anna_mlo 03.02.07, 12:36 jak tanio i prosto dojechać autobusem w poniedziałek wieczorem na Okęcie? Narazie obejrzałam rozkłady PKS i ELA. Jakiś inny wariant? Będę też wracać nocą, niestety. To już min. 50 zł w plecy. Pozdrawiam forumowiczów, Anka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna_mlo Re: A Polski Ekspress? 03.02.07, 12:39 jest tańszy? Na czasie mi nie zależy, biorę książkę. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Nie wiem. Wiem, że coś takiego jeździ (jeździło?) 03.02.07, 12:44 na Okęcie. Cena chyba porównywalna. I nie trzeba od Centralnego podróżować z bagażem, bo dojeżdżasz pod same okęciowe wrota. Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: A Polski Ekspress? 03.02.07, 13:07 Uwaga odnośnie Polskiego Ekspressu: Bilet na Okęcie jest niemal dwukrotnie droższy niż bilet do Centralnego. Autokar zaś jedzie najpierw na Okęcie, a potem do centrum. Zatem jadąc na Okęcie należy kupować bilet do centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 Re: A Polski Ekspress? 03.02.07, 14:26 brite napisał: > jadąc na Okęcie należy > kupować bilet do centrum. Slyszalam, ze majac bilet do centrum, na przystanku Okecie nie otrzyma sie SWOJEGO bagazu (zadnego innego tez nie) Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 To straszne, co Wy opowiadacie. 03.02.07, 14:30 Naprawdę tak jest? A z jakiej paki bilet na Okęcie jest droższy? Toż to rozbój. Odpowiedz Link Zgłoś
tylko-forum Re: A Polski Ekspress? 03.02.07, 16:35 she_5 napisała: > brite napisał: > Slyszalam, ze majac bilet do centrum, na przystanku Okecie nie otrzyma sie > SWOJEGO bagazu (zadnego innego tez nie) Bzdura. Zawsze można przecież zrezygnować z podróży w jej trakcie i wysiąść gdzie się chce. Chamstwu w życiu należy się przeciwstawiać siłom...;-) Sam jechałem z biletem za 26zł (do Jana Pawła II ?) a wysiadłem na Okęciu (bilet 40zł) i nikt się tym nie interesował. Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 Re: A Polski Ekspress? 03.02.07, 16:52 > Sam jechałem z biletem za 26zł (do Jana Pawła II ?) a wysiadłem na Okęciu > (bilet 40zł) i nikt się tym nie interesował. Od razu mi wyobraznia podpowiada sytuacje, gdy wszyscy pasazerowie maja bilety do Jana Pawla, jednakowoz z zamiarem dotarcia na lotnisko. Rozsadny kierowca pojedzie prosto do centrum... PS. Strona www polskiego ekspresu przestala istniec - czyzby przewoznik tez? Odpowiedz Link Zgłoś
sufler2006 Re: na Okęcie 03.02.07, 15:37 A gdzie sie wybierasz?Może z ŁDZ polecisz?Tez mamy lotnisko. Odpowiedz Link Zgłoś