Dodaj do ulubionych

''KWITNĄCA'' DZIAŁALNOŚĆ PREZYDENTA ŁODZI

IP: *.toya.net.pl / 10.0.228.* 09.05.03, 14:05
Jak zapewne wiecie obecnym prezydentem Łodzi jest pan Jerzy Kropiwnicki.
Wszystko byłoby pięknie gdybt nie fakt, że prezydentwcalenie polepszasytuacji
Łodzi. Jego obietnice zmniejszenia zadłużenia miasta, poprawy bezpieczeństwa
mieszkańców,oraz zmniejszenia bezrobocia to moim zdaniem słowa bez pokrycia.
Jego pomysłna załatanie dziury budżetowej poprzez wprowadzenie podwyżki cen
biletów MPK był z pewnością dolegliwością dla Łodzian korzystających z
komunikacji miejskiej, ale na szczęcie pan Kropiwnicki poprzez szale krytyki
wycofał się ze swojego "genialnego" pomysłu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Franklin Re: ''KWITNĄCA'' DZIAŁALNOŚĆ PREZYDENTA ŁODZI IP: *.toya.net.pl / 10.0.228.* 09.05.03, 14:34
      Jeden taki fakt to nie znaczy,że jest złym prezydentem.
    • Gość: CZEKOLADA7 Re: ''KWITNĄCA'' DZIAŁALNOŚĆ PREZYDENTA ŁODZI IP: *.toya.net.pl 12.05.03, 10:00
      A afera z teatrem? Pan Kropiwnicki na stanowisko dyrektora wprowadził człowieka
      ze swojej partii ZCHN który wcześniej nie miał styczności z teatrem, a jak
      wiadomo tradycja Teatru Nowego mówi że dyrektorem może zostać tylko członek
      tego teatru, aktor lub osoba długoletnio związana z nim.
    • Gość: Julek Re: ''KWITNĄCA'' DZIAŁALNOŚĆ PREZYDENTA ŁODZI IP: *.toya.net.pl 12.05.03, 11:00
      zgadzam sie z tym co napisałaś.Słyszałam ze prezydent zmniejszył dotacje o 10%
      na ZOO co spowodowało ze musieli sprzedać 98 zwierząt nie długo nie będzie po
      co tam chodzić skoro klatki pustoszeją SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Tomas Re: ''KWITNĄCA'' DZIAŁALNOŚĆ PREZYDENTA ŁODZI IP: 212.191.74.* 12.05.03, 11:05
        W zamian za to zatrudnił kilku doradców, których od czasu zatrudnienia w
        urzędzie nie było. Teraz mamy fajne zoo w urzędzie. Można popatrzeć jak
        prezydent biega, tupie na korytarzach
    • Gość: ELVIZ Re: ''KWITNĄCA'' DZIAŁALNOŚĆ PREZYDENTA ŁODZI IP: *.mipro.pl 12.05.03, 11:05
      Za rok przesiadam się na rowerek. Nie będę miał problemów:)))
      • Gość: Paula Re: ''KWITNĄCA'' DZIAŁALNOŚĆ PREZYDENTA ŁODZI IP: *.toya.net.pl / 10.0.228.* 14.05.03, 14:04
        nie wiem o co chodziło z tym rowerkiem no ale nic.Spoko Kropek z początku
        wydawał się dobrym prezydentem ale chyba za dużo obiecywał a za mało robił.
      • Gość: czekolada7 Re: ''KWITNĄCA'' DZIAŁALNOŚĆ PREZYDENTA ŁODZI IP: *.toya.net.pl / 10.0.228.* 14.05.03, 14:26
        chciałam poinformować kibiców ŁKS że wasza ulubina drużyna też by cierpiała
        gdyby nie pan Skrzydlewski, który zniósł podatek od gruntu, na którego
        zniesienie nie reagował prezydent. Natomiast po sukcesie koszykarek ŁKS-u
        prezydent nie pofatygował sie wysłać gratulacji co z jego strony było
        niegrzeczne!! W obecnym kryzysie łódzkiego sportu wyczyn koszykarek moim
        zdaniem zasłużył na większą uwagę ze strony pana prezydenta. Czy to jest
        FAIR!!!???
    • Gość: CZEKOLADA7 Re: ''KWITNĄCA'' DZIAŁALNOŚĆ PREZYDENTA ŁODZI IP: *.toya.net.pl / 10.0.228.* 14.05.03, 15:56
      Czy ktoś w ogóle popiera działalność prezydenta? Czekam na waszą opinię.
    • Gość: marek Re: ''KWITNĄCA'' DZIAŁALNOŚĆ PREZYDENTA ŁODZI IP: 62.233.225.* 17.05.03, 12:47
      • Gość: Marek Re: ''KWITNĄCA'' DZIAŁALNOŚĆ PREZYDENTA ŁODZI IP: 62.233.225.* 17.05.03, 13:12
        nie masz racji każdemu zdarzają się wpadki.Prezes Rządowego Centrum Studiów
        Strategicznych ,tzn. Jerzy Kropiwnicki wezwał RPP do stopniowego obniżania stóp
        procentowych o ok. 6 pkt. To chyba dobrze, nie!
        • Gość: CZEKOLADA7 Re: ''KWITNĄCA'' DZIAŁALNOŚĆ PREZYDENTA ŁODZI IP: 62.233.225.* 17.05.03, 13:15
          no może i dobrze ale jak sam napisałeś w tylko WZYWAŁ a czy dojdzie do
          obniżenia tego nikt nie wie.
        • Gość: Marek Re: ''KWITNĄCA'' DZIAŁALNOŚĆ PREZYDENTA ŁODZI IP: 62.233.225.* 17.05.03, 13:17
          i tak uważam że jest on dobrym prezydentem. Takiego nam brakowało .
        • Gość: CZEKOLADA7 Re: ''KWITNĄCA'' DZIAŁALNOŚĆ PREZYDENTA ŁODZI IP: 62.233.225.* 17.05.03, 13:20
          Każdy ma prawo do swojej wypowiedzi, ja się z tobą nie zgadzam. Chciałabym
          poznać twoje argumenty na to, że pan Kropiwnickim jest pozytywną osobą. Czekam.
          • Gość: Meg Re: ''KWITNĄCA'' DZIAŁALNOŚĆ PREZYDENTA ŁODZI IP: *.vline.pl / 172.16.0.* 18.05.03, 16:38
            Wydaje mi się, że ingeruje w sfery, które go nie dotyczą.Zostawmy działalność
            teatrów tym , którzy się na tym znają. Wstyd mi za niego, chcociaz w oststnich
            wyborach postawiłam na niego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka