Dodaj do ulubionych

Hotele w Polsce

25.02.07, 15:07
Z najnowszym Forbes jest dodatek o hotelach i restauracjach dla biznesu.

"Tworząc listę rekomendacji, braliśmy pod uwagę opinie stałych bywalców tych
miejsc i tych, którzy wiele podróżując, potrafią docenić niepowtarzalne
przymioty i wskazać hotele i restauracje dodatkowo wyróżniające się na
turystycznej mapie luksusu" pisze Piotr Góralczyk we wstępie.

Oto co znalazłam na 6 stronie tego przewodnika:
fotoforum.gazeta.pl/72,2,735,58000172,58000414.html
O Łodzi jest wspomniane w ostanim zdaniu na 5 stronie, że: "Budowę hotelu
Campanille w Łodzi rozpoczęła grupa Louvre Hotels"; oraz na 50, gdzie opisana
jest restauracja L'Ecru...

Jeśłi chodzi o hotele o wysokim standardzie to jesteśmy na samym końcu :( jak
mamy ściągać ludzi biznesu na konferencje, spotkania czy prezentacje jak nie
mamy ich gdzie przenocować? Bo jeśli chodzi o rozrywkę to tu akurat się nie
boję - zawsze znajdzie się coś do obejrzenia w Łodzi.
Obserwuj wątek
    • ixtlilto Re: Hotele w Polsce 25.02.07, 15:10
      A i jeszcze na 45 stronie opisana jest Stacja Nowa Gdynia...
      Ale to i tak mało :/
      • deschain Re: Hotele w Polsce 25.02.07, 16:49
        Ale jutro ogłoszą jaki hotel stanie naprzeciwko centralu:) Jaki obstawiacie?
        Hilton? Sheraton? Będzie wreszcie 5 gwiazdek? Bo ja już nie mogę się doczekać,
        co też jutro ogłoszą:)
        • ww_lodz Re: Hotele w Polsce 25.02.07, 16:52
          To już jutro??!!
          Wg mnie nie ważne jaki byłby to hotel sieciowy, w zasadzie jest to obojętne,
          ale fajnie by było gdyby powstał Radisson SAS + ich połączenie do Kopenhagi raz
          dziennie, codziennie. Rozmarzyłem się.
        • hubar Re: Hotele w Polsce 25.02.07, 17:37
          5 gwiazdek? Nawet jak stanie na 3 to Kropiwnicki ogłosi to jako sukces.
          Ostatnio w mediach mówił o tym, że być może będzie to tylko 4 gwiazdki.

Do juutra, oby jednak 5 wygrało.
          • berger.m Re: Hotele w Polsce 25.02.07, 18:00
            Wg warunków przetargu, mają być minimum 4 gwiazdki. Też nie mogę się doczekać :)
    • geograf Re: Hotele w Polsce 25.02.07, 20:37
      Nawet nie napisali,że w łódzkiem jest 0 miejsc w hotelach 4- i 5-gwiazdkowych.
      Ktoś zapomniał o naszym województwie. Bomba! :>

A nad resztą nie ma co płakać. Że niby ten artykuł czymś zaskoczył? Przecież to wiadomo od dawna.
      Po co "Łodzi nowych technologii", "Łodzi targowej" i "Łodzi -centrum tanich linii lotniczych" miejsca w super drogich hotelach?
      • Gość: Izkaa Re: Hotele w Polsce IP: *.toya.net.pl 09.07.14, 23:23
        teraz juz nie ma takich problemów ponieważ jest tyle nowych hoteli, że jesli nie ma miejsca w jednym idzie sie do drugiego. ostatnio byłam na wyjeździe służbowym i chciałam jakieś spokojniejsze miejsce zeby skupić się na pracy, i znalazłam- Campoverde.pl super miejsce!! Polecam, jeśli nie byliście sprawdźcie.
        • Gość: ula Re: Hotele w Polsce IP: *.toya.net.pl 26.07.14, 11:46
          Polecam Hotel Campoverde w nim także restauracja z pysznym jedzeniem profesjonalna obsługa gościa . 4 pięknę apartamenty z jacuzzi cisza spokój . Polecam Campoverde.pl
        • Gość: magdalena5 Re: Hotele w Polsce IP: *.toya.net.pl 31.07.14, 11:18
          Kto lubi cisze spokój spacery wieczzorkiem polecam sprawdzony hotel Campoverde.pl
          • Gość: aldona122 Re: Hotele w Polsce IP: *.toya.net.pl 02.08.14, 10:02
            kto nie lubi się nudzić zapraszam do hotelu Campoverde.pl
          • Gość: wiki123 Re: Hotele w Polsce IP: *.toya.net.pl 06.08.14, 00:26
            ładny, schludny, elegancki hotel Campoverde sympatyczne obsługa, przepyszne jedzenie , nauka jazdy konnej. Warto odwiedzić tą stronę Campoverde.pl Polecam
        • Gość: jula123 Re: Hotele w Polsce IP: *.toya.net.pl 02.08.14, 09:55
          Tak Hotel Campoverde tylko 12km od łodzi cisza spokój do ulicy daleko dla dziecki bezpieczne miejsce plac zabaw na miejscu polecam Campoerde.pl
    • amaliebenes Re: Hotele w Polsce 30.07.18, 22:11
      Najlepszy hotel w Łodzi to www.agathotel.pl/hotel.html . Co prawda nie jest w centrum, ale to akurat największa zaleta. Ponieważ bez względu na to w jakim celu przyjeżdżasz do Łodzi tam spokojnie odpoczniesz, w centrum z okna zobaczysz najczęściej odrapaną ścianę kamienicy, albo będziesz mieć okno na ruchliwą ulicę, tak jak w przypadku wielu hoteli wzdłuż Mickiewicza i Piłsudskiego. Jednocześnie Agat, hotel Łódź ma bezpośrednie połączenie autobusowe do Dworca Fabrycznego. Przejazd autem z hotelu do centrum zajmuje 10 min. Przy hotelu znajduje się bardzo popularna restauracja w Łodzi, Grill Bar Agat. Hotel znajduje się w granicy Lasu Łagiewnickiego, przy trasie wyjazdowej na skrzyżowanie autostrad A1/A2.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka