Gość: Jau IP: *.mm.pl 29.04.03, 20:10 To pierwsze nieudane przedsięwzięcie Kropiwnickiego i założę się, że nie ostatnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mela Re: Widowiska nie będzie? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.03, 21:07 Pierwsze nieudane???No chyba kolejne.Co, teatr nowy to udane przedsiewziecie? A koncert z Pendereckim ktory nie przyjechal? Zenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kondek Re: Widowiska nie będzie? IP: *.pai.net.pl 29.04.03, 21:45 no jak nie będzie 3-go maja ?, przecież to konstytucja równoważna amerykańskiej Rozstrzelać kuglarzy, niech Królik się marzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mareczek Sam pójdę z gwizdkiem. IP: 80.48.116.* 29.04.03, 23:04 I zapraszam wszystkich normalnych Łodzian do tego samego. Weźcie żony, kochanki, narzeczone, kumpli i całą rodzinę. Niech Kropaszenko siedzi sobie w domciu, bo tam jest jego miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walery niemożliwe IP: *.pai.net.pl 29.04.03, 21:49 Kropiwnicki nie wyśle bojówki, aby pobiła aktorów, bo jest katolikiem. Zresztą pokazał, że lubi aktorów. Mógł ich kazać rozstrzelać, a tyko kazał pobić Straży Miejskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sufler Re: Widowiska nie będzie? IP: 212.51.203.* 30.04.03, 08:06 Mareczku - "Kropaszenko" - bardzo dobre!!!! Że też sam na to wcześniej nie wpadłem. Co widze - kolega Bieszczad to się jednak umie wkręcić - jak nie udało się od razu na fotel dyrektora w Teatrze, to próbuje od kulis jako "kierownik biura widowiska". Wracaj Bieszczad do "Lepszego Wszechświata" do pisania swoich drętwych limeryków. Odpowiedz Link Zgłoś
lugal Re: Widowiska nie będzie? 30.04.03, 10:12 Jak zwykle Kropydlak Z Król-ikiewiczem chce zaszantażować Łodzian. Wystawiając sztukę tak doniosłą powynajmowali aktorów z poza Łodzi – a nie swoich z Teatru Nowego. A już absurdalne są pomówienia o wynajęciu kibiców przez aktorów z Teatru Nowego!!! Ja nie jestem kibicem, ale poszedłbym z jajami po to aby nie obrzucać aktorów grających 3 maja, ale całą tą zgraję z Urzędu z Kropaszenką ;) na czele. Precz z prezydentem oszołomem! Jeżeli odbędzie się spektakl to zapraszam wszystkich przeciwników do demonstracji przeciwko oszołomowi z ZChN. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Re: Widowiska nie będzie? IP: *.p.lodz.pl 30.04.03, 10:22 Jasne aktorzy wynajmą kibiców piłkarskich zeby ci zrobili zadyne. Podobno ma tez przyjechac mala grupka terrorystow z Al - Kaidy - aktorzy zawarli umowe z Ben Ladenem. Bzdury jakie wygaduja ludzie p. Kropiwnickiego sa po prostu smieszne. A tak na marginesie to p. Królikiewicz to wedlug mnie czlowiek bez honoru - jakby mnie gdzies nie chcieli to bym sie tam nie pchał, sam bym zrezygnował... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karoolka widowisko-pośmiewisko IP: *.biol.uw.edu.pl 30.04.03, 16:11 Ciesze sie że nie będzie tego widowiska... bo Łódź jest już wystarczającym pośmiewieskiem... Pamiętam dyskusje tutaj na forum na temat tego że Łodzkie relacje TVN pokazuja jedynie jakieś wielkie przekręty...To co powiecie teraz wiadomości z Łodzi: dzieci zabite przez rodziców i poćwiatowane Prezydent każe wynieść aktorów z teatru Widowisko ktore miało pokazać fragment naszej Historii, abyłoby jedynie zagrywką polityczną Odpowiedz Link Zgłoś