04.07.11, 17:29
Czesc.
czeka mnie operacja.
Cos mi mowi w srodku, zeby sie samej ratowac i ok, zaczelam medytowac i wspolpracuje z fajna kobieta, Mistrzem reikismile
Zrobilam sobie rozklad na chorobe wg Wlazinskiej;

1 karta: ta czesc chce zyc/byc zdrowa/wolna od nalogu - As bulaw
2 karta: ta czesc przekazuje Ci informacje/ chce umrzec/byc chora/ uzalezniona-przyczyna tej choroby - 3 miecze
3 karta: co powinienes zrobic? - Gwiazda.

na moja logike, wisi nade mna chirurgia, ale poniewaz zaczelam intensywnie medytowac nad soba plus dieta, ktora ma na celu odtruc organizm i zlikwidowac zlogi, wiec do 24 sierpnia moze sie cud wydarzywink
I mysle,ze ta Gwiazda jako nadzieja ustzreze mnie przed skalpelem, choc lekarka sie sparla,ze to do ciecia a ja jeszcze uciekam przed chirurgia, bo uwazam, ze nie jest potrzebnawink

Operacja; dwie potezne cysty na jajnikach. Poteznewink

Myslicie, ze uciekne im spod noza?
dzieki za jakikolwiek znak +
Pa
Obserwuj wątek
    • ma_ewa01 Re: Operacja 04.07.11, 18:05
      Cześć. Cysty lubią się czasem wchłaniać, ale to nie reguła.
      Bądź pod kontrolą lekarską, jeśli mozna to trochę opóźnić- próbuj, może sie wchłoną, ale głównie słuchaj lekarza.
      Msmile
      • mrgodot Re: Operacja 04.07.11, 18:25
        1 karta: ta czesc chce zyc/byc zdrowa/wolna od nalogu - As bulaw
        2 karta: ta czesc przekazuje Ci informacje/ chce umrzec/byc chora/ uzalezniona-przyczyna tej choroby - 3 miecze
        3 karta: co powinienes zrobic? - Gwiazda.

Myślę, że "spod noża" nie uciekniesz i nawet nie powinnaś. 3 Mieczy to jest właśnie ingerencja w ciało za pomocą czegoś ostrego i usunięcie tego, co niepotrzebne. As Buław to jest energia życiowa, korzeń życia. Ciekawe, że w tym przypadku pokazuje akurat te narządy, które sa niezbędne do dawania życia. Na końcu masz Gwiazdę więc bez obaw poddaj się operacji a przy okazji medytacja i inne praktyki uzdrawiające nie zaszkodzą. Gwiazda pokazująca medytację bardzo ładnie uspokaja i uzdrawia różne energie ale czy się wchłonie? Częściwo może tak - ale woda ze zródła wlana w ziemię wsiąka w nią i wraca do rzeki. W Gwiazdę jest wpisany rodzaj powrotu, więc jednak 3 Mieczy wydaje mi się niezbędna. Ale przy okazji to jest uzdrowienie czakry serca i gardła.
        Zgadzam się z Ma-ewą - najpierw to co powie lekarz a praktyka medytacyjna niech będzie wspomaganiem.
    • zainteresowany1977 Re: Operacja 04.07.11, 22:22
      Spróbuj tego
      www.sujok.pl/zabiegi-su-dzok-poprawiaja-urode-i-przedluzaja-mlodosc-cz1/
      www.google.pl/search?um=1&hl=pl&biw=1024&bih=666&tbm=isch&oq=su+jok+&aq=f&aqi=g-L1g-sL1&q=su%20jok
      http://www.google.pl/search?um=1&hl=pl&biw=1024&bih=666&tbm=isch&sa=1&q=su+jok+pier%C5%9Bcie%C5%84&oq=su+jok+pier%C5%9Bcie%C5%84&aq=f&aqi=&aql=undefined&gs_sm=e&gs_upl=10213l12301l0l9l9l0l5l0l1l552l1162l0.1.2.5-1l4
      Na krem, u podstawy palca, tego na którym najbardziej zaboli ucisk, z pominięciem kciuka.
      • zainteresowany1977 Re: Operacja 04.07.11, 22:24
        Patrząc na karty to gwiazda jest zdaniem się na los i dobry efekt zabiegu, ale warto spróbować wywinąć się spod noża.
    • ucztababette Re: Operacja 04.07.11, 23:48
      Dziekuje Wam za interpretacje. Ja poszlam z drugiej strony, pomyslalam, ze sama wlasnymi myslami doprowadzilam do tego,z e choroba sie pojawila, wiec teraz sama moge to odkrecic. Dlatego potraktowalam Gwiazde od strony nadziei. Wy macie inna wersje i sadze,z e musze sie przychylic do Waszej opcji. Dzis na dodatek dostalam strasznych boli i chyba nie uciekne juz ''mieczowi'';-((( Mam nadzieje tylko, ze nie usuna mi jajnikowsad
      Dzieki Wam serdeczne, ale chce tu mimichodem wspomniec o metodzie psychotronicznej Evelyn Monahan. Moze tez to kogos na cos naprowadzi.
      Serdecznie Was pozdrawiamsmile I dzieki.
      • ma_ewa01 Re: Operacja 05.07.11, 05:37
        Ból moze świadczyć o różnych rzeczach, o zdrowieniu też. Chodzi o to, żebyś swoje nadzieje na wyleczenie metodami niekonwencjonalnymi miała pod kontrolą i nie zaniechała leczenia konwencjonalnego. Jeśli lekarz wyznaczył Ci termin operacji - do tego czasu- rób wszystko. Jeśli bedzie widoczna poprawa, kontynuuj, jeśli nie - posłuchaj lekarza...
        Trzymam kciuki
        Msmile
        PS o tej metodzie słyszałam, ale nie próbowałam na sobie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka