fla 13.04.07, 10:28 zdaje się że na lubelskim forum gazety zamieściłam kiedyś pomysł na taki performens ehh Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ićstond ..że co on największy!? IP: *.kulnet.kuleuven.be 14.04.07, 11:10 dziś to każdy błazen może robić z siebie błazna i jeszcze nabierać paru towarzysko niespełnionych snobów używając czarodziejskich słów "sztuka", "happening" czy "performance" w kontekście.. Van Eyck, Bosch, Buonarroti - to byli artyści - oni tworzyli Sztukę Witkacy, Kantor, Grotowski, Kieślowski.. ale Bodzianowski!? i jeszcze kasę kurde za to bierze.. o tempora! o mores! Odpowiedz Link Zgłoś
fla Re: ..że co on największy!? 24.04.07, 00:09 tak, ale ja to wymyśliłam kiedy ścinali w Lublinie piękne, stare drzewa, teraz przypadku rzeczywiście wyszło śmiesznie, zawsze ktoś zszarga mój geniusz, och słabo mi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc2 Re: artysta...to widac od razu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 08:30 Towar przereklamowany - Bodzianowski - przez kogo? recenzentkę "GW". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZiomisławPaliblant Ciekawe z czego się utrzymuje taki pasożyt? IP: *.e-wro.net.pl 14.04.07, 06:53 Ciekawe z czego się utrzymuje taki pasożyt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flukisławrzygisław Re: Ciekawe z czego się utrzymuje taki pasożyt? IP: *.eranet.pl 22.04.07, 18:41 utzymuje się w równowadze psychicznej z nabijania się z takich głąbów jak TY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Artysta jako drzewo IP: *.toya.net.pl 22.04.07, 19:04 Pani Marto, mam jedynie serdeczna prosbe o nie nazywanie pan Bodzianowskiego po raz kolejny "najbardziej znanym polskim preformerem", bo to obelga nie tyle dla polskich performerow, ale dla zdrowego rozsadku i elementarnego wyksztalecenia w dziedzinie polskiej szytuki wspolczesnej, ktore z pewnoscia Pani odebrala, skoro przypisuje sobie Pani prawo pisania na ten temat. Jesli zas pisze pani o Bodzianowskim w charakterze "taksowka uderzyla w latarnie na al. Włokniarzy", to oczywiscie bardzo prosze pisac dalej i przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ba, A leczy się psychiatrycznie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.07, 15:37 Serio pytam. Odpowiedz Link Zgłoś