Gość: dess IP: *.toya.net.pl 07.03.07, 23:05 Tylko Widzew!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 1910* Re: Będą derby przy al. Unii IP: *.toya.net.pl 07.03.07, 23:26 ... jest tak beznadziejny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi IP: *.hsd1.pa.comcast.net 08.03.07, 14:05 jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RTS a jak hala sie zawali zginą ludzie? kto odpowie? IP: *.toya.net.pl 07.03.07, 23:46 Kto za to odpowie? Brodowici czy nie, to jednak łodzianie i nie mozna narażac życia ludzkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: a jak hala sie zawali zginą ludzie? kto odpow IP: *.toya.net.pl 08.03.07, 08:50 Wytłumacz mi imbecylu dlaczego niby klub miał za to odpowiadać ?? Klub tylko użytkuje hale i stadion... za takie rzeczy odpowiada konstruktor i ktoś kto dopuszcza do użytku... Ale z drugiej strony... można by całą trybunę czerwonym podmijeskim podpaskom oddać to może rzeczywiście los by się w końcu z tymi tłumokami rozliczył... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RTS Re: a jak hala sie zawali zginą ludzie? kto odpow IP: *.toya.net.pl 08.03.07, 14:11 imbecylu, klub bazarowy za to nie odpowiada i dlatego też nie moze wpuszczac ludzi na tą ruine grożąca zawaleniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: a jak hala sie zawali zginą ludzie? kto odpow IP: *.toya.net.pl 08.03.07, 17:20 Dlaczego... przecierz konstrukotrzy dopuścili obiekt... ale już niedługo miasto wybuduje to prawdziwy ładny stadion miejski i będzie luzik... wiec co się pultasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodowity łodzianin Re: a jak hala sie zawali zginą ludzie? kto odpow IP: *.toya.net.pl 08.03.07, 20:13 g.... ci miasto wybuduje. Hala sie zawali i zostanie tylko obszczana galerka i dwa łuki, a jeden z nich bedzie oddawany Widzewowi na kazde derby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: a jak hala sie zawali zginą ludzie? kto odpow IP: *.chello.pl 09.03.07, 12:37 jak juz nam sie wszystko pozawala, to jeszcze musielibyscie sie kurnikowcy w lidze utrzymac, zeby znami grac te derby gdziekolwiek. z obecna wasza gra i lewa licencja, to mozecie sobie teraz planowac derby z pelikanem lowicz. wasi kibice beda mieli blizej o ile nie przerzucili sie juz na legie i ogolnie bedzie git Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 po co wy gracie(łks) jak wy kibiców nie macie? IP: *.toya.net.pl 07.03.07, 23:54 no po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Tylko ŁKS!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 00:38 no i co kupujecie bilety na trybune?? zapraszamy gorąco !!! haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: po co wy gracie(łks) jak wy kibiców nie macie IP: *.tpnet.pl 10.03.07, 00:42 1922*, bo lepiej mieć trochę mniej kibiców niż dużo - za to prawie wszystkich takich mądrych jak ty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m4sti Brawo!!! IP: *.piotrkow.net.pl 08.03.07, 00:44 Jak zwykle pełny profesjonalizm... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mb Będą derby przy al. Unii IP: *.tktelekom.pl 08.03.07, 09:19 Nareszcie ten bazar posprzątali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie ma już Derby Debry to były na ŁKS rok temu IP: *.toya.net.pl 08.03.07, 09:45 jak było po kilka tysięcy Widzewa i ŁKS na trybunach, a teraz mamy zwykły mecz ligowy z ograniczoną liczba kibiców. Cieszy się policja i władze miasta, bo nie muszą ściągać posiłków. Niestety kibice zostali pokonani. Nie ma już prawdziwych derby ani Łodzi ani Krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamek Re: Debry to były na ŁKS rok temu IP: *.lodz.dialog.net.pl 08.03.07, 11:11 A mnie nie jest potrzebna obecność czerwonych żeby uważać derby za prawdziwe i nie przyłączę się do tych co płaczą z tego powodu. Wali mnie kto wygra na trybunach ważne, żeby ŁKS wygrał na boisku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Podziękuj za to Puchalskiemu IP: *.4web.pl 08.03.07, 11:13 Gość portalu: Nie ma już Derby napisał(a): > jak było po kilka tysięcy Widzewa i ŁKS na trybunach, a teraz mamy zwykły mecz > ligowy z ograniczoną liczba kibiców. Cieszy się policja i władze miasta, bo nie > muszą ściągać posiłków. > > Niestety kibice zostali pokonani. Nie ma już prawdziwych derby ani Łodzi ani Kr > akowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młody Re: Podziękuj za to Puchalskiemu IP: 83.16.165.* 08.03.07, 14:03 I wam...za fantastyczny bojkot od którego sie wszystko zaczeło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi IP: *.hsd1.pa.comcast.net 08.03.07, 14:07 Chyba wam sie w glowce poprzewracalo. Kupujecie na LKS na mecz srednio 1700 biletow a na derby u nas raptem zachcialo sie wam pieciu tysiecy. To przez takich debili z LKSu sa teraz problemy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS RTK Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi IP: 165.72.200.* 08.03.07, 16:50 1910* lepiej rozejrzyj się już za knajpą w Bedoniu, w której będziesz mógł obejrzeć mecz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikasRTS Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi IP: *.os1.kappa.pl 09.03.07, 12:24 ŁKS RTK - moze jakas polecisz bo ja nie jestem stamtąd i nie orientuje sie w knajpach miejscowosci Bedoń ale jak widze Ty masz calkiem niezle pojece na ten temat! podziel sie z nami swoja wiedza!! TYLKO WIDZEW!! DERBY ŁODZI...jak ZAWSZE!! hehehe!!:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS RTK Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi IP: 165.72.200.* 09.03.07, 12:31 Mikas, 1910* / 1922 na pewno jakoś sobie poradzi a jak nie to zawsze będzie mógł się zająć obrządkiem i posłuchać relacji w radiu :-). Do Łodzi niestety nie ma po co jechać... P.S. A ja Bedonia nie znam, a rzuciłem tą miejscówkę ot tak sobie - kojarzy mi się zwyczajnie z podmiejskim klimatem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikasRTS Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi IP: *.os1.kappa.pl 09.03.07, 19:46 Jak może Ci sie z czymkolwiek kojarzyć skoro nigdy tam nie byłeś?? chyba mylisz pojęcia i chodziło Ci o marzenia! możesz jedynie marzyć że Bedoń ma podmiejski klimat ale mnie np stadion ŁKSu kojarzyć się z bazarem bo jak byłem małym chłopcem to jechałem tam czasem poszukać jakiś części do autka z rodzicami lub czegoś tam...i nie zaprzeczysz, że podczas ów zakupów w tle widoczny jest 'cudowny' obiekt przypominający ruinę ale jednak cały czas obiekt należący do twego najrodowitszego z najrodowitrzych klubów z założycielami jednak nienajrodowitrzymi... Odpowiedz Link Zgłoś
desmo71 Re: powrót szeregowca mikasa 09.03.07, 22:06 mikas sesja skończona? nie ... to wracaj do książek , tylko czytaj ze zrozumieniem - słowo rodowity dotyczy miejsca urodzenia a nie nacji, religii czy miejsca zamieszkania... a co do bazaru - założę się że nadal robisz tu zakupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikasRTS Re: powrót szeregowca mikasa IP: *.os1.kappa.pl 09.03.07, 23:13 1) tak sesja skonczona...jako 36-latek powiniens sobie doskonale zdawac sprawe z tego iz sesja trwa przez caly luty razem z poprawkami...ale coz widac albo nie wyksztalconym człekiem jestes i studiow nawet nie liznałes lub pamiec przykrotka i juz czasy studenckie odeszly w zapomnienie...zapewne podobnie jest z twoja wiedza nabyta podczas pobytu na Uniwerku lub Polibudzie... 2) Jeśli słowo 'rodowity' dotyczy miejsca urodzenia to dlaczego Widzew nazywacie podmiejskim?? 3) zakład przegrałes....jednkaże nie widze nic złego w robieniu tam zakupów... ale rozumiem że Ty sie brzydisz przebywać w okolicach własnego stadionu:D brawo!! jak na 36-latka błyszczysz niebywała inteligencja!! nie powiem zeby mi imponował... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: powrót szeregowca mikasa IP: *.tpnet.pl 10.03.07, 00:28 z poprawkami? Dobry student zdaje wszystko w zerówce. No, chyba, że to jest student-kibic spod miasta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
desmo71 Re: powrót szeregowca mikasa 10.03.07, 22:21 mikas - dzieciaku, widzew jest podmiejski bo i on i większość jogo kibiców poza łodzią zrodzeni...cieszę się że zdałeś egzaminy - może rozjaśni ci się nieco w głowie i poza naiwnością sądów zaprezentujesz też choć raz logiczne wnioskowanie, co do bazaru - jakoś trudno mi uwierzyć, że w twoich czerwonych ustach nie była to prostacka zaczepka pod naszym adresem.... a teraz wychyl zdrowie łks bo nasze zwycięstwa ratują wam dupę której samiście ratować niezdolni ... i szukaj sąsiada z cyfrą jeśli chcesz mieć własne zdanie na temat waszego początku końca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi IP: *.hsd1.pa.comcast.net 11.03.07, 00:46 Naczelny błazen ŁKSu jak widzę w dobrej formie. Jak tam w Łęcznej bylo błażnie? Bardzo się cieszę że wygrywacie akonto Widzewa :-) Ładnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
desmo71 Re:twoje zdrowie matole -będziesz go potrzebował 11.03.07, 21:48 nasze zwycięstwa nie uratują waszej żałosnej dupy jak będziecie dalej tak grać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crisbi Re:twoje zdrowie matole -będziesz go potrzebował IP: *.4web.pl 13.03.07, 23:45 Desmo wpiszę się tutaj, zaraz po Tobie, żebyś mógł wpisac się po mnie. Żebyś był zawsze ostatni. Tak w razie czego. OK?? Tylko nie zapomnij. Przecież musisz mieć jakiegoś wroga co nie? A zapomniałem i zawsze musisz mieć rację;) buehehhehehee Ciekawe co się dzieje u Ciebie w domu jak EŁKAES przegra. Bijesz żonę i dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi IP: *.hsd1.pa.comcast.net 14.03.07, 00:56 To on ma żonę i dzieci? Jego urojenia psychiczne wskazują raczej na osobę o preferencjach homoseksualnych. I uprzedzając złośliwe komentarze debili z ŁKSu. Jestem medykiem i znane mi są dewiacje psychiczne homoseksualistów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Tobie może pomóc jedynie psychiatra? IP: *.4web.pl 14.03.07, 01:02 Dzisiaj uroiłeś sobie że jesteś medykiem:D Człowieku lecz się bo twój stan się pogarsza!!! Gość portalu: 1910* napisał(a): > I uprzedzając złośliwe komentarze debili z ŁKSu. Jestem medykiem i znane mi są > dewiacje psychiczne homoseksualistów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crisbi Re: powrót szeregowca mikasa IP: *.4web.pl 13.03.07, 23:51 Pewnie robi, a Ty gdzie desmo?? Stadion X lecia Ci pozostaje biedaku i telebim w "salonie" na centralnym w stolycy oraz raczenie się "szato" od goszcza;) Odpowiedz Link Zgłoś
desmo71 Re: nerwy podmiejskim puszczają przed derbami? 14.03.07, 15:05 crisbi - w pzeciwieństwie do ciebie porażki "mojej" drużyny nie są dla mnie końcem świata i nie potrzebuję trzech dni żeby wyjść do ludzi jak zdarza się tobie, porzuć też prostackie "rodzinne" komentarze bo pomyślę że takie pomysły wyniosłeś z domu jako ofiara przemocy w rodzinie ( i nie tylko o bicie tu chodzi ) jak tam kolega "redachtor" załatwił wejściówkę na trybunę czy jak prawdziwy podmiejski idziesz do łodzi w marszu 400-stu i siadasz w klatce... ps 1910 - bycie przez chwilę noszowym w karetce nie uprawnia cię do używania w odniesieniu do siebie określenia medyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapitan Żbik Części do auta na ŁKSie buehahahaha chłopie o czym IP: *.toya.net.pl 10.03.07, 22:45 ty mówisz widać że albo nigdy tam nie byłeś, albo zmyślasz żeby coś napisać. Części to kupuje się na giełdzie na Puszkina. Chyba że twój tata kupuje części niewiadomego pochodzenia, a to już jest paserstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RTS Re: Podziękuj pejsom za bojkot. IP: *.toya.net.pl 09.03.07, 22:53 Dziekuje wam icki, ze w 2005 zbojkotowaliscie derby i do tego wszsystko sie zaczeło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Będą derby przy al. Unii IP: *.lodz.mm.pl 09.03.07, 22:46 Jedynym faworytem tego meczu jest ŁKS . ŁKS wygra ten mecz!! KTO WYGRA MECZ -ŁKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KTO -ŁKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KTO -ŁKS ŁKS ŁKS!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi IP: *.hsd1.pa.comcast.net 10.03.07, 05:48 Tradycyjnie pokrzyczcie sobie. Jedyne co wam pozostało. Jesteście gó.. warci co udowodnił Ziober na pewnych derbach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaus Będą derby przy al. Unii IP: *.toya.net.pl 11.03.07, 12:08 Ziober to udowodnil ze k... takim jak wy niesprzedaje sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolew Re: Będą derby przy al. Unii IP: *.range86-141.btcentralplus.com 11.03.07, 21:52 będą derby przy Aleja Unii... jak fajnie. pierwsze derby od 1998 roku, kiedy ŁKS wyżej w tabeli od Widzewa.... do piątku macie święto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Będą derby przy al. Unii IP: *.chello.pl 12.03.07, 02:13 z ciekawosci zapytam, czy masz juz przygotowana gadke na okolicznosc dostania w dupe? czy to bedzie cos ala łeeeeeee nie liczy sie, bo wam dalismy albo łeeeee nie liczy sie, bo dawno nie wygraliscie, to w koncu sie wam udalo? w kazdym razie co by to nie bylo mam nadzieje, ze jestescie na rowni pochylej i w piatek sie to nie zmieni. co najwyzej wasza pochylnia sie jeszcze bardziej pochyli:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RBB Re: Będą derby przy al. Unii IP: *.retsat1.com.pl 12.03.07, 10:30 ty karolew w łeb żeś dawno chyba nie dostał. Nie wiem skąd się wziołeś na karolewie ale pewne jest że z głębokiej żydzewskiej prowincji. spadaj pasać krowy tam gdzie twoje miejsce i zmień forum na bardziej żydkolubne bo tutaj z tymi swoimi pejsami jakoś pajacu NIEPASUJESZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Będą derby przy al. Unii IP: *.chello.pl 12.03.07, 11:39 jaki karolew??? przeciez ten gosc rwie azbest w hameryce, co widac po ip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolew Re: Będą derby przy al. Unii IP: *.range86-141.btcentralplus.com 12.03.07, 19:42 jedyne co tu jest z azbestu, to zawartość twojego czajnika od urodzenia. w sam raz aby się znać na toitoiach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolew Re: Będą derby przy al. Unii IP: *.range86-141.btcentralplus.com 12.03.07, 19:38 do pastucha RBB: wypasaj dalej te swoje gęsi na Retkini, z której się "wziołeś"... he he he :)))) Odpowiedz Link Zgłoś