że tam też można się zapisać - salve.pl . U samego endokrynologa nie byłam, więc nie polecę ci jakiegoś konkretnego, ale w sumie nie miałam jeszcze żadnych przykrych przygód u nich więc brałabym w ciemno. Odpowiedz Link Zgłoś