med_max 14.04.03, 15:00 Dziesięciu małych Indian je obiad /na przyjęciu/ lecz w zupce był muchomor no i zostało dziewięciu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dzidka Re: 10-ciu małych Indian... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 15:02 med_max napisał: > Dziesięciu małych Indian > je obiad /na przyjęciu/ > lecz w zupce był muchomor > no i zostało dziewięciu... Dziewieciu małych Indian biegało rano po rosie jeden się rozchorował i zostało ich osiem... Odpowiedz Link Zgłoś
srootootoo Re: 10-ciu małych Indian... 14.04.03, 15:06 ośmiu małych indian klepało taką biedę jeden jadł zupy knorra zostało ich siedem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Re: 10-ciu małych Indian... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 15:10 Siedmiu malych Indian W jednym tipi musiało się gnieść Jednego zadeptali Zostało ich juz sześć Sześciu chyba?! Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: 10-ciu małych Indian... 14.04.03, 15:12 Siedmi małych indian Szabrowało w pewnym obejściu Gospodaż piżgnął jednego cepem No i zostało ich sześciu. Odpowiedz Link Zgłoś
srootootoo Re: 10-ciu małych Indian... 14.04.03, 15:22 sześciu małych indian kupiło se młotka zabawa była przednia.. została ich piątka Bo zjadłbym jajecznicę na boćku..." Odpowiedz Link Zgłoś
srootootoo Re: 10-ciu małych Indian... 14.04.03, 15:23 Pieciu małych indian wsiadło na rowery pojechali do łest sajdu... zostało ich cztery Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: 10-ciu małych Indian... 14.04.03, 15:25 Czterech małych Indian Bawiło się gnojem Jeden się zachłysnął I zostało "Ich Troje" Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: 10-ciu małych Indian... 14.04.03, 15:47 Trzech małych indian malowało sobie brzuch lecz farba była toksyczna no i zostało się dwóch Odpowiedz Link Zgłoś
hanya Re: 10-ciu małych Indian... 14.04.03, 16:01 Dwóch małych Indian Bawiło się zapałkami Lecz strażak spóźnił się troszkę Został sam jeden mały Indianin :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neochułan Re: 10-ciu małych Indian... IP: 212.191.74.* 14.04.03, 16:10 Jeden mały Indianin Myślał, że jest hero A to był narkotyk Indian mamy zero Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: 10-ciu małych Indian... IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 19:24 aric napisał: > > > Siedmi małych indian > Szabrowało w pewnym obejściu > Gospodaż piżgnął jednego cepem > No i zostało ich sześciu. > Hehe, a może: No i zostało ich szejściu... :-)))) pzdr m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: 10-ciu małych Indian... IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 21:17 Nie mogłam się powstrzymać, co by nie dać upustu swojej wenie:-)))) Zero mamy Indian Cóż poradzić na to Skończyła się zima Przyjdzie wreszcie lato A latem jak zwykle Moc uczuć wybuchnie Będą nowe cykle Indian dwóch się ruchnie (sorki!!! ale nie mogłam znaleźć rymu:-)))) I od nowa będzie Indianiątek plemię Nowych nam przybędzie Opanują Ziemię.... pzdr m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Re: 10-ciu małych Indian... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 22:03 > Zero mamy Indian > Cóż poradzić na to > Skończyła się zima > Przyjdzie wreszcie lato > A latem jak zwykle > Moc uczuć wybuchnie > Będą nowe cykle > Indian dwóch się ruchnie (sorki!!! ale nie mogłam znaleźć rymu:-)))) > I od nowa będzie > Indianiątek plemię > Nowych nam przybędzie > Opanują Ziemię.... ROTFL!! Brawo!!!! I to jest pointa!! Dzi zataczająca się ze śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: 10-ciu małych Indian... IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 22:33 Gość portalu: Dzidka napisał(a): > ROTFL!! Brawo!!!! I to jest pointa!! > > Dzi zataczająca się ze śmiechu Dzidka, ja tak mogę bez końca:-)))) Przy Waszych interpretacjach po prostu leżałam ze śmiechu... I nie mogłam nie dołożyć do tej smutnej historyjki hepiendu:-))) pzdr m_uwielbiająca_limeryki_i_takie_tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neochułan Re: 10-ciu małych Indian... IP: 212.191.74.* 16.04.03, 11:30 Gość portalu: micin napisał(a): > Nie mogłam się powstrzymać, co by nie dać upustu swojej wenie:-)))) > > Zero mamy Indian > Cóż poradzić na to > Skończyła się zima > Przyjdzie wreszcie lato > A latem jak zwykle > Moc uczuć wybuchnie > Będą nowe cykle > Indian dwóch się ruchnie (sorki!!! ale nie mogłam znaleźć rymu:-)))) Droga Misę! To proste: "Do się gruchnie!" :))) ------------------------------- "Bo wszystkie Miciny to fajne dziewczyny!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: 10-ciu małych Indian... IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 14:31 Gość portalu: Neochułan napisał(a): > Gość portalu: micin napisał(a): > > > Nie mogłam się powstrzymać, co by nie dać upustu swojej wenie:-)))) > > > > Zero mamy Indian > > Cóż poradzić na to > > Skończyła się zima > > Przyjdzie wreszcie lato > > A latem jak zwykle > > Moc uczuć wybuchnie > > Będą nowe cykle > > Indian dwóch się ruchnie (sorki!!! ale nie mogłam znaleźć rymu:-)))) > Droga Misę! To proste: "Do się gruchnie!" :))) Drogi Neohułanie:-))) Z rymami nie ma u mnie problema, ale wszystkie inne na uchnie były jakieś takie niekompatybilne:-)))) Ale oto próbka uchniastej fraszki, niezbyt ambitnej... Do się gruchnie Że aż spuchnie Potem cuchnie Lecz się dmuchnie Po tym próchnie Starej druhnie Wody luchnie W obie kuchnie itd... > ------------------------------- > "Bo wszystkie Miciny to fajne dziewczyny!" --------------------------------- " Bo wszystkie Neohułany to fajne kompany!" (hmm....I jeden i drugi niezalogowany?? :-)))) pzdr m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: 10-ciu małych Indian... IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 14:39 Jezuuuuuuuuuuuuu!!!! Jak ja mogłam popełnić taki błąd!!! I to dwa razy!!! Przepraszam Cię NeoCHułanie, baaardzo!!! pzdr m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neochułan Re: 10-ciu małych Indian... IP: 212.191.74.* 16.04.03, 14:41 Gość portalu: micin napisał(a): > Do się gruchnie > Że aż spuchnie > Potem cuchnie > Lecz się dmuchnie > Po tym próchnie > Starej druhnie > Wody luchnie > W obie kuchnie Psy w pogardzie mam - i w klatce Klatkę trzymam na Kamczatce Choć mam słuchy - bywam głuchy W uchach trzymam Karaluchy itd. ... > > > ------------------------------- > > "Bo wszystkie Miciny to fajne dziewczyny!" > --------------------------------- > " Bo wszystkie Neohułany to fajne kompany!" > (hmm....I jeden i drugi niezalogowany?? :-)))) > > pzdr > m pzdr Kąpany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: 10-ciu małych Indian... IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 23:05 Gość portalu: Neochułan napisał(a): > Gość portalu: micin napisał(a): > > Do się gruchnie > > Że aż spuchnie > > Potem cuchnie > > Lecz się dmuchnie > > Po tym próchnie > > Starej druhnie > > Wody luchnie > > W obie kuchnie > Psy w pogardzie mam - i w klatce > Klatkę trzymam na Kamczatce > Choć mam słuchy - bywam głuchy > W uchach trzymam Karaluchy itd. ... Pisane jeszcze bardziej na szybko- więc jeszcze bardziej bez sensu...:-))) Karaluchy pod poduchy Takie doszły mnie dziś słuchy Ale jeden z nich był kruchy Wnet go skuli raz w łańcuchy Lecz choć plotki są zwodnicze Zapalilim tam dziś znicze Bo opuścił swoją pryczę Zajadając dwa sandłicze A ja sobie tylko krzyczę Może gdzieś się zakotwiczę.... > > > > > ------------------------------- > > > "Bo wszystkie Miciny to fajne dziewczyny!" > > --------------------------------- > > " Bo wszystkie Neohułany to fajne kompany!" > > (hmm....I jeden i drugi niezalogowany?? :-)))) > > > > pzdr > > m > pzdr Kąpany Kąpany, kąpany, lecz nie potargany Taki to nasz los zasrany:-)))) Uwikłani wciąż w gałgany Każdy z nas jest porypany... (Każdy na swój sposób....:-))))))) pzdr m_z_tandetną_weną.... Odpowiedz Link Zgłoś
med_max Re: 10-ciu małych Indian... 14.04.03, 22:32 pierwszy śnieg jeb air Force One drugi deszcz wieszcz kiler-ów 2-óch trzeci wiatr spadł bliskie spotkania trzeciego stopnia czwarta burza w kurzach cztery wesela i pogrzeb piąta mgła szła piąty element szósty zmysł prysł Sześć dni siedem nocy siódmy grzech zdechł siedmiu wspaniałych obcy ósmy wrósł mi osmy pasażer Nostromo dziewiąte życie w rozkwicie Dziewiąte wrota a dziesiątemu skinieniu nie uwierzyłem dziesięciu małych Indian Virginia Woolf Hemingway Radiszczew Zweig Lechoń Majakowski Jesienin Melville Plath Wojaczek te kroki wniebogłosów prysłozgliszcza pajęcze umieram jak się zwykle umiera w przededniu zrozumienia... Odpowiedz Link Zgłoś
med_max osiem... 15.04.03, 12:34 Jak nocny wiatr porywający suchy liść do tańca, Tak ty przeprowadź mnie przez mgłę zwyczajności poprzez ten cmentarz będący światem racjonalnym, Do świata fantazji, gdzie umysł łączy się z duszą w doskonałą całość.Gdzie dziecięce marzenia.Tam miejsce moje pośród baśni i kolorów.Przychodzisz, znów czegoś chcesz, czegoś potrzebujesz .Widzę to w twoich oczach,Odtrącasz mnie by potem znów się przybliżać i znów odchodzisz, Prosisz o pomoc, ale nie pomagasz,Wydaje się, że mnie potrzebujesz, ale to ja potrzebuje ciebie... BMcMorn Odpowiedz Link Zgłoś
med_max 7,6,5,4,3,2,1,0, nic 15.04.03, 19:19 "Tak łatwo sie pogubić gdy do liczb głowy nie ma ciągle pomiędzy jednym a drugim trwam plotąc trzy po trzy wtracając swoje trzy grosze kuty na cztery nogi robię wszystko na jedno kopyto uparty bo do trzech razy sztuka wyciągam wnioski ni w pięć ni w dziesięć.... stracony? pal sześć, niech tak będzie...." Odpowiedz Link Zgłoś