ropuche 18.04.07, 13:39 Zgierz ma swój wspaniały urok Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
djo4 Re: Zgierz jest piękny 18.04.07, 17:44 mhhh na piekno Zgierza, ja je dostrzegam w odcinku od starego rynku w strone Łodzi. Skrecamy w prawo przy prokuraturze i dochodzimy do ronda. Sa tam piekne bloki. Caly ten odcinek jest uroczy i klimatyczny. Moze jeszcze tereny przy łaźni miejskiej no i malinka:) Odpowiedz Link Zgłoś
olejowy.bogacz Re: Zgierz jest piękny 18.04.07, 20:11 Chodniczki wymienic gdzie trzeba, latarnie bardziej zachodnie, albo w okolicach kosciolka pare gazowych i fajnie by bylo, romantyzm na ful. No i innych by inspirowalo i buraczano-bialoruski styl by zaniknal... Odpowiedz Link Zgłoś
sh4rky Re: Zgierz jest piękny 18.04.07, 20:38 Jak to kiedyś rzekłem: Zgierz jest OK! a jak! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzak Re: Zgierz jest piękny 19.04.07, 00:35 pewnie, jak się mieszka w strefie "zero" reprezentacyjnej ulicy "miasta" - to ok. ciekawe co powiesz typom na krzywiu lub proboszczewicach taplającym się w błocie do kostek na ulicach "miasta". Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzyk Re: Zgierz jest piękny 19.04.07, 22:53 Niechajby siem dogadali ze sobum jak niejedne chłopy wiejskie, któreny pozakładali se chodniki ze swemi gminami. Odpowiedz Link Zgłoś
ropuche Re: Zgierz jest piękny 20.04.07, 21:47 Ano, tyż prowda, pyr jus nie sadzą. Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzyk Re: Zgierz jest piękny 21.04.07, 15:19 Zgierzyk też ma swój urok, ale niekiedy na psa urok... Odpowiedz Link Zgłoś
krycha722 Re: Zgierz jest piękny 01.05.07, 03:45 Ropuche to pracownik Magistratu. Jeśli to podoba się Zgierz. to pewnie jeszcze Jeż, i te 2 bzdurne Place. Ty jesteś chory.Największe klepisko pod słońcem. Faceci dorwali sie do władzy w poprzedniej kadencji. Przez 4 lata nic nie zrobili. a na koniec kadencji rozgrzebali 2 Place w Centrum żeby było widać że WŁADZA cos robi. Paranoja.Schozofrenia. Całe szczęście, że Zgierzanie to dostrzegli i wszystkich wychrzanili.Do końca roku pójdzie reszta. z początkiem roku dalsza reszta.I to będzie koniec. Muszą przyjść młodzi!!!.I wymienić EKIPĘ nieudaczników. Odpowiedz Link Zgłoś
ropuche Re: Zgierz jest piękny 01.05.07, 15:28 Oj Krycha oj, bredzisz. Władza wie co robi bo z tobą nie rozmawia. Nie martw się o place, jeszcze będziesz z nich dumna. Władzy ino nie przeszkadzaj, sama wybierałaś i co sie tera wstydzisz, mówiąc brukowo. Ekipa jest ok i uwaga o młodysz słuszna, dzięki że mnie cenisz. Nara wymień koło. Odpowiedz Link Zgłoś
krycha722 Re: Zgierz jest piękny 03.05.07, 12:33 Oj. Wybierałam i jescze pocekom.Ropucha ma racje - Zgierz jest piekny - Nocą i jeszcze wtedy, jak wyłączą światło.A ja te piękności widzę jak zamknę oczy; Zgierz Północny,Zgierz-Centrum,Długa/Narutowicza,Stary Rynek,Plac Kilińskiego, cała Długa,Przybyłów,Starówka,itd.itd.tylko sprowadzać zagranicznych turystów aby oglądali na Narutowicza domki tkaczy i okolice/rozwalone przedszkole,młyn, parkingi /przy butach/ - no poprostu wszystko cudo/. Tylko ściągać zagraniczników. Odpowiedz Link Zgłoś