Dodaj do ulubionych

koniecznie odsluchaj

07.05.07, 10:08
obowiazkowo wlacz glosniki www.mmj.pl/~cichy/motylek.swf
Obserwuj wątek
    • michasia1000 Re: koniecznie odsluchaj 07.05.07, 10:51
      to jest poprostu super , dawno sie tak nie usmialam
    • bumerang40 Re: koniecznie odsluchaj 07.05.07, 11:07
      I to że jestem z Żychlina też mam .... w ....
      • jadwiska Re: koniecznie odsluchaj 07.05.07, 12:46
        To jest po prostu fantastyczne, ze śmiechu płakałam. I niech się dzieje co chce
        ja też mam wszystko w ....
        • dudus39 Re: koniecznie odsluchaj 07.05.07, 16:09
          Lubie ludzi co tak mysla bo ja takze mam wszystko w d.....
          • ezychlin Re: koniecznie odsluchaj 07.05.07, 18:24
            żenada 5 lat temu to szłyszałem
            • kot9933 Re: koniecznie odsluchaj 07.05.07, 18:39
              zenada jest wieczne plotkowanie na forum a nie cos co naprawde rozsmiesza
              poprawia nastroj skoro wczesniej slyszales to trzeba bylo podzielic sie z nami
              tym humorystycznym akcentem. Ty ciagle jednak krytykujesz i tylko krytykujesz
              to jest wlasnie zenujace
    • kiwaczek11 Re: koniecznie odsluchaj 07.05.07, 18:43
      no poprostu fantastycznie, cóż za błyskotliwy żarcik, taki zmyślny i
      nietuzinkowy, zaskakujący, nieprzewidywalny. Nie sposób ukryć niewyczerpanych
      pokładów inteligencji autora. A jaka figlarna zabawa językiem...

cóż , mogę Wam tylko współczuć gustu i poczucia humoru...
      • ezychlin Re: koniecznie odsluchaj 07.05.07, 19:21
        widocznie to jest na waszym poziomie bo mnie to nie podnieca
        • michasia1000 Re: koniecznie odsluchaj 07.05.07, 19:35
          ojejejej jakiz wy wysoki poziom reprezentujecie kochani. Niektore wpisy sa
          wprost zniewalajace. Po co ta glupia krytyka to jest zwykly zart z ktorego nie
          wszyscy musza sie smiac. Wiem , ze niektorzy smieja sie jak sasiadowi uszkodza
          auto albo ciesza sie jak zostanie bez [pracy lub inne nieszczescie go spotka.
          Czy tylko to was smieszy i raduje serca ?
          • kiwaczek11 Re: koniecznie odsluchaj 07.05.07, 23:31
            "to jest piękne, co się podoba całkiem bezinteresownie" - coraz częsciej mam
            wrazenie , że Kant się jednak mylił
            • kajteczkowizna Re: koniecznie odsluchaj 08.05.07, 08:12
              kochani a moze zamiast słuchac i krytykowac pogadajmy o tym co dalej bedzie se
              sportem w ZS odszedł nasz kochany Marcin i co bedzie z rozgrywkami w piłkę
              nożną,dzis znowu nie mieliśmy lekcji WF,co WY na to.Fajny chłop był z tego
              Marcinka.
              • jadwiska Re: koniecznie odsluchaj 08.05.07, 16:05
                Zauważyłam, że nie wszyscy potrafią się zdrowo śmiać, bez żadnych podtekstów a
                tylko i wyłacznie zdrowo i ralaksująco się śmiać. I to jest smutne. Bo zdrowy
                śmiech wcale nie jest żenujący a wręcz wskazany w tej szarej rzeczywistości.
    • asiejka7 żenada 09.05.07, 19:35
      Nie widzę w tym nic śmiesznego, jest to chamskie i żenujące. I osoba która to
      zamieściła jest trochę niepoważna bo to forum czytają również nieletni, w tym
      dzieci :-/
      Pozdrawiam
      • bysket Re: żenada 09.05.07, 20:59
        Dziwne - ja to zamiescilem i nie dla dzieci bo dzieci powinny byc pod kontrola
        przy komputerze. Dzieci, ktore wchodza na forum to chyba juz nie dzieci . Od
        tych wg ciebie dzieci mozna wiele wicej uslyszec wulgarnych epitetow. To tak k
        woli wyjasnienia.
        • mara261 Re: żenada 09.05.07, 21:09
          zna ktos tego bysketa niech napisze kto to jest to mu skontroluje zęby
          • bysket Re: żenada 09.05.07, 21:21
            obys sie nie przeliczyl, kazdy kij ma 2 konce. I mozesz pocalowac mnie tam
            gdzie motylek wskazuje
          • michasia1000 Re: żenada 09.05.07, 21:38
            mara261 napisał:

> zna ktos tego bysketa niech napisze kto to jest to mu skontroluje zęby
            Ty mara stomatologu a czy tobie nie jest przypadkiem potyrzebny neurolog zeby
            naprawil ci mozg ?
            • mara261 Re: żenada 11.05.07, 16:42
              michasia1000 a tobie ginekolgo zeby zaczył ci pizd.... bo sie walisz tu i tam
              • kot9933 Re: żenada 11.05.07, 22:28
                A tobie tumanie najlepiej jakby ktos paluszki polamal nie wypisywalbys glupot
                • mara261 Re: żenada 11.05.07, 22:59
                  wirtualny przydupasie moze ty sprobuj to zrobic , niech bedzie ktos taki dobry i powie kto jest tym kotem to postaram sie aby nie spadl na cztery lapy kot frajer
                  • michasia1000 Re: żenada 12.05.07, 08:29
                    mara nie mam zamiaru wdawac sie z toba w pyskowki bo po twoich postach widac co
                    soba reprezentujesz, wypada mi tylko jedno - ignorancja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka