lonza 06.02.07, 15:40 Czy ktoś zna nauczyciela angielskiego, który uczy w domu ucznia? A może ktoś korzystał z takich usług i wie ile to kosztuje i czy warto? Nie myślę tu o korepetycjach, lecz nauczaniu całkiem dorosłego człowieka, czyli mnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: T-chair Re: Angielski w domu IP: *.retsat1.com.pl 08.02.07, 17:38 Korki w domu są dość drogie- od 15 zł/45 od osoby po certyfikacie, przez 25- 30/45 od studenta do 40-50/45 od mgr filologii ale skuteczniejsze i szybciej uczą niż kursy. Wiem bo sama nauczam jednak nie znam nikogo kto dojeżdża ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lonza Re: Angielski w domu IP: *.toya.net.pl 09.02.07, 20:45 Dzięki za informację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sissy sleepy Re: Angielski w domu IP: *.retsat1.com.pl 19.02.07, 21:40 jestem studentką anglistyki UŁ. jeszcze w liceum zdałam certyfikat CAE (Advanced) i chodziłam na kurs CPE (Profficiency). może mogłabym jakoś pomóc? :) mój mail: sissy.sleepy@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś