Dodaj do ulubionych

Zgierz jest piękny

18.04.07, 13:39
Zgierz ma swój wspaniały urok
Obserwuj wątek
    • zgierzyk Re: Zgierz jest piękny 18.04.07, 16:21
      Ma!
      • djo4 Re: Zgierz jest piękny 18.04.07, 17:44
        mhhh na piekno Zgierza, ja je dostrzegam w odcinku od starego rynku w strone
        Łodzi. Skrecamy w prawo przy prokuraturze i dochodzimy do ronda. Sa tam piekne
        bloki. Caly ten odcinek jest uroczy i klimatyczny.
        Moze jeszcze tereny przy łaźni miejskiej no i malinka:)
        • olejowy.bogacz Re: Zgierz jest piękny 18.04.07, 20:11
          Chodniczki wymienic gdzie trzeba, latarnie bardziej zachodnie, albo w okolicach
          kosciolka pare gazowych i fajnie by bylo, romantyzm na ful. No i innych by
          inspirowalo i buraczano-bialoruski styl by zaniknal...
    • sh4rky Re: Zgierz jest piękny 18.04.07, 20:38
      Jak to kiedyś rzekłem:
      Zgierz jest OK!
      a jak! ;)
      • zgierzak Re: Zgierz jest piękny 19.04.07, 00:35
        pewnie, jak się mieszka w strefie "zero" reprezentacyjnej ulicy "miasta" - to
        ok. ciekawe co powiesz typom na krzywiu lub proboszczewicach taplającym się w
        błocie do kostek na ulicach "miasta".
        • zgierzyk Re: Zgierz jest piękny 19.04.07, 22:53
          Niechajby siem dogadali ze sobum jak niejedne chłopy wiejskie, któreny
          pozakładali se chodniki ze swemi gminami.
          • ropuche Re: Zgierz jest piękny 20.04.07, 21:47
            Ano, tyż prowda, pyr jus nie sadzą.
    • zgierzyk Re: Zgierz jest piękny 21.04.07, 15:19
      Zgierzyk też ma swój urok, ale niekiedy na psa urok...
    • krycha722 Re: Zgierz jest piękny 01.05.07, 03:45
      Ropuche to pracownik Magistratu. Jeśli to podoba się Zgierz. to pewnie jeszcze
      Jeż, i te 2 bzdurne Place. Ty jesteś chory.Największe klepisko pod słońcem.
      Faceci dorwali sie do władzy w poprzedniej kadencji. Przez 4 lata nic nie
      zrobili. a na koniec kadencji rozgrzebali 2 Place w Centrum żeby było widać że
      WŁADZA cos robi. Paranoja.Schozofrenia. Całe szczęście, że Zgierzanie to
      dostrzegli i wszystkich wychrzanili.Do końca roku pójdzie reszta. z początkiem
      roku dalsza reszta.I to będzie koniec. Muszą przyjść młodzi!!!.I wymienić EKIPĘ
      nieudaczników.
      • ropuche Re: Zgierz jest piękny 01.05.07, 15:28
        Oj Krycha oj, bredzisz. Władza wie co robi bo z tobą nie rozmawia. Nie martw
        się o place, jeszcze będziesz z nich dumna. Władzy ino nie przeszkadzaj, sama
        wybierałaś i co sie tera wstydzisz, mówiąc brukowo. Ekipa jest ok i uwaga o
        młodysz słuszna, dzięki że mnie cenisz. Nara wymień koło.
        • krycha722 Re: Zgierz jest piękny 03.05.07, 12:33
          Oj. Wybierałam i jescze pocekom.Ropucha ma racje - Zgierz jest piekny - Nocą
          i jeszcze wtedy, jak wyłączą światło.A ja te piękności widzę jak zamknę oczy;
          Zgierz Północny,Zgierz-Centrum,Długa/Narutowicza,Stary Rynek,Plac Kilińskiego,
          cała Długa,Przybyłów,Starówka,itd.itd.tylko sprowadzać zagranicznych turystów
          aby oglądali na Narutowicza domki tkaczy i okolice/rozwalone przedszkole,młyn,
          parkingi /przy butach/ - no poprostu wszystko cudo/. Tylko ściągać
          zagraniczników.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka