kropka. 28.11.01, 14:45 Pewien forumowicz pojechał do stolicy. Miał duuuuuuużo wolnego czasu. Powiedziałam: masz takie muzeum w pobliżu, masz inne - równie ciekawe, może niezłą galerię odwiedzisz? Poszedł. Gdzie? Do kawiarenki internetowej. Kto to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andy Re: Zagadka IP: 212.191.32.* 28.11.01, 14:56 www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=LODZ&wid=553146&aid=608311 czy są nagrody? Odpowiedz Link Zgłoś
perry. Re: Zagadka 28.11.01, 15:04 Chyba wiem... :-) W końcu łączą mnie z nim niebezpieczne związki :-))) Pozdrawiam - Perry Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Zagadka 28.11.01, 15:10 perry, proszę nie podpowiadać! A nagroda? Uścisk dłoni prezesa, oczywiście. Wirtualny Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Zagadka 28.11.01, 15:42 Gość portalu: andy napisał(a): > Thx. Zgadłam? Trudno nazwać "zgadłam". Raczej "znalazłam". Ale znaleźne się należy: Prezesie, łapkę dla pani, proszę. Dodatkowo za link - proszę o ciepły uśmiech. Prezesa dla Pani! nie odwrotnie, prezesie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
willybob Re: Zagadka 29.11.01, 13:16 Pewnie, że wiem bo z nim jechałem. To nikt inny to on jedyny, niepowtarzalny, niesamowity i jedyny w swoim rodzaju HuBar. Kiedy mogę uściśnąć Ci dłoń?pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
.pepe. Re: Zagadka 29.11.01, 13:57 uścisnąć dłoń Kropki to nie taka prosta sprawa. Najpierw trzeba znaleźć sprytnie zamaskowaną budowlę w centrum miasta, sforsować stalową bramę pilnowaną na dodatek 24 godziny na dobę, wybrać odpowienie drzwi prowadzące do odpowiedniego labiryntu podziemnego. Katakumby są ciemne i mógłbym przysiąc, że widziałem w ciemnościach jakieś szkielety (chociaż głowy nie dam). Jeżeli uda Ci się odnaleźć i otworzyć odpowiednie i odpowiednio wzmocnione wrota, to zostanie już tylko uporanie się z kilkunastoosobową gwardią przyboczną Kropki. Pamiętaj, żeby przeładowując shotguna przez cały czas mieć zasłonięte oczy, bo niezmordowany Julek w każdej chwili może rzucić się na Ciebie zza jakiejś palmy albo innej rośliny (nierzadko mięsożernej, więc nie zbliżaj się do nich, choć to trudne, bo kwatera główna Kropki przypomina dżunglę). Dobrze wziąć nóż myśliwski do wycinania krwiożerczych pędów. Kiedy upewnisz się, że nikogo żywego (oprócz Ciebie i Kropki nie ma już w komnacie, będziesz miał do sforsowania jeszcze tylko jedne wrota. Pamiętaj o zostawieniu sobie dwóch lub trzech naboi na zamki. jeżeli chodzi o sam typ broni, to proponuję np. coś takiego: www.berettadefence.com/INGLESE/default_presentazione_PA8E.htm A w ogóle Kropka jest bardzo sympatyczna i jak już się do niej dostaniesz to na pewno poczęstuje Cie herbatką (nawet z cukrem :)) powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Zagadka 29.11.01, 14:47 1. Wygrała andy, już wczoraj znalazła rozwiązanie. 2. HuBar jest prezesem i on ściska łapkę. 3. Pepe, zamorduję. 4. Rzucę pod palmę Julkowi na pożarcie. smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Zagadka vel rozdz. 43 (?) - ADULTS ONLY 30.11.01, 02:01 .pepe. napisał(a): > Pamiętaj o zostawieniu sobie dwóch lub > trzech naboi na zamki. Miałem już iść spać, ale ten tekst mnie zaniepokoił. Dlaczego, .pepe.? Za co? Czy ja wtedy brzydko grałem w tej knajpie, czy co? Oszczędź, zrozum, przetłumacz... DON'T DO IT! NO!!! NO!!!!!! NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!! (.pepe. dla pewności przeładował berettę i jeszcze raz strzelił. Ale już nie było potrzeby...) Odpowiedz Link Zgłoś
.pepe. Re: pepe aka BB :) 02.12.01, 21:34 grałeś cudownie, Zamku. A kulka za forumową działalność podziemną ;) pamiętaj - pepe widzi wszystko. Jako samozwańczy UOF demokratycznie (większością głosów 1:0) wydałem wyrok. :)) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek pepe aka BB :) - zamek aka nieboszczyk 02.12.01, 21:48 - Nigdy Ci tego nie zapomnę, przez całą wieczność - wycedził przez zaciśnięte zęby Zamek, uporczywie kołatając do furty niebieskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
.pepe. Re: zonk! 02.12.01, 21:57 Cedził tak całą połowę wieczności, dopóki nie okazało się, że kołatał do złych wrót. Potem zapomniał o pepe, bo miał inne rzeczy na głowie :)) Odpowiedz Link Zgłoś