Gość: klosek IP: *.4web.pl 27.02.07, 14:36 www.przyjacielelotniska.fora.pl/index.php Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klosek Re: Serdecznie zapraszam IP: *.4web.pl 27.02.07, 14:47 Zapraszam również do samego Stowarzyszenia, udział darmowy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinyo Re: Serdecznie zapraszam IP: 212.51.203.* 27.02.07, 15:13 stowarzyszeń dot. lotniska więcej jak terminali zgubić się niedługo bedzie można ;-)))) powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
klosek7 Re: Serdecznie zapraszam 27.02.07, 15:36 Wiesz, najważniejsze, że wszystkie chcą pomóc lotnisku, dzięki, zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sufler2007 Re: Serdecznie zapraszam IP: *.lodz.mm.pl 28.02.07, 01:01 Rozdrabnianie akurat niema sensu.Spójrz na strukture legionu rzymskiego ot taki prosty przykład.Stowarzyszeń i forum ostatnio jak mr....! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: profes79 Re: Serdecznie zapraszam IP: *.cable.ubr01.sutt.blueyonder.co.uk 28.02.07, 04:28 MOzesz rozwinac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klosek Re: Serdecznie zapraszam IP: *.4web.pl 28.02.07, 11:56 Gość portalu: Sufler2007 napisał(a): > Rozdrabnianie akurat niema sensu.Spójrz na strukture legionu rzymskiego ot taki > > prosty przykład.Stowarzyszeń i forum ostatnio jak mr....! Jakby ci to wytłumaczyć... Może zaczne od tego , że to nie jest tak do końca Stowarzyszenie. Można to nazwać grupą na forum. Nie mam zamiaru tworzyć nowego (prawdziwego) Stowarzyszenia, ponieważ jak ktoś wcześniej powiedział: stowarzyszeń więcej niż terminali. Jeśli jesteś temu przeciwny, to przecież kto ci każe wstępować w to? To jest wolny kraj i przecież nikt do niczego nie zmusza. Robimy to z własnej woli, prywatnie; ten kto chce dołożyć jakieś swoje starania dla naszego lotniska to dołącza do nas, a kto nie to nie. Myślę, że Ci wystarczająco wytłumaczyłem, i masz nieco inne poglądy. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sufler2007 Re: Serdecznie zapraszam IP: *.lodz.mm.pl 28.02.07, 14:49 Oczywiście że żyjemy w bezwolnym kraju w którym nie można wygłaszać swobodnie swojich poglądów i oczywiście w kraju bezprawia-taki sobie dziki zachód. Chodzi o to że niemam nic przeciwko tego typu działalności ale mnie interesują efekty,działania i plany-więc przyszłość pozwoli zobaczyć nam jaki ma sens działanie w silnej grupie czy też poprzez rozdrobnienie.A celem nadrzędnym ma być dobro portu?Czyż nie tak?Więc poczekamy zobaczymy-kto miał racje. Odpowiedz Link Zgłoś
kramarz5 Re: Serdecznie zapraszam 28.02.07, 17:43 Gość portalu: klosek napisał(a): ten kto chce dołożyć jakieś swoje starania dla naszego lotniska > to dołącza do nas, > Pozdrawiam! No to jestem za, a nawet nie przeciw, po prostu wchodzę . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klosek Re: Serdecznie zapraszam IP: *.4web.pl 28.02.07, 19:01 kramarz5 napisał: > No to jestem za, a nawet nie przeciw, po prostu wchodzę . Jak miło jest gdy ktoś tak pisze... zapraszam ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yo! Re: Serdecznie zapraszam IP: 91.86.30.* 28.02.07, 21:09 Załóż sobie lepiej forum dla fanów zakładania forów! Innego sensu w tym nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sufler2007 Re: Serdecznie zapraszam IP: *.lodz.mm.pl 01.03.07, 10:52 Mi to pachnie towarzystwem wzajemnej adoracji.Ale mimio tego nadal niewiem co wy chcecie zrobić dla lotniska!? Odpowiedz Link Zgłoś
klosek7 Re: Serdecznie zapraszam 01.03.07, 13:27 myśl co co chcesz, ja ci już tłumaczyłem Odpowiedz Link Zgłoś
kramarz5 Re: Serdecznie zapraszam 04.03.07, 17:56 klusek daj na skrzynkę więcej informacji. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klosek Re: Serdecznie zapraszam IP: *.4web.pl 05.03.07, 15:44 klosek a nie klusek :D pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kramarz5 Re: Serdecznie przepraszam 08.03.07, 20:21 za ten błąd , taki ze mnie internauta, jak z....nie będę kończył. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klosek Re: Serdecznie proszę IP: *.4web.pl 09.03.07, 12:47 A nic nie szkodzi, rozumiem, że już sytuacja wyjaśniona, to dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś