nett1980 18.02.07, 11:26 Władysława Bartoszewskiego -85 !Postac tę lubię i zyczę mu długich lat z nami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czciciel_cebuli Re: A jutro urodziny .. 18.02.07, 11:28 zaloz sobie bloga i tam wypisuj te pierdoly bo nikogo nie interesuje to co piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 A na skolatane nerwy czciciela mutanta 18.02.07, 12:37 www.filozofia.wsap.edu.pl/filozofia/argumenty.php byl tu wczoraj bardzo kulturalny pan z takim linkiem, poczytaj sobie burku...ueueue heheh i szczekaj sobie a muzom. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 A Britni Spiirs ogoliła głowę na łyso 18.02.07, 11:29 i Rok Świni się zaczął. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta I ty też sprawdż swój horoskop;-) 18.02.07, 11:39 horoskop.wp.pl/ticaid,133b2,chinski_2.html?rfbawp=1171795084.452&ticaid=133e4 Wcale nie jest najgorszy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Pieniądze, sława, adoratorzy. Wiem i bez horo 18.02.07, 11:49 Ależ z ciebie niepoprawna optymistka;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka no właśnie... 18.02.07, 12:35 "Węże dotąd samotne otaczać będzie spory wianuszek adoratorów, ale trudno im będzie szybko podjąć decyzję i w sposób świadomy spośród tej zgrai nieudaczników wybrać tego właściwego." Ta zgraja nieudaczników zaczyna mnie w wkurzać....nett,zostało Ci tej trutki na szczury? lav Odpowiedz Link Zgłoś
jelonek72 Prof.Bartoszewski 19.02.07, 11:52 ja też zycze Panu Bartoszewskiemu długich długich lat w zdrowiu i w takiej jasnosci umysłu jaką ma dziś ! Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: A jutro urodziny .. 19.02.07, 12:04 Jestem pod wielkim wrażeniem kondycji, którą prezentuje dziś Bartoszewski. Człowiek z niesamowitą energią, którą potrafi przekazać ludziom dookoła. Jest niemal 3 razy starszy ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Ad multus annos! 19.02.07, 12:07 Jeden z niewielu ludzi, o których mogę powiedzieć - podziwiam bezgranicznie. Wszystkiego najlepszego, Profesorze! Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: i to byłby kandydat na prezydenta kraju/nt 19.02.07, 13:37 mogę się założyć,że znaleźli by mu babcię w Wermachcie ;-p lav Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: i to byłby kandydat na prezydenta kraju/nt 19.02.07, 13:56 ...mógłby być, ale do wyborów ruszają tylko "ci zdyscyplinowani", reszta się olewa, a potem roni krokodyle łzy. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: i to byłby kandydat na prezydenta kraju/nt 19.02.07, 14:17 myślę że Bartoszewski akurat woli być ponad tym niż wdawać się w napieprzanie po gębach - bo tak wygląda u nas każda kampania przed wyborami. Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: i to byłby kandydat na prezydenta kraju/nt 19.02.07, 15:25 Kampanie to raczej wszędzie jednako mordobitne, bo w każdej budzie jakiś bullterier czycha. Szkoda wielka, niby prezydent u nas wiele nie może, ale liczy się jako wizerunek kraju w świecie, a tu tylko obciach wielki. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: i to byłby kandydat na prezydenta kraju/nt 19.02.07, 15:28 No, niestety, nasz prezydent nie dość że niespecjalnie lotny jest, to jeszcze strasznie obrażalski. Obrazu dopełnia pani Fotyga, nasza gwiazda świecąca światłem odbitym od Braci Mniejszych. Od półtora roku wszyscy sąsiedzi się nas pytają "ale co chcecie???", a nasi stoją i knują, "bo tak na wszelki wypadek". Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: i to byłby kandydat na prezydenta kraju/nt 19.02.07, 15:38 Tak, to wszystko bardzo smutne, a najgorsze jest to, że poza "zawodowymi politykami" nikt rozsądny i na odpowiednim poziomie intelektualnym do fotela prezydenckiego się nie pcha. Sprawy zagraniczne to teraz zbędna fotyga. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: i to byłby kandydat na prezydenta kraju/nt 19.02.07, 15:44 sprawy zagraniczne to popis niekompetencji i żenady. Minister MON rano twoerdzi ze gdzieś się nie pojawi prezydent Rosji, a ten się pojawia, i do tego wygłasza komentowane na całym świecie przemówienie, skierowane m.in. do Polski, po czym szef klubu parlamentarnego partii rządzącej tłumaczy nieobecnośc tym że mogłoby dojść do rękoczynów między prezydentami... IV erpeGR Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: i to byłby kandydat na prezydenta kraju/nt 19.02.07, 15:47 cassani napisał: >...IV erpeGR Oto kwinesencja tego co widzimy i słyszymy! Odpowiedz Link Zgłoś
gekontoke Re: A jutro urodziny .. 19.02.07, 15:17 Kiedy Władysław Bartoszewski promował ostatnio swoją książkę w Łodzi, moja ciocia poprosiła go o autograf. Zależało jej, gdyż ich losy splotły się w 1945 i 1946 roku, w Warszawie i Łodzi. Zabrała też fotografię z tego okresu, na której jest W. Bartoszewski. Fotografia miała z tyłu napisaną datę: miesiąc i rok. Kiedy Władysław Bartoszewski zobaczył ciocię w kolejce osób stojacych po autografy, nie tylko ją poznał (ostatnio widzieli się w latach 40 XX w.) to na dodatek porawił datę na tej fotografii - bo ciocia opisujac ją pomyliła miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś