Gość: łodzianin IP: *.lodz.mm.pl 20.04.07, 22:47 Mirek szacunek dla Ciebie! i wybierz sie z nami na wyjazd do Poznania! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: WrocławRTS Re: Widzew kontra Wisła IP: 195.175.37.* 21.04.07, 00:00 Szymek, wielki szacunek dla Ciebie za to, że jesteś TAKIM widzewiakiem, identyfikujesz się z naszym klubem i nami, kibicami! Zapraszamy pod Zegar - zawsze się dla Ciebie znajdzie miejsce. ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
lks_oddaj_14mln Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! 21.04.07, 05:24 Dzięki Mirek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeremy Widzew kontra Wisła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 12:04 Kto czyta artykuły tego.......(wpisz brakujący epitet) Ten sam sobie szkodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (gość portalu) Kolejny mecz, kolejne baty, kolejne tłumaczenia IP: 212.92.18.* 21.04.07, 12:33 że sędzia był zły i trawa za mało zielona. Odpowiedz Link Zgłoś
odwroc.tabele.widzew.na.czele Re: Kolejny mecz, kolejne baty, kolejne tłumaczen 21.04.07, 16:03 Gość portalu: (gość portalu) napisał(a): > że sędzia był zły i trawa za mało zielona. widzew ma zawsze pod górkę... hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
lks_oddaj_14mln Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! 21.04.07, 20:15 a co ty możesz wiedzieć, przecież ty nie masz zielonego pojęcia o piłce nożnej bo znasz ją tylko z relacji prasowych. wybierz się chociaż raz na jakiś mecz. mamusia nie pozwala? to zagraj z dziećmi z podwórka w piłkę w piaskownicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LDZ Widzew kontra Wisła IP: *.toya.net.pl 21.04.07, 14:01 to mu trzeba przyznac ze pasuje do widzewiakow-facet przyjechal do Lodzi jak wiekszosc widzewiakow.ci z urodzenia czy zamieszkania lodzianie to tylko niewielki procent... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.hsd1.pa.comcast.net 21.04.07, 14:34 600 tysięcy z 15 mln to niewielki procent???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teofilów C Kompleksy kibiców Łks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 10:57 W wypowiedziach sympatyków Łks dominuje zakompleksienie i prowincjonalizm. Maja jakiś kompleks Widzewa ,na każdym kroku podkreślają,że tylko oni są łódzcy,tylko oni rodowici ,tylko oni urodzeni w Łodzi.To jest jakis poważny syndrom chorobowy .Nie potrafią pogodzić się z tym ,że to Widzew ma więcej sympatyków i frekwencja na stadionie przy Piłsudskiego znacznie przewyższa tę z al.Unii Lubelskiej.Urodziłem sie w Łodzi ,mieszkam tu i pracuję .Widzew to mój ukochany klub i bardzo się cieszę z tego ,ba jestem z tego dumny ,że na Widzewskim stadionie obok Rodowitych Łodzian siedzą kibice tego klubu z e Zgierza,Pabianic ,Konstantynowa,Kutna ,Sieradza ,Łasku,Zduńskiej Woli.Brzezin,Andrzejowa,Warszawy,Aleksandrowa i sorry ,że nie jestem w stanie wymienic wszystkich miast.TO ŚWIADCZY TYLKO I WYŁĄCZNIE O POTĘDZE WIDZEWA I JEGO PRESTIŻU W POLSCE. Kibice Łks są o to chorobliwie zazdrośni ,ale ja już nic na to nie poradzę. Te głupie teksty świadczą tylko o waszych kompleksach. POZDRAWIAM KIBICÓW WIDZEWA W CAŁEJ POLSCE !!!!!!!!!!!!!! A teraz pora przygotować sie do meczu z Wisełką .Myślę ,że dzisiejszy mecz obejrzy 8 tysięcy kibiców CZERWONO_BIAŁO_-CZERWONYCH .Będą emocje .Bankowo. FORZA WIDZEW RTS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roosevelt5 Re: Kompleksy kibiców Łks IP: *.toya.net.pl 22.04.07, 15:32 Teofilów C napisał(a): > W wypowiedziach sympatyków Łks dominuje zakompleksienie i prowincjonalizm. > Maja jakiś kompleks Widzewa ,na każdym kroku podkreślają,że tylko oni są > łódzcy,tylko oni rodowici ,tylko oni urodzeni w Łodzi.To jest jakis poważny > syndrom chorobowy .Nie potrafią pogodzić się z tym ,że to Widzew ma więcej > sympatyków i frekwencja na stadionie przy Piłsudskiego znacznie przewyższa tę z > > al.Unii Lubelskiej. ------------------ Coś w tym jest, co piszesz. Znam kibiców Widzewa mieszkających w Argentynie, Hiszpanii, Australii, USA, Niemcy. ŁKS - wiedzą tylko, że to lokalny rywal Widzewa. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Kompleksy kibiców Łks IP: *.chello.pl 23.04.07, 02:26 hehehe jak to nie sa wasze kompleksy to ja nie wiem co to jest. ta wasza frekwencja faktycznie powala na kolana, choc jest na poziomie belchatowa, z ktorego sie nabijacie. a te wasze niech bedzie 8 tys. na wisle, co jakis pacan napisal, ze calkiem niezle to i tak mniej niz bylo u nas. tylko u nas jest to punkt wyjscia a u was cel, bo i miejsca nie ma za wiele. a w ogole jakie 8 tys. jak na stadionie wyraznie bylo widac jeszcze miejsce na trybunach???? rts jak zawsze hipokryci:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.hsd1.pa.comcast.net 23.04.07, 16:06 ten stadion ma nieco większą pojemność niż 8 tysięcy, byłbys o tym wiedział gdybyś chociaż raz na nim był Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Jeden Łódzki Klub Sportowy IP: *.chello.pl 23.04.07, 16:37 no faktycznie jakies 8,5tys w porywach do 9. strasznie duza roznica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.hsd1.pa.comcast.net 23.04.07, 17:00 heh??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roosevelt5 Re: Kompleksy kibiców Łks IP: *.toya.net.pl 23.04.07, 18:33 1908 napisał(a): > hehehe jak to nie sa wasze kompleksy to ja nie wiem co to jest. ta wasza > frekwencja faktycznie powala na kolana, choc jest na poziomie belchatowa, z > ktorego sie nabijacie. a te wasze niech bedzie 8 tys. na wisle, co jakis pacan > napisal, ze calkiem niezle to i tak mniej niz bylo u nas. tylko u nas jest to > punkt wyjscia a u was cel, bo i miejsca nie ma za wiele. -------------- Tak, tak. Punkt wyjścia 8 tys. Ciekawe kiedy? Ostatnio podawali liczbę osób na meczu ŁKS-u 2 tysiące. Ciekawe czy zaostrzyli kontrole przy płocie? Jak są dziury i nikt nie pilnuje to i przychodzi na mecz 8 tysięcy. rts jak > zawsze hipokryci:))) --------- I kto to mówi (pisze)? Kiedy zaczniesz używać polskiej czcionki oraz dużych liter na początku zdania? Rodowity (1908) od siedmiu boleści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Widzew kontra Wisła IP: *.4web.pl 24.04.07, 13:52 mam nadzieję że w następnym meczu wreszcie coś ustrzelimy Odpowiedz Link Zgłoś