Dodaj do ulubionych

;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;;

01.03.07, 13:03
;-) ;-) Longeta wrócił!!!!

Jupersonikson!
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=58106681&a=58253053
Obserwuj wątek
    • longeta Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 13:35
      Na twoim miejscu,bym się nie cieszył;-)
      • excentrix Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 13:39
        a tam, wrócił. Nie było go 48 godzin. Ja myślę że go wypuścili....
        • longeta Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 13:43
          excentrix napisał:

> a tam, wrócił. Nie było go 48 godzin. Ja myślę że go wypuścili....

Jeszcze nikogo nie zamknęli za czytanie twoich postów,poza tym
          ciebie szybciej zamkną za Bono,a wcześniej za Pink Floyd;-)
          • excentrix Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 13:45
            Hehehe.... Świetny żart !!! Znakomity !!!

...nie rozumiem... :(
            • yavorius Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 13:47
              Hehehe, buahahahaha <pluj> <pluj>

Ja też nie :( Niech mnie ktoś przytuli...
              • excentrix Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 13:50
                <głasku głask>
                <tuli tuli>
                ...jaki bono ? jakie pink floyd ? Longin, rozwiń myśl, ja Cię proszę.
                • yavorius Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 13:59
                  <wtula się> ;-ppp

A do Pink Floyd to z szacunkiem!:D
                  • longeta Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 14:03
                    yavorius napisał:

> <wtula się> ;-ppp
                    >
                    > A do Pink Floyd to z szacunkiem!:D

Właśnie,nie po to grali by wizytówkę sobie z nich robić na takim forum
                    na dodatek GW;-)
                    • excentrix Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 14:06
                      ekskjuzemła ?? Wizytówkę z nich ? Na forum GW ? Znowu nie rozumiem....
                      Człowiek zagadka z Ciebie, Lążetto drogi. A może mam dziś niż intelektualny...
                      Y. gdzie jakiś dobry biorytm w sieci. Podlinkuj mi, proszę.
                      • longeta Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 14:10
                        excentrix napisał:

> ekskjuzemła ?? Wizytówkę z nich ? Na forum GW ? Znowu nie rozumiem....
                        > Człowiek zagadka z Ciebie, Lążetto drogi. A może mam dziś niż intelektualny...
                        > Y. gdzie jakiś dobry biorytm w sieci. Podlinkuj mi, proszę.

Chyba że przyjmiemy że film(i muzyka) The Wall,to nie Pink Floyd
                        Nie podlinkuję bo nie wiem skąd tamto(poprzednie) zdjęcie "zerżnołeś";-)
                        • excentrix Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 14:14
                          zerżnąłeś, tak? Tamto? Czyli nie to co jest? Tamto zerżnąłem z Matthew Barneya,
                          wybitnego twórcy kina awangardowego, reżysera serii Cremaster, pewnie
                          znasz... ;;;;;) Z Floyd nie ma to nic wspólnego.
                          • longeta Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 14:17
                            excentrix napisał:

> zerżnąłeś, tak? Tamto? Czyli nie to co jest? Tamto zerżnąłem z Matthew Barneya,
                            >
                            > wybitnego twórcy kina awangardowego, reżysera serii Cremaster, pewnie
                            > znasz... ;;;;;) Z Floyd nie ma to nic wspólnego.

Hymm,dałbym sobie rękę na ścianie za to uciąć,że to kadr z The Wall.
                            Trudno jest w wizytówce,bierz ją,jest twoja;-)
                            • longeta Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 14:23
                              longeta napisał: > > wybitnego twórcy kina awangardowego, reżysera serii
                              Cremaster, pewnie
                              > > znasz... ;;;;;)

Nie znam,ale awangarda(kino) zawsze kojarzy mi się z brakiem kasy,póżniej
                              to tylko kanon i pop kultura zostaje;-)
                              • excentrix Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 14:25
                                natomiast obecne foto jest w 100% moje. Że tak powiem...hihi, nie zerżnięte.
                                • longeta Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 14:30
                                  excentrix napisał:

> natomiast obecne foto jest w 100% moje. Że tak powiem...hihi, nie zerżnięte.

Tak myślałem że znam z skąś tego Bono,teraz wiem
                                  to wykapany excentrix:-)))
                            • excentrix Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 14:29
                              mówisz o tym ? >> anaximandrake.blogspirit.com/images/medium_matthew-
                              barney-cremaster.jpg
                              nie Wall, niestety...
                      • yavorius Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 14:16
                        excentrix napisał:
                        > Y. gdzie jakiś dobry biorytm w sieci. Podlinkuj mi, proszę.

Twój biorytm na dziś:
                        Fizyczny: -56 i rośnie
                        Emocjonalny: +40 i spada
                        Intelektualny: +20 i rośnie.
                        --
                        Niektórzy mówią, że jest ptysiem telefonistą i że Boguś
                        mu nie wystarcza. My jednak wiemy, że zwą go Yavorius.
            • longeta Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 13:51
              excentrix napisał:

> Hehehe.... Świetny żart !!! Znakomity !!!
              >
              > ...nie rozumiem... :(

Trudno,choć mi nie płacą za posty napiszę:
              Wizytówka!!!
              Czyżby zbyt excentryczna była twoja postać że szukasz idoli?
              • excentrix Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 13:57
                aaa....w ten deseń. Przypominam Ci Bono, tak ?
                Ekscentryczna postać? No proszę Cię.... Mansona nie widziałeś chyba...
                • longeta Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 14:01
                  Zdecydowanie wolę Marilyn od Mansona
                  • excentrix Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 14:04
                    znaczy Marylin, tak ?
                    • longeta Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 14:07
                      Tak,a Polańskiego zostawmy w spokoju
                      bo zaraz nas na kulturę wyrzucą;-)
                      • excentrix Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 14:11
                        Hehe... zawoalowana aluzja się tu pojawia, ale pokojarzyłem. :) Łapiemy wspólną
                        falę.
                        • longeta Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 14:14
                          excentrix napisał:

> Hehe... zawoalowana aluzja się tu pojawia, ale pokojarzyłem. :) Łapiemy wspólną
                          >
                          > falę.

:-( No to koniec tajemnicy,tajemnic,według Nienackiego.
                          ;-)
    • mag.gie Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 14:23
      on zawsze wraca! ;)
      • longeta Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 14:24
        mag.gie napisała:

> on zawsze wraca! ;)

Jesteś pewna że do ciebie też?
        ;-)
        • mag.gie Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 14:29
          jestem pewna. mam nawet dowód. Wystarczy, że coś napisałam i już musiałeś się
          podpiąć pod mą wypowiedź ;)
          • excentrix Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 14:35
            bo ten nasz Longeta, to taki bumerang.
            • yavorius Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 14:35
              Masz, Ty bumerangu:
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=58253659&a=58259172
              :D
              • excentrix Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 14:40
                fakt, to ja już chyba zakończę na dziś. Dobranoc.
                :)
                • mag.gie Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 14:46
                  ja wróciłam do zajęć pracowych bo ostatnio widok FŁ mnie jakoś osłabia.

Ja też chcę biorytm! ;)
                  • yavorius Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 14:50
                    Nie wiem, kiedy masz urodziny ;-(
                    • longeta Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 14:57
                      Ja 11.09...roku pańskiego,mi też możesz?
                      • yavorius Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 14:58
                        Z pańskich to ja znam tylko skórkę, przykro mi ;-(
                    • mag.gie Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 14:59
                      yavorius napisał:

> Nie wiem, kiedy masz urodziny ;-(

e. no nic. sama se sprawdzę. po obiedzie :p
                      • excentrix wtrącę tylko 01.03.07, 21:57
                        że ładnie graficznie się ten wątek ułożył.
                        Jak ktoś ogląda w "drzewku"...
                        • lavinka Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 22:05
                          rzeczywiście,jakby choinka :)
                        • longeta Re: wtrącę tylko 01.03.07, 22:07
                          excentrix napisał:

> że ładnie graficznie się ten wątek ułożył.
                          > Jak ktoś ogląda w "drzewku"...

No widzisz,jak się to pięknie układa,nawet szprota się cieszy że wróciłem;-)
    • barracuda7110 Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 22:22
      Tak bardzo się stęskniłeś?
      • longeta Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 22:52
        barracuda7110 napisał:

> Tak bardzo się stęskniłeś?

No masz,nie ma to jak w "domu"
        ;-)
    • louen Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 22:38
      apokalipsa?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka