Dodaj do ulubionych

Będą derby przy al. Unii

IP: *.toya.net.pl 07.03.07, 23:05
Tylko Widzew!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: 1910* Re: Będą derby przy al. Unii IP: *.toya.net.pl 07.03.07, 23:26
      ... jest tak beznadziejny.
      • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi IP: *.hsd1.pa.comcast.net 08.03.07, 14:05
        jak ty
    • Gość: RTS a jak hala sie zawali zginą ludzie? kto odpowie? IP: *.toya.net.pl 07.03.07, 23:46
      Kto za to odpowie? Brodowici czy nie, to jednak łodzianie i nie mozna narażac
      życia ludzkiego.
      • Gość: 1910* Re: a jak hala sie zawali zginą ludzie? kto odpow IP: *.toya.net.pl 08.03.07, 08:50
        Wytłumacz mi imbecylu dlaczego niby klub miał za to odpowiadać ??
        Klub tylko użytkuje hale i stadion... za takie rzeczy odpowiada konstruktor i
        ktoś kto dopuszcza do użytku...
        Ale z drugiej strony... można by całą trybunę czerwonym podmijeskim podpaskom
        oddać to może rzeczywiście los by się w końcu z tymi tłumokami rozliczył...
        • Gość: RTS Re: a jak hala sie zawali zginą ludzie? kto odpow IP: *.toya.net.pl 08.03.07, 14:11
          imbecylu, klub bazarowy za to nie odpowiada i dlatego też nie moze wpuszczac
          ludzi na tą ruine grożąca zawaleniem.
          • Gość: 1910* Re: a jak hala sie zawali zginą ludzie? kto odpow IP: *.toya.net.pl 08.03.07, 17:20
            Dlaczego... przecierz konstrukotrzy dopuścili obiekt... ale już niedługo miasto
            wybuduje to prawdziwy ładny stadion miejski i będzie luzik... wiec co się pultasz...
            • Gość: rodowity łodzianin Re: a jak hala sie zawali zginą ludzie? kto odpow IP: *.toya.net.pl 08.03.07, 20:13
              g.... ci miasto wybuduje. Hala sie zawali i zostanie tylko obszczana galerka i
              dwa łuki, a jeden z nich bedzie oddawany Widzewowi na kazde derby.
              • Gość: 1908 Re: a jak hala sie zawali zginą ludzie? kto odpow IP: *.chello.pl 09.03.07, 12:37
                jak juz nam sie wszystko pozawala, to jeszcze musielibyscie sie kurnikowcy w
                lidze utrzymac, zeby znami grac te derby gdziekolwiek. z obecna wasza gra i lewa
                licencja, to mozecie sobie teraz planowac derby z pelikanem lowicz. wasi kibice
                beda mieli blizej o ile nie przerzucili sie juz na legie i ogolnie bedzie git
    • Gość: 1910 po co wy gracie(łks) jak wy kibiców nie macie? IP: *.toya.net.pl 07.03.07, 23:54
      no po co?
      • Gość: kibic Tylko ŁKS!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 00:38
        no i co kupujecie bilety na trybune?? zapraszamy gorąco !!! haha
      • Gość: Gość Re: po co wy gracie(łks) jak wy kibiców nie macie IP: *.tpnet.pl 10.03.07, 00:42
        1922*,

bo lepiej mieć trochę mniej kibiców niż dużo - za to prawie wszystkich takich
        mądrych jak ty ;)
    • Gość: m4sti Brawo!!! IP: *.piotrkow.net.pl 08.03.07, 00:44
      Jak zwykle pełny profesjonalizm... ;)
    • Gość: mb Będą derby przy al. Unii IP: *.tktelekom.pl 08.03.07, 09:19
      Nareszcie ten bazar posprzątali
      • Gość: Nie ma już Derby Debry to były na ŁKS rok temu IP: *.toya.net.pl 08.03.07, 09:45
        jak było po kilka tysięcy Widzewa i ŁKS na trybunach, a teraz mamy zwykły mecz
        ligowy z ograniczoną liczba kibiców. Cieszy się policja i władze miasta, bo nie
        muszą ściągać posiłków.

Niestety kibice zostali pokonani. Nie ma już prawdziwych derby ani Łodzi ani Krakowa
        • Gość: adamek Re: Debry to były na ŁKS rok temu IP: *.lodz.dialog.net.pl 08.03.07, 11:11
          A mnie nie jest potrzebna obecność czerwonych żeby uważać derby za prawdziwe i
          nie przyłączę się do tych co płaczą z tego powodu. Wali mnie kto wygra na
          trybunach ważne, żeby ŁKS wygrał na boisku.
        • Gość: max Re: Podziękuj za to Puchalskiemu IP: *.4web.pl 08.03.07, 11:13
          Gość portalu: Nie ma już Derby napisał(a):
          > jak było po kilka tysięcy Widzewa i ŁKS na trybunach, a teraz mamy zwykły mecz
          > ligowy z ograniczoną liczba kibiców. Cieszy się policja i władze miasta, bo nie
          > muszą ściągać posiłków.
          >
          > Niestety kibice zostali pokonani. Nie ma już prawdziwych derby ani Łodzi ani Kr
          > akowa
          • Gość: Młody Re: Podziękuj za to Puchalskiemu IP: 83.16.165.* 08.03.07, 14:03
            I wam...za fantastyczny bojkot od którego sie wszystko zaczeło...
          • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi IP: *.hsd1.pa.comcast.net 08.03.07, 14:07
            Chyba wam sie w glowce poprzewracalo. Kupujecie na LKS na mecz srednio 1700
            biletow a na derby u nas raptem zachcialo sie wam pieciu tysiecy. To przez
            takich debili z LKSu sa teraz problemy!!!
            • Gość: ŁKS RTK Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi IP: 165.72.200.* 08.03.07, 16:50
              1910* lepiej rozejrzyj się już za knajpą w Bedoniu, w której będziesz mógł
              obejrzeć mecz ;-)
              • Gość: mikasRTS Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi IP: *.os1.kappa.pl 09.03.07, 12:24
                ŁKS RTK - moze jakas polecisz bo ja nie jestem stamtąd i nie orientuje sie w
                knajpach miejscowosci Bedoń ale jak widze Ty masz calkiem niezle pojece na ten
                temat! podziel sie z nami swoja wiedza!!
                TYLKO WIDZEW!! DERBY ŁODZI...jak ZAWSZE!! hehehe!!:D
                • Gość: ŁKS RTK Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi IP: 165.72.200.* 09.03.07, 12:31
                  Mikas, 1910* / 1922 na pewno jakoś sobie poradzi a jak nie to zawsze będzie
                  mógł się zająć obrządkiem i posłuchać relacji w radiu :-). Do Łodzi niestety
                  nie ma po co jechać...
                  P.S. A ja Bedonia nie znam, a rzuciłem tą miejscówkę ot tak sobie - kojarzy mi
                  się zwyczajnie z podmiejskim klimatem :-)
                  • Gość: mikasRTS Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi IP: *.os1.kappa.pl 09.03.07, 19:46
                    Jak może Ci sie z czymkolwiek kojarzyć skoro nigdy tam nie byłeś?? chyba mylisz
                    pojęcia i chodziło Ci o marzenia! możesz jedynie marzyć że Bedoń ma podmiejski
                    klimat ale mnie np stadion ŁKSu kojarzyć się z bazarem bo jak byłem małym
                    chłopcem to jechałem tam czasem poszukać jakiś części do autka z rodzicami lub
                    czegoś tam...i nie zaprzeczysz, że podczas ów zakupów w tle widoczny jest
                    'cudowny' obiekt przypominający ruinę ale jednak cały czas obiekt należący do
                    twego najrodowitszego z najrodowitrzych klubów z założycielami jednak
                    nienajrodowitrzymi...
                    • desmo71 Re: powrót szeregowca mikasa 09.03.07, 22:06
                      mikas sesja skończona? nie ... to wracaj do książek , tylko czytaj ze
                      zrozumieniem - słowo rodowity dotyczy miejsca urodzenia a nie nacji, religii
                      czy miejsca zamieszkania... a co do bazaru - założę się że nadal robisz tu
                      zakupy
                      • Gość: mikasRTS Re: powrót szeregowca mikasa IP: *.os1.kappa.pl 09.03.07, 23:13
                        1) tak sesja skonczona...jako 36-latek powiniens sobie doskonale zdawac sprawe z
                        tego iz sesja trwa przez caly luty razem z poprawkami...ale coz widac albo nie
                        wyksztalconym człekiem jestes i studiow nawet nie liznałes lub pamiec przykrotka
                        i juz czasy studenckie odeszly w zapomnienie...zapewne podobnie jest z twoja
                        wiedza nabyta podczas pobytu na Uniwerku lub Polibudzie...
                        2) Jeśli słowo 'rodowity' dotyczy miejsca urodzenia to dlaczego Widzew nazywacie
                        podmiejskim??
                        3) zakład przegrałes....jednkaże nie widze nic złego w robieniu tam zakupów...
                        ale rozumiem że Ty sie brzydisz przebywać w okolicach własnego stadionu:D
                        brawo!! jak na 36-latka błyszczysz niebywała inteligencja!! nie powiem zeby mi
                        imponował...
                        • Gość: Gość Re: powrót szeregowca mikasa IP: *.tpnet.pl 10.03.07, 00:28
                          z poprawkami? Dobry student zdaje wszystko w zerówce. No, chyba, że to jest
                          student-kibic spod miasta ;)
                        • desmo71 Re: powrót szeregowca mikasa 10.03.07, 22:21
                          mikas - dzieciaku, widzew jest podmiejski bo i on i większość jogo kibiców poza
                          łodzią zrodzeni...cieszę się że zdałeś egzaminy - może rozjaśni ci się nieco w
                          głowie i poza naiwnością sądów zaprezentujesz też choć raz logiczne
                          wnioskowanie,
                          co do bazaru - jakoś trudno mi uwierzyć, że w twoich czerwonych ustach nie
                          była to prostacka zaczepka pod naszym adresem.... a teraz wychyl zdrowie łks bo
                          nasze zwycięstwa ratują wam dupę której samiście ratować niezdolni ... i szukaj
                          sąsiada z cyfrą jeśli chcesz mieć własne zdanie na temat waszego początku końca
                          • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi IP: *.hsd1.pa.comcast.net 11.03.07, 00:46
                            Naczelny błazen ŁKSu jak widzę w dobrej formie. Jak tam w Łęcznej bylo błażnie?
                            Bardzo się cieszę że wygrywacie akonto Widzewa :-)
                            Ładnie!!!
                            • desmo71 Re:twoje zdrowie matole -będziesz go potrzebował 11.03.07, 21:48
                              nasze zwycięstwa nie uratują waszej żałosnej dupy jak będziecie dalej tak grać
                              • Gość: crisbi Re:twoje zdrowie matole -będziesz go potrzebował IP: *.4web.pl 13.03.07, 23:45
                                Desmo wpiszę się tutaj, zaraz po Tobie, żebyś mógł wpisac się po mnie. Żebyś był zawsze ostatni. Tak w razie czego. OK?? Tylko nie zapomnij. Przecież musisz mieć jakiegoś wroga co nie? A zapomniałem i zawsze musisz mieć rację;)
                                buehehhehehee
                                Ciekawe co się dzieje u Ciebie w domu jak EŁKAES przegra. Bijesz żonę i dzieci?
                                • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi IP: *.hsd1.pa.comcast.net 14.03.07, 00:56
                                  To on ma żonę i dzieci? Jego urojenia psychiczne wskazują raczej na osobę o
                                  preferencjach homoseksualnych.
                                  I uprzedzając złośliwe komentarze debili z ŁKSu. Jestem medykiem i znane mi są
                                  dewiacje psychiczne homoseksualistów
                                  • Gość: max Tobie może pomóc jedynie psychiatra? IP: *.4web.pl 14.03.07, 01:02
                                    Dzisiaj uroiłeś sobie że jesteś medykiem:D Człowieku lecz się bo twój stan się
                                    pogarsza!!!

Gość portalu: 1910* napisał(a):
                                    > I uprzedzając złośliwe komentarze debili z ŁKSu. Jestem medykiem i znane mi są
                                    > dewiacje psychiczne homoseksualistów
                      • Gość: crisbi Re: powrót szeregowca mikasa IP: *.4web.pl 13.03.07, 23:51
                        Pewnie robi, a Ty gdzie desmo?? Stadion X lecia Ci pozostaje biedaku i telebim w "salonie" na centralnym w stolycy oraz raczenie się "szato" od goszcza;)

• desmo71 Re: nerwy podmiejskim puszczają przed derbami? 14.03.07, 15:05
                          crisbi - w pzeciwieństwie do ciebie porażki "mojej" drużyny nie są dla mnie
                          końcem świata i nie potrzebuję trzech dni żeby wyjść do ludzi jak zdarza się
                          tobie, porzuć też prostackie "rodzinne" komentarze bo pomyślę że takie pomysły
                          wyniosłeś z domu jako ofiara przemocy w rodzinie ( i nie tylko o bicie tu
                          chodzi ) jak tam kolega "redachtor" załatwił wejściówkę na trybunę czy jak
                          prawdziwy podmiejski idziesz do łodzi w marszu 400-stu i siadasz w klatce...
                          ps 1910 - bycie przez chwilę noszowym w karetce nie uprawnia cię do używania w
                          odniesieniu do siebie określenia medyk
                    • Gość: Kapitan Żbik Części do auta na ŁKSie buehahahaha chłopie o czym IP: *.toya.net.pl 10.03.07, 22:45
                      ty mówisz widać że albo nigdy tam nie byłeś, albo zmyślasz żeby coś napisać. Części to kupuje się na giełdzie na Puszkina. Chyba że twój tata kupuje części niewiadomego pochodzenia, a to już jest paserstwo.
          • Gość: RTS Re: Podziękuj pejsom za bojkot. IP: *.toya.net.pl 09.03.07, 22:53
            Dziekuje wam icki, ze w 2005 zbojkotowaliscie derby i do tego wszsystko sie zaczeło
    • Gość: kibic Re: Będą derby przy al. Unii IP: *.lodz.mm.pl 09.03.07, 22:46
      Jedynym faworytem tego meczu jest ŁKS . ŁKS wygra ten mecz!!
      KTO WYGRA MECZ
      -ŁKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      KTO
      -ŁKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      KTO
      -ŁKS ŁKS ŁKS!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi IP: *.hsd1.pa.comcast.net 10.03.07, 05:48
        Tradycyjnie pokrzyczcie sobie. Jedyne co wam pozostało.
        Jesteście gó.. warci co udowodnił Ziober na pewnych derbach.
    • Gość: klaus Będą derby przy al. Unii IP: *.toya.net.pl 11.03.07, 12:08
      Ziober to udowodnil ze k... takim jak wy niesprzedaje sie
      • Gość: karolew Re: Będą derby przy al. Unii IP: *.range86-141.btcentralplus.com 11.03.07, 21:52
        będą derby przy Aleja Unii...
        jak fajnie.
        pierwsze derby od 1998 roku, kiedy ŁKS wyżej w tabeli od Widzewa....
        do piątku macie święto.
        • Gość: 1908 Re: Będą derby przy al. Unii IP: *.chello.pl 12.03.07, 02:13
          z ciekawosci zapytam, czy masz juz przygotowana gadke na okolicznosc dostania w
          dupe? czy to bedzie cos ala łeeeeeee nie liczy sie, bo wam dalismy albo łeeeee
          nie liczy sie, bo dawno nie wygraliscie, to w koncu sie wam udalo? w kazdym
          razie co by to nie bylo mam nadzieje, ze jestescie na rowni pochylej i w piatek
          sie to nie zmieni. co najwyzej wasza pochylnia sie jeszcze bardziej pochyli:)))
          • Gość: RBB Re: Będą derby przy al. Unii IP: *.retsat1.com.pl 12.03.07, 10:30
            ty karolew w łeb żeś dawno chyba nie dostał. Nie wiem skąd się wziołeś na karolewie ale pewne jest że z głębokiej żydzewskiej prowincji. spadaj pasać krowy tam gdzie twoje miejsce i zmień forum na bardziej żydkolubne bo tutaj z tymi swoimi pejsami jakoś pajacu NIEPASUJESZ!!!
            • Gość: 1908 Re: Będą derby przy al. Unii IP: *.chello.pl 12.03.07, 11:39
              jaki karolew??? przeciez ten gosc rwie azbest w hameryce, co widac po ip
              • Gość: karolew Re: Będą derby przy al. Unii IP: *.range86-141.btcentralplus.com 12.03.07, 19:42
                jedyne co tu jest z azbestu, to zawartość twojego czajnika od urodzenia.
                w sam raz aby się znać na toitoiach.
            • Gość: karolew Re: Będą derby przy al. Unii IP: *.range86-141.btcentralplus.com 12.03.07, 19:38
              do pastucha RBB:
              wypasaj dalej te swoje gęsi na Retkini, z której się "wziołeś"...
              he he he :))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka