nakole 23.01.07, 18:34 ...wątki medyczne atakują ! Czekam kiedy ktoś wreszcie zapyta gdzie w Łodzi można poddać się eutanazji ;-P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
huann Re: Drżyjcie forumowicze... 23.01.07, 18:38 zawsze będzie można zrybić zrzut. Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Lavinko, 23.01.07, 18:50 oczywiście, że nogami do przodu. Zimno tam jest i miąchają w człeku. ;-PP Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka a pammiętasz piosnkę tę... 23.01.07, 19:11 W proooosektorium najweselej jest nad raaanem..... Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: a pammiętasz piosnkę tę... 23.01.07, 19:20 Lavinko, przykro mi, ale po tej formalinie to nie zapamiętałem co nad ranem śpiewaliśmy w prooooosektorium. ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: a pammiętasz piosnkę tę... 23.01.07, 19:22 Aja też nie pamiętam czy to był ten tekst... jak wiesz pamięć mam dobrą ale króciutką... lav Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: a pammiętasz piosnkę tę... 23.01.07, 19:28 A może to było coś bardziej poważnego? Może: "Ach jak przyjemnie mi w po-zy-cji tej, po-zy-cji ho-ry-zon-tal-nej..." Kooorna, to głupie, ale ilekroć uczestniczę w pogrzebie to podśpiewuję ten song. Chłe-chłe. Chopin i Zębaty nosili krawaty. Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Szprota teraz śpi. /ni! 23.01.07, 21:43 A to wszystko jasne.... chyba była jakaś nowa promocja neostrady...bo się tego namnożyło..że ha. lav Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Mały przegląd wątków medycznych i rajfurskich ;-] 24.01.07, 22:34 • Polećcie mi Homeopatę :-) cedryk2006 • Szukam namiarów na dr Sylwię Sobieszczańską niaguska • operacje plastyczne j.bella • Wątek medyczny aaa202 • Poszukuje terapeuty dla dzeicka z autyzmem ewcialinka • Poszukuje lekarza leczącego candidię !!!! ewcialinka • poszukuję dobrego lekarza elikad • pulmonolog dzela-226 • Gdzie badanie BETA HCG? dorciaszek • Gdzie Beta HCG w Łodzi? lavetti • Ile kosztuje badanie na gornkowca prywatnie ewcialinka • Ortodonta agnieszka-michalska • ortodoncji eseczka2 • Szukam Endokrynologa dziecięcego baaaba • Dr Ratajczyk onkolog gdzie prywatnie? asia-24 • Laryngolog poszukiwany martameller i wątki niewątpliwie zoorajfurskie: • Szukam partnera dla mojej kotki femme72 • Partnerka dla spaniela dzulit Odpowiedz Link Zgłoś
szprota glossa 24.01.07, 22:42 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=19563690 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Errata 24.01.07, 22:37 • potrzebny adres ginekologa Jaczewskiego z ICZMP elza303 Odpowiedz Link Zgłoś