Dodaj do ulubionych

Do mimi232323

15.10.10, 19:48
Łapię doła!!! Od 23 września mam zwiększoną dawkę leku, przez dwa tygodnie co drugi dzień 75 mg, a teraz juz na stałe. I czuję sie o niebo lepiej. Bez porównania. Tylko ta miesiączka. Pierwsza po zmianie dawki i znowu bardzo obfita ze skrzepami. Pisałaś, że u Ciebie nastąpiła poprawa z miesiączką. Od kiedy, po jak długim stosowaniu leku? Wierzę, że jak miesiączka wróci do "normalnych rozmiarów", to zajdę w ciążę. Poradź coś, bo oszaleję!
Obserwuj wątek
    • mimi232323 Re: Do mimi232323 18.10.10, 11:45
      Witam,
      Ja też powoli łapię dołasad Miesiączka ustabilizowała mi się po ok. 4-5 miesiącach. Miałam strasznie obfitą z bardzo dużą ilością skrzepów. Teraz nadal czuję się dobrze bo strasznie boli mnie cały brzuch i żołądek - kiedy mam owu i kiedy zaczyna się @. Mój gin powiedział, że tak może być gdyż biorę syntetyczny hormon. Zobaczymy.
      Wczoraj skończyłam brać antybiotyki tak więc w tym miesiącu zero starań. Ale tak jak pisałam ustawione hormony mam od ok. miesiąca. Jeden spośród dwóch guzków zmniejszył się prawie o połowę a drugi bez zmian. Powiem Ci szczerze, że boję się tych starań, bo cały czas w głowie mam nadzieję że to wina tarczycy - a co będzie jeżeli nie? - boję się rozczarować.
      • pularda2 Re: Do mimi232323 23.10.10, 15:30
        Lekarz stwierdził, że od stycznia możemy działać, jednak trochę nas poniosły w tym miesiącu emocje, poszliśmy na całość i czekam na wyniki. Nie liczę na cud, ale kto wie... Tak myślę, że skoro Twoja miesiączka się poprawiła, to u mnie tez musi być lepiej. Może to kwestia czasu. Gorąco całuję.
        • mimi232323 Re: Do mimi232323 25.10.10, 10:07
          Ja w ogóle nie czekałam na poprawę wyników - bo wszystko miałam w normie (wg norm laboratoryjnych). Jednak nie zaciążyłamsad Widocznie jeszcze nie ten czas.
          A może lepiej jak ponoszą emocje i idzie się na całość niż jak ciągle myśli się żeby zajść w ciążę.
          Z całego serducha trzymam kciuki!!! Daj znać jak Wam poszło (moje gg 7759317)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka