Dodaj do ulubionych

Widzew kontra Wisła

IP: *.lodz.mm.pl 20.04.07, 22:47
Mirek szacunek dla Ciebie! i wybierz sie z nami na wyjazd do Poznania!
Obserwuj wątek
    • Gość: WrocławRTS Re: Widzew kontra Wisła IP: 195.175.37.* 21.04.07, 00:00
      Szymek, wielki szacunek dla Ciebie za to, że jesteś TAKIM widzewiakiem,
      identyfikujesz się z naszym klubem i nami, kibicami!
      Zapraszamy pod Zegar - zawsze się dla Ciebie znajdzie miejsce. ;-PPP
    • lks_oddaj_14mln Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! 21.04.07, 05:24
      Dzięki Mirek ;-)
    • Gość: Jeremy Widzew kontra Wisła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 12:04
      Kto czyta artykuły tego.......(wpisz brakujący epitet)
      Ten sam sobie szkodzi
    • Gość: (gość portalu) Kolejny mecz, kolejne baty, kolejne tłumaczenia IP: 212.92.18.* 21.04.07, 12:33
      że sędzia był zły i trawa za mało zielona.
      • odwroc.tabele.widzew.na.czele Re: Kolejny mecz, kolejne baty, kolejne tłumaczen 21.04.07, 16:03
        Gość portalu: (gość portalu) napisał(a):

> że sędzia był zły i trawa za mało zielona.

widzew ma zawsze pod górkę... hehehe
        • lks_oddaj_14mln Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! 21.04.07, 20:15
          a co ty możesz wiedzieć, przecież ty nie masz zielonego pojęcia o piłce nożnej
          bo znasz ją tylko z relacji prasowych. wybierz się chociaż raz na jakiś mecz.
          mamusia nie pozwala? to zagraj z dziećmi z podwórka w piłkę w piaskownicy
    • Gość: LDZ Widzew kontra Wisła IP: *.toya.net.pl 21.04.07, 14:01
      to mu trzeba przyznac ze pasuje do widzewiakow-facet przyjechal do Lodzi jak
      wiekszosc widzewiakow.ci z urodzenia czy zamieszkania lodzianie to tylko
      niewielki procent...
      • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.hsd1.pa.comcast.net 21.04.07, 14:34
        600 tysięcy z 15 mln to niewielki procent????
    • Gość: Teofilów C Kompleksy kibiców Łks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 10:57
      W wypowiedziach sympatyków Łks dominuje zakompleksienie i prowincjonalizm.
      Maja jakiś kompleks Widzewa ,na każdym kroku podkreślają,że tylko oni są
      łódzcy,tylko oni rodowici ,tylko oni urodzeni w Łodzi.To jest jakis poważny
      syndrom chorobowy .Nie potrafią pogodzić się z tym ,że to Widzew ma więcej
      sympatyków i frekwencja na stadionie przy Piłsudskiego znacznie przewyższa tę z
      al.Unii Lubelskiej.Urodziłem sie w Łodzi ,mieszkam tu i pracuję .Widzew to mój
      ukochany klub i bardzo się cieszę z tego ,ba jestem z tego dumny ,że na
      Widzewskim stadionie obok Rodowitych Łodzian siedzą kibice tego klubu z e
      Zgierza,Pabianic ,Konstantynowa,Kutna ,Sieradza ,Łasku,Zduńskiej
      Woli.Brzezin,Andrzejowa,Warszawy,Aleksandrowa i sorry ,że nie jestem w stanie
      wymienic wszystkich miast.TO ŚWIADCZY TYLKO I WYŁĄCZNIE O POTĘDZE WIDZEWA I
      JEGO PRESTIŻU W POLSCE.
      Kibice Łks są o to chorobliwie zazdrośni ,ale ja już nic na to nie poradzę.
      Te głupie teksty świadczą tylko o waszych kompleksach.
      POZDRAWIAM KIBICÓW WIDZEWA W CAŁEJ POLSCE !!!!!!!!!!!!!!
      A teraz pora przygotować sie do meczu z Wisełką .Myślę ,że dzisiejszy mecz
      obejrzy 8 tysięcy kibiców CZERWONO_BIAŁO_-CZERWONYCH .Będą emocje .Bankowo.
      FORZA WIDZEW RTS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Roosevelt5 Re: Kompleksy kibiców Łks IP: *.toya.net.pl 22.04.07, 15:32
        Teofilów C napisał(a):

> W wypowiedziach sympatyków Łks dominuje zakompleksienie i prowincjonalizm.
        > Maja jakiś kompleks Widzewa ,na każdym kroku podkreślają,że tylko oni są
        > łódzcy,tylko oni rodowici ,tylko oni urodzeni w Łodzi.To jest jakis poważny
        > syndrom chorobowy .Nie potrafią pogodzić się z tym ,że to Widzew ma więcej
        > sympatyków i frekwencja na stadionie przy Piłsudskiego znacznie przewyższa tę
        z
        >
        > al.Unii Lubelskiej.
        ------------------
        Coś w tym jest, co piszesz.
        Znam kibiców Widzewa mieszkających w Argentynie, Hiszpanii, Australii, USA,
        Niemcy.
        ŁKS - wiedzą tylko, że to lokalny rywal Widzewa.
        Pozdrawiam
        • Gość: 1908 Re: Kompleksy kibiców Łks IP: *.chello.pl 23.04.07, 02:26
          hehehe jak to nie sa wasze kompleksy to ja nie wiem co to jest. ta wasza
          frekwencja faktycznie powala na kolana, choc jest na poziomie belchatowa, z
          ktorego sie nabijacie. a te wasze niech bedzie 8 tys. na wisle, co jakis pacan
          napisal, ze calkiem niezle to i tak mniej niz bylo u nas. tylko u nas jest to
          punkt wyjscia a u was cel, bo i miejsca nie ma za wiele. a w ogole jakie 8 tys.
          jak na stadionie wyraznie bylo widac jeszcze miejsce na trybunach???? rts jak
          zawsze hipokryci:)))
          • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.hsd1.pa.comcast.net 23.04.07, 16:06
            ten stadion ma nieco większą pojemność niż 8 tysięcy, byłbys o tym wiedział
            gdybyś chociaż raz na nim był
            • Gość: 1908 Jeden Łódzki Klub Sportowy IP: *.chello.pl 23.04.07, 16:37
              no faktycznie jakies 8,5tys w porywach do 9. strasznie duza roznica
              • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.hsd1.pa.comcast.net 23.04.07, 17:00
                heh???
          • Gość: Roosevelt5 Re: Kompleksy kibiców Łks IP: *.toya.net.pl 23.04.07, 18:33
            1908 napisał(a):

> hehehe jak to nie sa wasze kompleksy to ja nie wiem co to jest. ta wasza
            > frekwencja faktycznie powala na kolana, choc jest na poziomie belchatowa, z
            > ktorego sie nabijacie. a te wasze niech bedzie 8 tys. na wisle, co jakis pacan
            > napisal, ze calkiem niezle to i tak mniej niz bylo u nas. tylko u nas jest to
            > punkt wyjscia a u was cel, bo i miejsca nie ma za wiele.
            --------------
            Tak, tak.
            Punkt wyjścia 8 tys.
            Ciekawe kiedy?
            Ostatnio podawali liczbę osób na meczu ŁKS-u 2 tysiące.
            Ciekawe czy zaostrzyli kontrole przy płocie?
            Jak są dziury i nikt nie pilnuje to i przychodzi na mecz 8 tysięcy.

rts jak
            > zawsze hipokryci:)))
            ---------
            I kto to mówi (pisze)?
            Kiedy zaczniesz używać polskiej czcionki oraz dużych liter na początku zdania?
            Rodowity (1908) od siedmiu boleści.
    • jamiroo Widzew kontra Wisła 22.04.07, 15:41
      Con Air
    • Gość: @ Re: Widzew kontra Wisła IP: *.4web.pl 24.04.07, 13:52
      mam nadzieję że w następnym meczu wreszcie coś ustrzelimy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka