hubar 22.04.03, 10:39 Juwenalia ale ale aloooo!! Juwenalia, Juwenalia kto nie pije teeeeen kanalia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ixtlilto Re: Juwenalia na WSHE 22.04.03, 14:55 ..nawet jakbym chciała to na te juwenalia nie pójdę. Ale co do muzyczki, to też nie jestem do końca przekonana czy tak świetnie bym się bawiła. To nie do końca Ixtliltowe klimaty, ale kto wie? ;) ps. czy poprana jest forma "juwenalia _N_A_ WSHE"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vladip Re: Juwenalia na WSHE IP: *.lodz-retkinia.sdi.tpnet.pl 22.04.03, 18:08 hmm szkoda że upadła idea wspólnych juwnaliów uczelni państwowych i niepoaństwowych a pamiętam całkiem ciekawe inicjatywy (parada na piotrkowskiej czy juwe z polibudą) mocno wspierane przez samorząd WSHE co się stało z łodzkim porozumieniem samorzadów uczelni niepoaństwowych? pzdr vladip Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Juwenalia na WSHE 22.04.03, 18:22 Gość portalu: vladip napisał(a): > hmm szkoda że upadła idea wspólnych juwnaliów uczelni państwowych i > niepoaństwowych -- Nie upadła. Niestety państwówki chcą prywatne brać za sponsorów a nie współorganizatorów. Ja jestem za jednymi Juwenaliami ale takimi na 100% co by innym miastom szczeny opadły. > a pamiętam całkiem ciekawe inicjatywy (parada na piotrkowskiej czy juwe z > polibudą) mocno wspierane przez samorząd WSHE -- Hehe też pamietam :-) było fajnie... niestety Samorząd w Polibudzie się nieco zmianił, a jak działa niech studenci tej uczelni powiedzą. > co się stało z łodzkim porozumieniem samorzadów uczelni niepoaństwowych? -- Chyba zacznie ostrzej działać, niestety w opozycji do prezydenta Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Juwenalia na WSHE 22.04.03, 19:46 hubar napisał: > > a pamiętam całkiem ciekawe inicjatywy (parada na piotrkowskiej czy juwe z > > polibudą) mocno wspierane przez samorząd WSHE > -- > Hehe też pamietam :-) było fajnie... niestety Samorząd w Polibudzie się nieco > zmianił, a jak działa niech studenci tej uczelni powiedzą. Poczekajcie z rok, góra dwa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zoe04 Re: Juwenalia na WSHE 23.04.03, 14:09 co z Juwenaliami...gdzie program itd.??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student_WSHE Re: Juwenalia na WSHE IP: *.lodz.msk.pl / 10.122.16.* 23.04.03, 16:55 co to za juwenalia... 1000 osób i koniec... dlatego nie mam zamiaru iść na tą imprezę... a tym co się tam pojawią życzę UDANEJ ZABAWY... przeczytam sobie o imprezie w Wacku i to mi wystarczy... a na przyszłość proszę organizować coś lepszego, bo ostatnia fuksówka też zajebiście wyszła... noł koment... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nargaroth Re: Juwenalia na WSHE IP: *.piotrkow.sdi.tpnet.pl 25.04.03, 17:11 Jaka fuksowka byla...kazdy widzial. 3 godziny stania przed klubem na wejscie, potem jeszcze pol godzinki w szatni i jestesmy :). A to ze sardynki maja mniejszy scisk w konserwie niz studenci tejze imprezy mieli to juz tylko wina producentow konserw(?). Hmm...a impreza juz jutro... ciekawe czy uda sie rownie dobrze co odstresowka? ;P. A moze brac studencka jest juz znudzona walacym basikiem? Poza tym mam takie pytanko... czy nie wypadaloby zoorganizowac imprezy z troche inna muzyka niz tekno/house/d&b? Czy moze studenci WSHE to same tekno-mlotki a ja jestem wyjatkiem(...i tak zadam roznorodnosci! :)? Moze jakis koncert rockowy mozna by zoorganizowac (nie bede sie prosil o metal...ale moze kiedys ;> )? Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Juwenalia na WSHE 25.04.03, 18:22 Gość portalu: Nargaroth napisał(a): > Poza tym mam takie pytanko... czy nie wypadaloby zoorganizowac imprezy z troche inna muzyka niz tekno/house/d&b? Czy moze studenci WSHE to same tekno- mlotki a ja jestem wyjatkiem(...i tak zadam roznorodnosci! :)? Moze jakis koncert rockowy mozna by zoorganizowac (nie bede sie prosil o metal...ale moze kiedys ;> )? -- Dogodzić nie można zawsze wszytkim. Jak są tradycyjnie Juwenalia, można zarzucić, że ma się "inne" upodobania muzyczne "gdzieś". Poza tym zauwaz, że to pierwsza tego typu imreza w Polsce, jak ktoś nie lubi, to poczeka do Juwenaliów Uniwerku lub Polibudy, gdzie znów od lat to samo... Wiem, że to aby Juwenalia miały taki a nie inny charakter, zadecydowały też wzgledy finansowe. Za taką kasę, jak są organizowane "tradycyjne" Juwenalia, można zrobić trzy/cztery klubowe. Co do fuksówki, to duże znaczenie miała postawa ochrony lokalu, oraz właścicieli Cube'a... ale to tragicznej organizacji nie usprawiedliwia. Odpowiedz Link Zgłoś