Dodaj do ulubionych

Artysta jako drzewo

13.04.07, 10:28
zdaje się że na lubelskim forum gazety zamieściłam kiedyś pomysł na taki
performens
ehh
Obserwuj wątek
    • Gość: artycha artysta...to widac od razu IP: 217.153.242.* 13.04.07, 11:23
      • Gość: ićstond ..że co on największy!? IP: *.kulnet.kuleuven.be 14.04.07, 11:10
        dziś to każdy błazen może robić z siebie błazna

i jeszcze nabierać paru towarzysko niespełnionych snobów używając
        czarodziejskich słów "sztuka", "happening" czy "performance" w kontekście..

Van Eyck, Bosch, Buonarroti - to byli artyści - oni tworzyli Sztukę
        Witkacy, Kantor, Grotowski, Kieślowski.. ale Bodzianowski!?

i jeszcze kasę kurde za to bierze.. o tempora! o mores!
        • fla Re: ..że co on największy!? 24.04.07, 00:09
          tak, ale ja to wymyśliłam kiedy ścinali w Lublinie piękne, stare drzewa, teraz
          przypadku rzeczywiście wyszło śmiesznie, zawsze ktoś zszarga mój geniusz, och
          słabo mi
      • Gość: gosc2 Re: artysta...to widac od razu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 08:30
        Towar przereklamowany - Bodzianowski - przez kogo? recenzentkę "GW".
    • Gość: ZiomisławPaliblant Ciekawe z czego się utrzymuje taki pasożyt? IP: *.e-wro.net.pl 14.04.07, 06:53
      Ciekawe z czego się utrzymuje taki pasożyt?
      • Gość: flukisławrzygisław Re: Ciekawe z czego się utrzymuje taki pasożyt? IP: *.eranet.pl 22.04.07, 18:41
        utzymuje się w równowadze psychicznej z nabijania się z takich głąbów jak TY
    • Gość: jasio i jak sie czuje drzewo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 09:52
    • Gość: gosc Artysta jako drzewo IP: *.toya.net.pl 22.04.07, 19:04
      Pani Marto, mam jedynie serdeczna prosbe o nie nazywanie pan Bodzianowskiego po
      raz kolejny "najbardziej znanym polskim preformerem", bo to obelga nie tyle dla
      polskich performerow, ale dla zdrowego rozsadku i elementarnego wyksztalecenia w
      dziedzinie polskiej szytuki wspolczesnej, ktore z pewnoscia Pani odebrala, skoro
      przypisuje sobie Pani prawo pisania na ten temat. Jesli zas pisze pani o
      Bodzianowskim w charakterze "taksowka uderzyla w latarnie na al. Włokniarzy", to
      oczywiscie bardzo prosze pisac dalej i przepraszam.
    • fla Re: Artysta jako drzewo 24.04.07, 00:09
      umieram
    • fla Re: Artysta jako drzewo 24.04.07, 00:10
      zostałam obrabowana, to boli
    • Gość: ba, A leczy się psychiatrycznie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.07, 15:37
      Serio pytam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka