aric 14.05.03, 09:51 Dziś bedzie o papierosach.:) Jakie papierosy palił "Palacz" w serialu X'Files?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mlody Re: Pytanie na środę:) IP: 217.153.156.* 14.05.03, 09:53 Nie mam pojecia..... pozdr. Mlody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fire Re: Pytanie na środę:) IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 14.05.03, 11:31 i co? Odpowiedz Link Zgłoś
hanya to były na pewno... 14.05.03, 10:02 papierosy amerykańskie ;) pozdrawiam, hanya p.s.1. na serio nie pamiętam, wiem tylko że to bardzo mroczna i zadymiona postać ten Palacz p.s.2. Aric, dziś gromy :) Odpowiedz Link Zgłoś
ileana Re: Pytanie na środę:) 14.05.03, 10:31 Czy to Ci pomaga w niepaleniu ????!!! Fakt ze w filmach uwielbiaja sceny z raczka z papierosem . To moze nastepne pytanie zwiazane z papierosami. Kto wygral proces firmie tytoniowej(podpowiem w USA) o odszkodowanie za utrate zdrowia z powodu palenia papierosow i wygral niezla sumie ? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Pytanie na środę:) 14.05.03, 10:44 Wiesz troche pomaga.:) A odpowiedzi na twoje pytanie to nie znam. Głosna sprawa, ale musiałbym w googlarce poszukać, a to wbrew regułom zabawy.:) A Palacz palił papierosy bardzo podobne do Marlboro.:) Odpowiedz Link Zgłoś
ileana Re: Pytanie na środę:) 14.05.03, 10:49 Nie mysl sobie ,tez nie pamietam jego nazwiska,ale byl to mezczyzna ,przystojny ,ktory reklamowalpapierosy(chyba wlasnie Malboro jak sienie myle) a zachorowal na raka bodajze krtani pozdr.ileana A i prosze wiecej klikac,zajete rece i umysl moze Cie uratuje dzis od..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ano Ten kowboj IP: *.kappa.com.pl 14.05.03, 12:22 z reklamy Marlboro zdechł na raka płuc. Niestety nie miał już okazaji wygrać procesu. A co palił ten co w pytaniu - to nie mam pojęcia, bo nie oglądam żadnych seriali. Odpowiedz Link Zgłoś