22.02.07, 22:11
Jeśli możecie to piszcie czy korzystaliście/macie zamiar skorzystać(lub ktoś
kogo znacie) z łodzkiego lotniska. Jeśli nie z łodzkiego, to z którego
polskiego lotniska.
pzdr,
ww_lodz
Obserwuj wątek
    • sieradzankaa Korzystałam... 25.02.07, 09:31
      z łódzkiego, a poza tym jeszcze Kraków, Katowice i Gdańsk.
      O co chodzi?
      • ww_lodz Re: Korzystałam... 25.02.07, 10:10
        Dokąd leciałaś z poszczególnych lotnisk i dlaczego akurat z tych?
        • wpm1 Re: Korzystałam... 25.02.07, 20:24
          Czy na Lublinku, imitacji lotniska - na razie, jest już jakiś parking?
          • ww_lodz Re: Korzystałam... 25.02.07, 21:25
            Nie odpowiem Ci na tę imitację mądrego pytania!
            • wpm1 Re: Korzystałam... 26.02.07, 08:50
              Nie odpowiesz bo nie potrafisz, faktom nie da się zaprzeczyć. Na Lublinku nie ma gdzie zaparkować samochodu czy więc jest to lotnisko przystosowane do obsługi większej liczby pasażerów?
              • zodiak72 Re: A jak tam z parkingiem przed .... ?;-) 26.02.07, 09:57
                sieradzkim dworcem kolejowym?;-)

Nie odpowiesz bo nie potrafisz, faktom nie da się zaprzeczyć. Na sieradzkim
                dworcu nie ma gdzie zaparkować samochodu czy więc jest to dworzec przystosowany
                do obsługi większej liczby pasażerów?
                ;-)
                -
                Kłamstwo, o którym wiadomo, że jest kłamstwem, bywa ważniejszą informacją, niż
                prawda.

www.forum.sieradz.org
                • wpm1 Re: A jak tam z parkingiem przed .... ?;-) 26.02.07, 13:38
                  Nie świruj, na nikim już nie zrobisz wrażenia, doskonale wiesz, że przed sieradzkim tzw. dworcem miejsc parkingowych jest i tak aż nadto. Sieradzki dworzec pretednuje raczej do zamknięcia i gdzie mu tam do "potęgi" łódzkiego dworca lotniczego... bez parkingu.
                  • zodiak72 Re: A jak tam z parkingiem przed .... ?;-) 26.02.07, 14:17
                    Przed sieradzkim dworcem miejsc nie jest aż nadto. Z prostego powodu: calkiem spora grupa ludzi, dojeżdzających codziennie do pracy w Lodzi, zostawia auta rano przed dworcem. Zawitaj tam w JAKIKOLWIEK dzien roboczy ok 18-19. Doslownie nie ma gdzie auta wcisnąć;-)) Bo tam nie ma w ogole parkingu;-) A w drodze na dworzec możesz trochę poświrować dla rozluźnienia mięsni twarzy;-)
                    • wpm1 Re: A jak tam z parkingiem przed .... ?;-) 27.02.07, 08:38
                      Jestem tam kilka razy w tygodniu i nigdy nie mam kłopotów z zaparkowaniem samochodu, za to na Lublinku nigdy to mi się nie udało mi.
                      • ww_lodz Re: A jak tam z parkingiem przed .... ?;-) 27.02.07, 22:08
                        Taaaaa.........
                      • zodiak72 Re: A jak tam z parkingiem przed .... ?;-) 28.02.07, 08:15
                        wpm1 napisał:

> Jestem tam kilka razy w tygodniu i nigdy nie mam kłopotów z zaparkowaniem samochodu, za to na Lublinku nigdy to mi się nie udało mi.

-----------
                        Gwoli miarodajności próby statystycznej - rozumiem, ze na Lublinku w Lodzi rownież bywasz KILKA RAZY W TYGODNIU?;-)
                        • hajdana Re: A jak tam z parkingiem przed .... ?;-) 28.02.07, 08:39
                          :D a Ty zodiaku już tam byłeś (kiedy dokąd i dlaczego;))?

Co my się tak wkręcamy, he? ;) Lotnisko blisko fajna rzecz, niech będzie
                          wielkie i wygodne.
                          • zodiak72 Re: A jak tam z parkingiem przed .... ?;-) 28.02.07, 11:42
                            Wkręcamy się, ponieważ temat dotyczy miasta, w ktorym mieszkam;-) Nie mam nic przeciw porządnemu parkingowi na Lublinku. Tylko niech zwracają mi na to uwagę ci, ktorzy mogą pochwalić się czymś lepszym;-)
                            • hajdana Re: A jak tam z parkingiem przed .... ?;-) 28.02.07, 13:55
                              widzę, że bardzo osobiście traktujesz Lublinek, jak własne podwórko;) Więc bądź
                              trendy i mów o lotnisku im.Reymonta, bo nazwa Lublinek już nie funkcjonuje w
                              obiegu międzynarodowym i trzeba trzymać fason :)
                              Jeśli myślisz, że mieszkaniec miasta bez lotniska nie może wytknąć jakiś
                              istotnych braków, bo nie może pochwalić się, że jego lotnisko to coś tam ma,
                              to ;D, ale myślę, że tylko tak wkręcasz :)

• zodiak72 Re: A jak tam z parkingiem przed .... ?;-) 28.02.07, 14:45
                                Lublinek traktuję jak kazde inne miejsce w miescie, w ktorym przyszlo mi mieszkać. Tak samo traktowalem kazde miejsce w Sieradzu, gdy tam mieszkalem. Jak wlasne podworko;-) U Ciebie natomiast obserwuję tendencję odwrotną: jak wlasne podworko, osobiście i emocjonalnie podchodzisz do miejsc, gdzie od dawna nie mieszkasz;-) A nie są tego warte. Nie wiem, jak często bywasz w Sieradzu, ale wydaje mi się, ze Sieradz postrzegasz przez pryzmat lat minionych i wlasnych wspomnien. Co skutkuje tym, że o pewnych aspektach aktualnego życia w S. możesz mieć ograniczoną wiedzę. Ale oczywiscie mogę się mylić;-)

Natomiast co do określenia lodzkiego lotniska w kontekscie tego, co jest trendy - to powinnaś użyć nazwy 'Port Lotniczy im. Reymonta' a nie 'Lotnisko' -gdyz to jest pelna i wlasciwa nazwa. No i ... wtedy dopiero
                                jest ona naprawdę trendy;-))
                                • hajdana Re: A jak tam z parkingiem przed .... ?;-) 28.02.07, 17:01
                                  ale mnie podsumowałeś;) choć nie wszystko zrozumiałam - co nie jest warte? To
                                  chyba ja decyduję co jest warte a co nie, a nie Twoje widzi-mi-się;) No ale
                                  pomijam to, przyjmuję, że w takim razie mam więcej podwórek od Ciebie i już:)

Za to zgadzam się całkowicie w sprawie Portu Lotniczego im.Reymonta - masz
                                  rację, zgubiłam trochę na początku:)
                                  • zodiak72 Re: A jak tam z parkingiem przed .... ?;-) 01.03.07, 09:02
                                    Sieradz jako "Twoje podworko" nie jest wart tak osobistego i emocjonalnego
                                    podejścia do niego, jakie prezentujesz pomimo tego, że od dawna tam nie
                                    mieszkasz. Takie jest moje zdanie. Oczywiście mozesz się z tym nie zgadzać.
                                    ;-)
                                    • hajdana Re: A jak tam z parkingiem przed .... ?;-) 01.03.07, 13:30
                                      hm...;) nie traktuj tego tak poważnie, to co wydaje Ci się zbyt dużym
                                      wysiłkiem, jest tylko rozrywką - bezinteresownym zajęciem:)
                              • parkinglotniskolodz Re: A jak tam z parkingiem przed .... ?;-) 09.02.15, 11:17
                                Witam serdecznie wybierając się z Łodzi w podróż samolotem trzeba pamiętać, że parking pod samym lotniskiem jest niestrzeżony dlatego zapraszam na parking przy ul. Pienistej 32 jako jedyny położony jest przy głównej drodze dojazdowej na lotnisko. Parking jest strzeżony monitorowany, oświetlony i ogrodzony betonowym ogrodzeniem, realna odległość od lotniska to 1,1 km. Transfer z i na lotnisko jest oczywiście bezpłatny. Czas dojazdu na lotnisko to niespełna 1 MINUTA. Dodatkowo kawa lub herbata gratis. Tylko u nas karta lojalnościowa. Zapraszamy www.parking-lotnisko-lodz.pl lub tel.603-434-495
        • sieradzankaa Re: Korzystałam... 26.02.07, 10:25
          Łodź - Londyn Stansted
          Katowice - Londyn Luton
          Kraków - Roma Fumicino i Londyn Stansted
          Gdańsk - Londyn Stansted

Latam tam, gdzie taniej, gdzie mam dogodniejsze godziny lub po prostu gdy chcę
          odwiedzć dane miasto.

Na Lublinku nie ma w dalszym ciągu parkingu. Można zaparkować jedynie na
          trawce :) żenada...
          • ww_lodz Re: Korzystałam... 26.02.07, 19:13
            Jest dość duzy parking przed T1, a tam gdzie teraz jest ta 'trawka' będzie
            płyta postojowa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka