Gość: marian IP: *.lodz.mm.pl 01.03.07, 21:43 Kto jest właścicielem i dysponentem obiektu "Radegast" czy należy do miasta czy do PKP. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mike Sprawiedliwi Wśród Narodów Świata w Parku Ocala.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 22:24 Fajna incjatywa, ale najlepiej jakby Pan wreszcie zrobil cos z tym problemem: www.wrzuta.pl/obraz/y5xp2n7En1/lodz_proponuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: falcon nowe godło narodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 00:27 będzie się składało z dwóch elementów: polskiego orła i Gwiazdy a ja nie chcę - już kiedyś koło orła jakiaś gwiazda się kręciła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin a orzeł będzie odbijał się w lustrze wody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 00:32 sens tego pomnika chyba miał być taki, że to orzeł ochronił {albo osłonił) gwiazdę dawida, a tymczasem on będzie odbijał się w lustrze wody, co oznacza, że los gwiazdy mu był co najmniej obojętny - przykre... trochę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ornitolog Re: a orzeł będzie odbijał się w lustrze wody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 09:01 jak jakaś gęś albo łabęć... czapla albo kormorana... a moze bocianek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ł. Wokół gwiazdy posadzony zostanie żywopłot grabowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 00:47 i będzie od odgradzał gwiazdę od orła (bardzo wymowne) czyli, ze gwiazda nadal się separuje od orła... Odpowiedz Link Zgłoś
adwach Bardzo dobry pomysł!!!! 02.03.07, 07:49 popieram Kropiwnickiego w 100%!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Bardzo dobry pomysł!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 09:02 zaco? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ornitolog-astrolog widziałam orła cień... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 08:57 tam przy tej gwiazdu powinna być jeszcze zainstalowana pozytywka, żeby żydkie mogły wrzucić dulara i leciałby np. taki kawałek jak "widziałam orła cień" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapobiegliwy Re: widziałam orła cień... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 19:49 a po bokach komendant S.S. powinien postawić ze dwóch strażników miejskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miśek Re: widziałam orła cień... IP: *.toya.net.pl 03.03.07, 20:25 ten park to obecnie najpilniej i najlepiej strzeżony park w mieście co noc stoją tam dwa patrole straży Miejskiej dlatego brakuje ich na ulicach i w innych parkach , które według władz Łodzi na taką ochronę nie zasługują Kompromitacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strażnik Re: widziałam orła cień... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 10:57 Na odprawach kierownik tłumaczy się że to pilnowanie parku to polecenia zwierzchników komendanta( tak on twierdzi na innych ważniejszych odprawach)i mamy tam stać choćby się ludzie znas śmiali a nagroda nas nie minie. no i niektórzy jeszcze czekają, do usr..... śmierci, bo co miesiąc i tak bierze kierownik i jego kolesie(TZW. d-cy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szyna Sprawiedliwi Wśród Narodów Świata w Parku Ocala.. IP: *.toya.net.pl 04.03.07, 19:07 ludzie co się z wami dzieje?! zamiast budować nikomu nie potrzebny i tak naprawdę nieuzasadniony pomnik za 1,1 mln zl, może mozna byloby wydac te pieniądze na inny bardziej uzasadniony cel?! (a przynajmniej połowe, którą wykłada miasto)?! pisiory do domu! Odpowiedz Link Zgłoś