aaa202 24.03.07, 00:29 do listy forumowych przyjaciół chce Was dołączyć ktoś, z kim słowa nie zamieniliście? Albo ktoś wstrętny, podły i/lub ograniczony? Odtrącacie gest, a może akceptujecie? Tak jak fakt, że niektórzy jedzą kurczaka w czekoladzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
excentrix jak ktoś się mnie nie wstydzi 24.03.07, 00:36 to klikam ok. Choć zauważyłem przypadek, który jak sądzę wysłał zgłoszenie do wszystkich i jest przyjacielem każdego a z moich nieczęstych wizyt i pobieżnej obserwacji trolluje. Jak tu odmówć komuś kto potrzebuje akceptacji i przyjaźni.... Aprepe....wiesz że jesteś jedyną osobą do której wysłałem...? Ale wiemy dlaczego. A Bryzolin wie to na pewno. :DD Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 jak się zbudzi, to nas zje;) 24.03.07, 00:38 może niejaki dziewic cię "zaprzyjaźnił"? Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix kataklizm jakiś mię zaprzyjaźnił 24.03.07, 00:43 choć mam też przykre doświadczenia, bowiem ktoś mnie odprzyjaźnił a nie wiem czym sobie zawiniłem. Domyślam ale nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Mię odprzyjaźnił Diogenes. 24.03.07, 00:46 To znaczy - Diogenes zanikł chyba całkiem. I to mnie zabolało, bo tylko dzięki mojemu bratu zaliczał matematykę. Oj, zabolało;) Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Bobra nie pokazałaś 24.03.07, 00:49 to i się odprzyjaźnił. A ja co ? Kota wykastrowałem czy nie chciałem się wspólnie okaleczać ? No nie wiem ale wydało mi się dziwne że ktoś mnie skreśla. To takie frustrujące...być skreślonym. Doloż moja doloż.... Odpowiedz Link Zgłoś