podpisanym 01.03.07, 00:22 brawo ! to kibole w dużej mierze zdewastowali to miasto. zakazanie derbów byłoby swietną dla nich nauczką, ale nie uwierzę póki nie doświadczę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asd Derby Łodzi zagrożone IP: *.toya.net.pl 01.03.07, 00:42 ehhh...i znowu widzew posrednio lub bezposrednio szkodzi derbom Lodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dess Re: Derby Łodzi zagrożone IP: *.toya.net.pl 01.03.07, 00:50 Jasne... trzeba było pogadać z ZA żeby szybciej zwijała swoje manatki, przecież nie od dziś wiadomo że termin 2 tyg. musi zostać zachowany; jak robili murawę w zabrzu też sie guzdrali niemiłosiernie - więc żadna to wina Widzewa, wystarczyło pilnować terminów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Derby Łodzi zagrożone IP: *.tpnet.pl 01.03.07, 01:35 oczywiście, że wina Widzewa. Zielona Architektura boi się składować swoje materiały na Chicken Area, bo mogłyby stamtąd wyparować ;). Tylko dlaczego przez remont murawy pod miastem ma cierpieć łódzki klub? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majch Re: Derby Łodzi zagrożone IP: 83.1.52.* 01.03.07, 09:28 Cóz,stadion łksu idealnie pasuje na składzik budowlany :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Derby Łodzi zagrożone IP: *.tpnet.pl 01.03.07, 22:10 a Chicken Area nie pasuje na nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wdz łks- grabarze Derbów Łodzi. IP: *.toya.net.pl 01.03.07, 00:58 Przez tych śmierdziuchów i ich bojkot ta sprawa wciąż się ciągnie. Prawdziwcyh derbów juz raczej nie zoabczymy w tym mieście. To chybya najlpesyz moment zeby zlikidowac łks. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKK Bitch Re: łks- grabarze Derbów Łodzi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 18:31 To najlepszy moment zeby zlikwidowac oba kluby :))) byłby nareszcie spokoj na forum i tacy idioci jak ty nie mieliby o czym pisac :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS RTK Re: Derby Łodzi zagrożone IP: *.retsat1.com.pl 01.03.07, 06:28 Widzew - zabierać graty i piach na swoje boisko bo my czekamy na deby ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Derby Łodzi zagrożone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 15:15 > Widzew - zabierać graty i piach na swoje boisko bo my czekamy na deby ! A co to są deby???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS RTK Re: Derby Łodzi zagrożone IP: 165.72.200.* 01.03.07, 15:28 oj nie czepiaj się literówek tylko pomóż lepiej piach i sprzęt Zielonej Architekturze wywozić na Piłsudskiego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Derby Łodzi zagrożone IP: *.sie.vectranet.pl 01.03.07, 22:59 Piach jest wasz, wiec bierzcie wiaderka i szpadelki i do dziela. A graty sa ZA, wiec czep sie tramwaja. Odpowiedz Link Zgłoś
noyer Re: Derby Łodzi zagrożone 01.03.07, 23:10 Ciągle problemy z tym całym ŁKS-em... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Derby Łodzi zagrożone IP: *.toya.net.pl 01.03.07, 00:53 jakby to było pięknie bez tych bandyckich rozgrywek !!! Tylko jeszcze pozamykać tch co niszczą mury i spoko! Jak chcą się prać po mordach niech jada do lasu. a meczy zakazać ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obi7 Derby Łodzi zagrożone IP: *.toya.net.pl 01.03.07, 06:38 ŁKS SSA Łódź-to prywatny biznes,ile płacą miastu za wynajęcie stadionu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kizar Re: Derby Łodzi zagrożone IP: *.toya.net.pl 01.03.07, 08:18 Sr.. na te 500 biletów tych jelopów którzy sa dumni z tego jak kretyni, my przychodzimy na kazdy mecz Widzewa a nie jak chlopaki z bazaru którzy bojkotuja wszystko co sie da!!!Mniw to w ogole nie rusza te wasze 500 biletów,tylko mecz bedzie taki zwykly a dzieki kibicom Widzewa zawsze wygladalo to lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelnik uważny tylko mecz bedzie taki zwykly IP: *.toya.net.pl 01.03.07, 20:01 Czemu stękasz kolego ,że mecz będzie zwyczajny? sądzę że do zwykłych meczów derbowych już Cię przyzwyczaił wasz prezio Puchalski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uszaty99 Re: Precz z piłką nożną IP: *.retsat1.com.pl 01.03.07, 09:16 Hehe. Ciężko się nie zgodzić z powyższą argumentacją. Ale bądzmy szczerzy, te 10-20% kibiców jest w miare normalnych :). Zastanawiam się czy możnaby przeprowadzić referendum wśród łodzian na temat likwidacji obu stadionów. Bo o wynik to jestem raczej spokojny :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianinRTS Re: Precz z piłką nożną IP: *.toya.net.pl 01.03.07, 10:57 żyjesz w iluzji. Łodzianie nie zdecydowali by o likwidacji stadionów. Kazdy ma matke, ojca, siostre, kumpla, kolezanke, dziadka, babcie. Tysiące ludzi nie chodzi na mecze ale sie tym żywo interesuje, czyta w prasie, oglądą w TV. zlikwidodwac mozem ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
data1 Re: Precz z piłką nożną 01.03.07, 12:31 ale skoro uważasz, że chodzenie na mecze jest takie ważne dla Łodzian to dlaczego na nie nie chodzą?? Frkwencja w Łodzi na meczach piłki nożnej jest na poziomie 3 ligi angielskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S.N.W. Wiesz co piszesz? IP: *.toya.net.pl 01.03.07, 12:37 Może na 2-3 stadionach w Polsce jest lepsza frekwencja niz na Widzewie.. bo sa to większe stadiony.. Nie pissz bredni jak nie wiesz.. Odpowiedz Link Zgłoś
data1 Re: Wiesz co piszesz? 01.03.07, 12:48 ja doskonale kolego wiem co pisze, że frekwencja na meczach np RTS to jest średnio 6 czy 7 tysięcy czyli tyle ile w 3 lidze angielskiej a zakładając, że liczba osób kupujących bilety jest jeszcze mniejsza to mamy frekwencję bardzo niską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bialy Re: Wiesz co piszesz? IP: *.toya.net.pl 01.03.07, 13:04 to nie zapomnij porownac jeszcze Łodzi do Manchesteru... przeciez to tez miasto włokiennicze.... buahahaha przeciez na mecze koszykowki przychodza cale hale ( po 500 osob:)... tak samo z kazda inna dyscyplina sportu.... szkoda mi takich ludzi co majacza i bzdury ich usta formuluja... a tak na marginesie jaki kraj taka liga... skoro panstwem rzadzi gosc co "podskakuje do klamki" to czego sie posdziewac... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Wiesz co piszesz? IP: *.tpnet.pl 01.03.07, 22:14 Bo w mieście Łodzi jest za dużo konkurencyjnych rozrywek. Pod miastem ich nie ma - to tylko knajpa na Widewie i Chicken Area zostają ;) Zresztą, nawet gdyby były: widział kto kiedy kibola Widzewa w teatrze albo w filharmonii? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poziom Re: Precz z piłką nożną IP: 212.160.172.* 01.03.07, 14:39 ochocho-'kibice' widzewa zabierają sie za likwidowanie..nie strasz tumanie normalnych ludzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: Precz z piłką nożną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 09:31 ...a moze tak wywalic wszystkich politykow z miasta bo biora lapowki (Peczak bral). A moze tak zlikwidowac wszytkich facetow po 40- stce bo z tego co widze to same zule? A moze zamurowac wszystkie bramy w miescie bo smierdzi moczem? A moze tak zakazac wpisywac sie na forum wszystkim internautom, ktorych niki zaczynaja sie na litere "d" i na litere "u" bo to najwieksi kretyni? Nie obrazajcie mnie prosze. Jestem kibicem Widzewa i jestem pewny w 100%, ze zrobilem 10 razy wiecej dla tego miasta niz Was dwoch razem wzietych. Wiem, ze kibice nie sa swieci, ale to jest 3% ogolu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dosyc Normalny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.07, 10:05 Czyżby? Może jednak? "Jestem kibicem Widzewa i jestem pewny w 100%, ze z > robilem 10 razy > wiecej dla tego miasta niz Was dwoch razem wzietych" To zdanie jest kompletnie nielogiczne ponieważ nie masz odpowiednich danych by wygłaszać takie sądy nie wiedząc nic o naszych czynach. Jestes tego pewien w 100%? Pomyśl chwile zanim zaczniesz wypisywać bzdury. Pewne w 100% jest tylko to, że wszyscy kiedyś umrzemy. Poprzedni post celowo napisałem mocno genralizując. Nie każdy kibic jest małpoludem, ale Ci którzy nie są małpoludami nie stanowią jak twierdzisz 97%. Może więc prawdziwi kibice (nie kibole) skanalizują swoją pozytywną energię ("jestem pewny w 100%, ze zrobilem 10 razy wiecej dla tego miasta niz Was dwoch razem wzietych" - po prostu cudowne!) na spacyfikowaniu tej bandy bezmózgów z Widzewa i ŁKSu co żyć bez siebie nie mogą i w kółko wysyłają się do Izraela? I ludzie którzy nie intersują się piłką nożną (bo nie jest to obowiązkowe) zaczną wreszcie dostrzegać, że piłka nożna sama w sobie nie jest niczym złym, tylko cała ta kibolska otoczka jest nie do zniesienia. Może jeszcze usłyszę że nadpobudliwi kibole na codzień urywający sobie łby, a raz na tydzień masakrujący przypadkowego przechodnia, to dzieci chore na ADHD? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomal Re: Normalny? IP: *.35.rev.vline.pl 01.03.07, 11:05 Kibole- co tak się boicie o derby? Czy to widowisko jest aż na tak wysokim poziomie? Dostarcza aż tylu emocji? Może derby zastąpią wam inne powszechnie dostępne atrakcje? poderwanie atrakcyjnej dziewczyny? Dobra książka? Wyjście do teatru... dobra przesadziłem- na bilard? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Re: Derby Łodzi zagrożone IP: *.amuz.lodz.pl 01.03.07, 10:46 nie będzie przemarszu kiboli ?? brawa dla opieszałych firm !! :P trochę pieniędzy sie uratuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ano Do barana gryzipórka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 11:40 Człowieku walnij się wreszcie w głowę. Derby są 16 marca - za 15 dni. Widzew ma grać z Bełchatowem u siebie tydzień wcześniej - na stadionie Widzewa nie ma jeszcze murway -zajmij się tym czy mecz sie w ogóle tam odbędzie, czy twój ujochany Widzew nie zaliczy walkowera, a nie tymm, czy publika obejrzy derby, bo z pewnością je obejrzy. Nie zdzierżę i tym razem napiszę list via poczta, bo ten artykuł przekroczył wszelkie granice debilizmu. Shame on you. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boski WIdzewek Bazarowe pierdoły IP: 62.233.224.* 01.03.07, 12:22 nawet o wlasny stadion nie potrafia zadbać i zrobić wszystkiego na czas. działacze sa tak samo nieudolni i smieszni jak kibic tego klubiku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Bazarowe pierdoły IP: *.tpnet.pl 01.03.07, 22:16 te, boski cośtam, naucz się czytać ze zrozumieniem. Nasz stadion jest na czas, tylko przez wasz pokryty kurzym guanem stadionik ZA nie uprzątnęła tego co ma jeszcze wozić na Piłsudskiego. A zatem wina rozkłada się na równo pomiędzy ZA i Widzew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaceks20 Re: Derby Łodzi zagrożone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 12:35 albo derby albo nic, w Krakowie gorsze rzeczy sie dzialy i nie ma problemu z rozgrywaniem meczykow, derby albo nic odnowa.gazeta.pl/galeria_prac/go:zobacz:30388/ dajcie 5 jak mozecie Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar666 Derby się odbędą, ale... 01.03.07, 12:35 Derby się odbędą, ale bez udziału publiczności. Dzisiaj już na kilku portalach przeczytałem to samo co tutaj, że policja nie wyraziła zgodny na organizowanie imprezy masowej i dlatego dervy się nie odbędą. To prawda, nie ma zgodny na imprezę masową, czyli na ponad 1000 widzów, ale sam mecz się odbędzie. Na bazarze jest taka sama sytacja jak w Krakowie na Wiśle - brak zgodny na imprezy masowe, więc najprawdopodniej będą grać przy pustych trybunach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RTS Re: Derby Łodzi zagrożone IP: *.toya.net.pl 01.03.07, 13:14 spójrzcie na zdjęcie. Łódzki Widzew potęgą jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Precz z piłką nożną IP: 217.11.148.* 01.03.07, 13:50 PRECZ Z PRECZEM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max po co to bicie piany? IP: *.4web.pl 01.03.07, 14:37 tak czy siak mecz i tak się odbędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janmar Derby Łodzi zagrożone IP: 83.142.190.* 01.03.07, 14:46 Grać przy pustych trybunach, z nie przekładać mecze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żądny wiedzy O jaką dyscyplinę sportu chodzi ? IP: 82.160.246.* 01.03.07, 14:52 Bo nie doczytałem się takiej informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtm Derby Łodzi zagrożone IP: *.chello.pl 01.03.07, 14:53 Czy naprawde palant zza biurka moze storpedowac mecz pilkarski. Jezeli tak, to cos tu chyba nie gra. Wedlug mnie na zdrowy chlopski rozum wystarczy trzy dni, bo wszyscy zainteresowani znaja sie na swojej pracy i nie trzeba oglaszac przetargu na ochrone meczu. Moze bysmy zaczeli myslec pozytywnie o tym co mamy do zrobienia, a nie zaslaniali sie przepisami. Liga bez derbow Lodzi to tak jak flaki bez piwa. Dla wyjasnienia: nie jestem kibicem Widzewa ani LKS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pre Re: Precz z piłką nożną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 16:57 Zlikwidować wszystko! A socjologowie zastanawiają się kto głosował na Kononowicza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roosevelt5 Zamiłowanie do piłki nożnej, to coś złego ? IP: *.toya.net.pl 02.03.07, 00:27 Do tych wszystkich, którzy piszą mapoludy i inne inwektywy. Podajcie mi choć jedną imprezke, która systematycznie, tydzień w tydzień, skupia na sobie tyle uwagi mieszkańców naszego miasta. Należy zadać pytanie, co jest takiego w tej dyscyplinie, że wywołuje tyle emocji. A co do poziomu piłki w wydaniu łódzkich klubów. Cóż jest jaki jest, ale to właśnie gra mojej drużyny podnosi mi adrenaline (w pozytywnym znaczeniu). Liga angielska, niemiecka czy hiszpańska jest lepsza widowiskowo, ale to nie to samo! I tak dla waszej wiadomości. Piłka nie jest jedynym zinteresowaniem kibiców. Nie wrzucajcie wszystkich kibiców do jednego worka, gdyż świadczy to o waszym małym pojęciu o zjawisku piłki nożnej. To tak jak postawić znak równości między Bartoszewskim i Fotygą. I jeszcze jedno. Po pysku również można dostać w dyskotece, pubie, na ulicy itd. Temat chuligaństwa stadionowego był rozpatrywany w sejmie. Był projekt wzorowania się na systemie angielskim. I co? I nic. Skończyło się tym, że ktoś zarzucił projekt ograniczeniem praw obywatelskich. Do tego dochodzi kultura, którą wynosi się z domu, plus chore uprzedzenia i szowinizm, które nie są dziećmi piłki nożnej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
adwach Zaorać te 2 stadiony!! 02.03.07, 10:46 Skończą się te głupie derby, walki pseudopajaców i bazgranie po ścianach!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi IP: *.hsd1.pa.comcast.net 02.03.07, 13:47 ŁKS tak się boi tych derbów że wymyśla jakieś sztuczne przeszkody. A to jakieś 5% dla kibiców Widzewa a to jakieś budowy... Niedlugo okaże się ze bazar za 500zł jest i meczu nie będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi IP: *.tpnet.pl 04.03.07, 01:04 a najbardziej boimy się tego, że ty (1922-12)* się zjawisz na derbach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Derby Łodzi zagrożone IP: *.toya.net.pl 03.03.07, 22:09 Co za problem przełożyć derby na pózniejszy termin! Odpowiedz Link Zgłoś