Dodaj do ulubionych

[PRV] Neochułanie, odezwij się do mnie

18.04.03, 14:35
Jeśli możesz, to puść chociaż sygnał na komóreczkę, to już ja Cię znajdę. A
może już pojechałeś?
Pozdrowienia.
Obserwuj wątek
    • Gość: Neochułan Re: [PRV] Neochułanie, odezwij się do mnie IP: 212.191.74.* 24.04.03, 14:11
      Przyjechałem, ale wyjeżdżam. A Ty jesteś, czy Cię nie ma? Odpowiedz.
      • hanya Coś mi się zdaje... 24.04.03, 14:21
        że Aarda dzisiaj tutaj, tj. na forum nie ma ;)
        ale w ogóle jest, ale gdzieś w Polsce :) na rowerowej wycieczce
        ale być może dziś też znajdzie jakąś przyjazną kafejkę :) i się spikniecie
        Panowie, czego życzę serdecznie...
        równie serdecznie pozdrawiając, hanya

p.s. więcej szczegółów na wątku: Pozdrowienia z POZNANIA!!!!!!
        • Gość: Neochułan Re: Coś mi się zdaje... IP: 212.191.74.* 24.04.03, 14:40
          A wiem, wiem, czytałem :). Szkoda, że Aard tandema nie ma i że wszystkie drogi
          nie prowadzą z Czarnkowa do Łodzi, co osobistym kontaktom szkodzi :)))
          • hanya Re: Coś mi się zdaje... 24.04.03, 14:50
            Gość portalu: Neochułan napisał(a):
            > A wiem, wiem, czytałem :). Szkoda, że Aard tandema nie ma i że wszystkie
            >drogi nie prowadzą z Czarnkowa do Łodzi, co osobistym kontaktom szkodzi :)))

a kto czyta, czyta, ten nie pyta ;) chyba że to jakaś prowokacyja miała być?
            a ta tandem(a) to musi być jakas niezła tandeta i pewnie niewygodne w
            prowadzeniu kontaktów, bo jakoś w "Randce w ciemno" nikt tego nie bierze ;)
            pozdrawiam serdecznie, hanya
            • Gość: Neochułan Re: Coś mi się zdaje... IP: 212.191.74.* 24.04.03, 14:57
              No najsampierw czytałem insze wątki, a na koniec ten aardowy i stąd wyszło
              prowokacyjnie! Pozdr. Neochułan dos Mollendos WS/NS (to takie azymuty, ale coś
              pomięszane!)
              • hanya dobrze już dobrze... 24.04.03, 15:02
                Synu, idź i nie grzesz więcej
                i zawsze czytaj wątki Aarda jako pierwsze :)
                pozdrawiam, hanya
      • Gość: Neochułan Że gnam IP: 212.191.74.* 24.04.03, 15:06
        Będę na Słowacji 26.04.-3.05., a na Forum 5.05. - ???. Psu na budę i pa-pa na
        dach, ja sem cisty a schludny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka