Dodaj do ulubionych

Dwóch nowych w Widzewie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 00:17
Tylko Widzew
Obserwuj wątek
    • to_ti Dwóch nowych w Widzewie 27.02.07, 00:18
      Będzie grał do czterdziestki? Ciekawe....drużyna oldboyów, będzie budowana?

www.foto-tel.pl/
      • Gość: Gość Wiadomość dnia IP: *.tpnet.pl 27.02.07, 01:18
        Widzew wzmocnili, nie , nie Ronaldinho czy Stam, tylko jacyś dwaj bardzo mierni
        kopacze. Czyżby NAPRAWDĘ w Łodzi wczoraj nie było nic ciekawszego?

stajesz się żenująca - panno gw
        • Gość: pan_piotr Re: Wiadomość dnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 03:38
          podzielam opinię przedmówcy- co mnie to obchodzi że do Widzewa przyjechało dwóch
          nikomu nieznanych grajków?! Moze jeszcze 10 lat temu uszlaby ta wiadomosc w
          tłoku bo Widzew mial silna drużynę i cos znaczyl. Ale dzis prezentują zenujacy
          poziom i naprawde szkoda czasu zeby patrzec na ich "popisy". Z tego co wiem to
          ŁKS jest teraz dużo silniejszy od Widzewa. Ale nie o tym mowa.

Chodzi o to ze GW zniza sie do poziomu rynsztoku...drugi "fuckt". Żałosne....
          • Gość: rs Re: Wiadomość dnia IP: *.toya.net.pl 27.02.07, 05:46
            A nie przyszło wam do głowy, że piszą po prostu o tym co ludzi interesuje.
            Przynajmniej dużą część mieszkańców tego miasta. A teksty w stylu, że Gazeta
            jest za Widzewem są po prostu śmieszne. Piszą o nim bo jest na to popyt,
            niezależnie od tego czy grają dobrze czy źle. Ale na popularność trzeba sobie
            zasłużyć panowie "rodowici"..
            • Gość: Gość Re: Wiadomość dnia IP: *.tpnet.pl 27.02.07, 12:38
              widać, że pod miastem nie uczą czytania ze zrozumieniem. Nie chodziło mi o
              zamieszczenie tej wiadomości, ale o jej umiejscowienie. Znacznie bardziej
              spektakularne transfery (np. Hajty) znalazły się w kolumnie sportowej. I
              dobrze, z punktu widzenia przeciętnego mieszkańca Łodzi i PodŁodzi (np.
              Widzewa;). Nie każdy musi się interesować Widzewem.
              Gdyby Boniek ściągnął do swojego śmiesznego klubiku Totiego albo choćby
              Kosowskiego (z Chievo) - to przy dużej tolerancji możnaby takie umieszczenie
              newsa zrozumieć. Ale żeby ławogrzacze trafiali na tak eksponowane miejsce?
              Żenada.

Widać, że kobieta rządząca łódzkim dodatkiem to zupełnie nie związana z
              łodzią "spadochroniara" i o tym co jest ważne dla miasta, a co nie nie ma
              bladego pojęcia (co potwierdza w swoim bełkocie na temat "przystanku).
              • Gość: rwt Re: Wiadomość dnia IP: *.centertel.pl 27.02.07, 13:09
                Gościu, naprawdę nie musisz czytać wiadomości pod tytułem sugerującym, że info
                jest o Widzewie. Ty jednak to robisz, a potem cię boli. Odpuść...
              • Gość: baluciarz Re: Wiadomość dnia IP: *.abb.pl 28.02.07, 15:52
                Jestes takim idiota mieszkancu Karolewa,ze szkoda na ciebie pradu.
              • Gość: baluciarz Re: Wiadomość dnia IP: *.abb.pl 28.02.07, 15:56
                I jeszcze jedno-Twoj LKS to nas lodzian gowno interesuje. Czytaj inne gazety,
                bo od lodzkich wara.
            • radiradi1 Mnie to interesuje i powinno każdego, kto chce ... 28.02.07, 13:19
              ... wiedzieć cokolwiek o polskiej piłce nożnej.

Nie jestem kibicem Widzewa ani ŁKS, ale zmiany kadrowe, składy i siła zespołów
              Ekstraklasy powinny być dość istotne dla każdego kibica.

Za dużo jest Potem takich leszczy, którzy znają tylko skład własnej drużyny i to
              tylko wyrywkowo i paru zawodników z bardziej znanych drużyn.

I potem słychać pytania podczas meczu reprezentacji - a kto to jest ten Garguła,
              Murawski albo Wawrzyniak, gdzie gra i na jakiej pozycji ( sam byłem świadkiem
              takich sytuacji, a z Gargułą po meczu z Finlandią to usłyszałem, że "bramkę
              strzelił jakiś taki zawodnik co wszedł, nie bardzo go znam i nie pamiętam
              nazwiska" )

Tacy kibice od siedmiu boleści.
              Ale na piłce to każdy się zna najlepiej na świecie.
          • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi IP: *.hsd1.pa.comcast.net 27.02.07, 07:58
            a o czym mowicz o ŁKSie? O tym że brak pieniedzy na cieplą wodę i ogrzewanie?
            Czy o kolejnym morderstwie? A może o kolejnej kradzieży?
            Darujcie sobie...
            • Gość: reno Widzew śmierdzi w mieście Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 09:54
              O jakim morderstwie?!
              Człowieku lecz się, bo niedługo może być za późno!!!
            • Gość: aaa Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 19:28
              fajna dupa
          • Gość: rwt Re: Wiadomość dnia IP: *.centertel.pl 27.02.07, 09:22
            Przypominam Panom, że każda wiadomość ma swój tytuł, który przynajmniej sugeruje
            o czym można przeczytać poniżej. Więc jeśli nie interesują was tematy związane z
            Widzewem, to nie otwierajcie takiej wiadomości. Proste? Jednak to, że czytacie
            te wiadomości, co więcej - to że się pod nimi wpisujecie - świadczy tylko i
            wyłącznie o zazdrości i waszych głębokich kompleksach. Szkoda mi was, o rodowici...
        • Gość: rwt Re: Wiadomość dnia IP: *.centertel.pl 27.02.07, 09:15
          Podziękowania dla Zibiego.
          P.S. Pieski do budy. Sprzątajcie już swoją ruinę na derby. Co do składów -
          popatrzcie trzeźwo na swój klubik. Sama młodzież: Kłos, Hajto & company...
          • Gość: Bleeeeeeee Re: Wiadomość dnia IP: *.dial.webcorp.pl 27.02.07, 10:15
            O syfie w łks warto poczytać w innym artykule - prowizorka prowizorka prowizorka
            - trup jest podtrzymywany kredytami Goszcza... juz niedługo...
    • Gość: simon łkesiacy możecie cztać "głos jerozolimy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 07:29
      express zły dziennik łodzki też -gazeta niedobra magazyn orange eksraklasa[tvn]
      niedobry ogarnijcie się trochę nie można pisać o czymś co nie jest medialne i
      nigdy nie odnosiło sukcesów a taki jest łks
      • Gość: S.N.W. Tylko WIdzew.. RTS!!! IP: *.toya.net.pl 27.02.07, 10:38
        • Gość: 1908 dobrze, ze dodales ze rts IP: *.chello.pl 27.02.07, 11:43
          bo bysmy nie wiedzieli, o ktory widzew chodzi
          • Gość: S.N.W. Nie miałeś ciekawszych uwag? IP: *.toya.net.pl 27.02.07, 12:29
            Tak jest tylko jeden taki klub=) Nie jak jakies ŁKS-y (jak widzisz ja nie mam
            kompleksu nazwy piszę z dużej litery) Bo kto to wie czy o Łomżę czy o Łochów
            chodzi.. Nie nazywam sie "rodowitym" by zasłonić do jakiej grupy etnicznej
            należeli założyciele mojego klubu.. A ską wiem kim jesteś? ano po nicku i po tym
            że oprócz kibiców Widzewa 95% pozostałych wpisów to wy.. zmieniacie sie jak
            cracovia w Antywisłę tylko wy w Antywidzew.. smutne.. napisałbyś coś w stylu "
            Hurra ŁKS" czy "kocham ŁKS" ale tam gdzie jest artykuł o Twojej druzynie a nie
            tak bezsensu komentujesz napis Widzew RTS.. Nie sadzisz? No i cholera
            sprowokopwałeś mnie do kolejnej jałowej dyskusji..;/Ble
            • Gość: Gość Re: Nie miałeś ciekawszych uwag? IP: *.tpnet.pl 27.02.07, 12:40
              jakoś jednak masz kompleksy (bo Cracovia napisałeś z małej litery) :P
              • Gość: S.N.W. Pszepraszam kibiców Craxy za literówkę... IP: *.toya.net.pl 27.02.07, 13:50
                • Gość: S.N.W. i za "orta" ;P IP: *.toya.net.pl 27.02.07, 14:49
            • radiradi1 Uwaga jest jak najbardziej trafna - nie ma już RTS 28.02.07, 19:31
              Gdyby był, to Widzew tonąłby w długach, grał w 3 lidze i był ścigany przez
              wierzycieli.

Chyba, że Stowarzyszenie Widzew Łódź przejmie wszelkie zobowiązania RTSi spłaci
              ich długi, to będzie można mówić o RTS.
              • Gość: karolew Re: Uwaga jest jak najbardziej trafna - nie ma ju IP: *.range86-141.btcentralplus.com 28.02.07, 20:46
                stowarzyszenie przejęło wszystkie zobowiązania po RTS Widzew gamoniu.
                jak nie wiesz, to nie zabieraj głosu.
          • Gość: wea Re: dobrze, ze dodales ze rts IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 12:37
            a Ty nie pomyliles daty? Twoj klubik SSA powstal w 2005 r nie 1908
    • Gość: NaczelniKościuszko Zecević ma kontrakt, będzie zarabiał na trybunach IP: *.zdnet.com.pl 27.02.07, 15:37
      >Zecević ma kontrakt, ale będzie zarabiał na trybunach, chyba że ktoś zechce go wypożyczyć<

A w jaki sposób on będzie zarabiał na tych trybunach. Czyżby sprzątając po meczu?
    • Gość: łodzianin Kocham Cie Widzewie IP: *.gdynia.mm.pl 28.02.07, 18:26
      Tylko Widzeweczek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka