yavorius 01.03.07, 13:03 ;-) ;-) Longeta wrócił!!!! Jupersonikson! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=58106681&a=58253053 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
longeta Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 13:35 Na twoim miejscu,bym się nie cieszył;-) Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 13:39 a tam, wrócił. Nie było go 48 godzin. Ja myślę że go wypuścili.... Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 13:43 excentrix napisał: > a tam, wrócił. Nie było go 48 godzin. Ja myślę że go wypuścili.... Jeszcze nikogo nie zamknęli za czytanie twoich postów,poza tym ciebie szybciej zamkną za Bono,a wcześniej za Pink Floyd;-) Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 13:45 Hehehe.... Świetny żart !!! Znakomity !!! ...nie rozumiem... :( Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 13:47 Hehehe, buahahahaha <pluj> <pluj> Ja też nie :( Niech mnie ktoś przytuli... Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 13:50 <głasku głask> <tuli tuli> ...jaki bono ? jakie pink floyd ? Longin, rozwiń myśl, ja Cię proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 13:59 <wtula się> ;-ppp A do Pink Floyd to z szacunkiem!:D Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 14:03 yavorius napisał: > <wtula się> ;-ppp > > A do Pink Floyd to z szacunkiem!:D Właśnie,nie po to grali by wizytówkę sobie z nich robić na takim forum na dodatek GW;-) Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 14:06 ekskjuzemła ?? Wizytówkę z nich ? Na forum GW ? Znowu nie rozumiem.... Człowiek zagadka z Ciebie, Lążetto drogi. A może mam dziś niż intelektualny... Y. gdzie jakiś dobry biorytm w sieci. Podlinkuj mi, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 14:10 excentrix napisał: > ekskjuzemła ?? Wizytówkę z nich ? Na forum GW ? Znowu nie rozumiem.... > Człowiek zagadka z Ciebie, Lążetto drogi. A może mam dziś niż intelektualny... > Y. gdzie jakiś dobry biorytm w sieci. Podlinkuj mi, proszę. Chyba że przyjmiemy że film(i muzyka) The Wall,to nie Pink Floyd Nie podlinkuję bo nie wiem skąd tamto(poprzednie) zdjęcie "zerżnołeś";-) Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 14:14 zerżnąłeś, tak? Tamto? Czyli nie to co jest? Tamto zerżnąłem z Matthew Barneya, wybitnego twórcy kina awangardowego, reżysera serii Cremaster, pewnie znasz... ;;;;;) Z Floyd nie ma to nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 14:17 excentrix napisał: > zerżnąłeś, tak? Tamto? Czyli nie to co jest? Tamto zerżnąłem z Matthew Barneya, > > wybitnego twórcy kina awangardowego, reżysera serii Cremaster, pewnie > znasz... ;;;;;) Z Floyd nie ma to nic wspólnego. Hymm,dałbym sobie rękę na ścianie za to uciąć,że to kadr z The Wall. Trudno jest w wizytówce,bierz ją,jest twoja;-) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 14:23 longeta napisał: > > wybitnego twórcy kina awangardowego, reżysera serii Cremaster, pewnie > > znasz... ;;;;;) Nie znam,ale awangarda(kino) zawsze kojarzy mi się z brakiem kasy,póżniej to tylko kanon i pop kultura zostaje;-) Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 14:25 natomiast obecne foto jest w 100% moje. Że tak powiem...hihi, nie zerżnięte. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 14:30 excentrix napisał: > natomiast obecne foto jest w 100% moje. Że tak powiem...hihi, nie zerżnięte. Tak myślałem że znam z skąś tego Bono,teraz wiem to wykapany excentrix:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 14:29 mówisz o tym ? >> anaximandrake.blogspirit.com/images/medium_matthew- barney-cremaster.jpg nie Wall, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 14:16 excentrix napisał: > Y. gdzie jakiś dobry biorytm w sieci. Podlinkuj mi, proszę. Twój biorytm na dziś: Fizyczny: -56 i rośnie Emocjonalny: +40 i spada Intelektualny: +20 i rośnie. -- Niektórzy mówią, że jest ptysiem telefonistą i że Boguś mu nie wystarcza. My jednak wiemy, że zwą go Yavorius. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 13:51 excentrix napisał: > Hehehe.... Świetny żart !!! Znakomity !!! > > ...nie rozumiem... :( Trudno,choć mi nie płacą za posty napiszę: Wizytówka!!! Czyżby zbyt excentryczna była twoja postać że szukasz idoli? Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 13:57 aaa....w ten deseń. Przypominam Ci Bono, tak ? Ekscentryczna postać? No proszę Cię.... Mansona nie widziałeś chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 14:01 Zdecydowanie wolę Marilyn od Mansona Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 14:04 znaczy Marylin, tak ? Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 14:07 Tak,a Polańskiego zostawmy w spokoju bo zaraz nas na kulturę wyrzucą;-) Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 14:11 Hehe... zawoalowana aluzja się tu pojawia, ale pokojarzyłem. :) Łapiemy wspólną falę. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 14:14 excentrix napisał: > Hehe... zawoalowana aluzja się tu pojawia, ale pokojarzyłem. :) Łapiemy wspólną > > falę. :-( No to koniec tajemnicy,tajemnic,według Nienackiego. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 14:23 on zawsze wraca! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 14:24 mag.gie napisała: > on zawsze wraca! ;) Jesteś pewna że do ciebie też? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 14:29 jestem pewna. mam nawet dowód. Wystarczy, że coś napisałam i już musiałeś się podpiąć pod mą wypowiedź ;) Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 14:35 bo ten nasz Longeta, to taki bumerang. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 14:35 Masz, Ty bumerangu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=58253659&a=58259172 :D Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 14:40 fakt, to ja już chyba zakończę na dziś. Dobranoc. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 14:46 ja wróciłam do zajęć pracowych bo ostatnio widok FŁ mnie jakoś osłabia. Ja też chcę biorytm! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 14:50 Nie wiem, kiedy masz urodziny ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 14:57 Ja 11.09...roku pańskiego,mi też możesz? Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 14:58 Z pańskich to ja znam tylko skórkę, przykro mi ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 14:59 yavorius napisał: > Nie wiem, kiedy masz urodziny ;-( e. no nic. sama se sprawdzę. po obiedzie :p Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix wtrącę tylko 01.03.07, 21:57 że ładnie graficznie się ten wątek ułożył. Jak ktoś ogląda w "drzewku"... Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 22:05 rzeczywiście,jakby choinka :) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: wtrącę tylko 01.03.07, 22:07 excentrix napisał: > że ładnie graficznie się ten wątek ułożył. > Jak ktoś ogląda w "drzewku"... No widzisz,jak się to pięknie układa,nawet szprota się cieszy że wróciłem;-) Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 22:22 Tak bardzo się stęskniłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 22:52 barracuda7110 napisał: > Tak bardzo się stęskniłeś? No masz,nie ma to jak w "domu" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
louen Re: ;;;;;;;;;;;;;; wrócił!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; 01.03.07, 22:38 apokalipsa? Odpowiedz Link Zgłoś