Gość: inka IP: *.toya.net.pl / 10.0.240.* 27.05.03, 16:07 Jeżeli chcę popełnić samobujstwo co mam zrobić? W jaki sposób to zrobić? Powiesić się , pod pociąg rzucić sie...........? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qwer Re: Chcę popełnić samobujstwo!!!!!!!! IP: 62.233.180.* 27.05.03, 16:16 Była kiedyś taki facet i powiedział:"Każda droga jest słuszna po osiągnięciu celu." Tylko ten twój cel jest jakiś mętny! qwer Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: Chcę popełnić samobujstwo!!!!!!!! 27.05.03, 16:24 Samobójstwo pisze się przez "ó". A z takimi wątkami daj sobie spokój. I tak wszyscy je olewają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: Chcę popełnić samobujstwo!!!!!!!! IP: *.tvsat364.lodz.pl 27.05.03, 17:34 > A z takimi wątkami daj sobie spokój. I tak wszyscy je olewają. Dlaczego? Czy nie warto hipotetycznie to rozwazyc? (nie praktycznie ;-) Przecież ludzie się zabijali, zabijają i będą zabijać. Wg mnie powiesić się to straszne. Bo człowiek nie jest pewny swojej śmierci, może wisieć i dusić się dłuuugo po tym jak kopnie spod nóg stołek. Tak samo jak ktoś się topi. Proces wolny i bolesny (choć podobno odratowani topielce wspominają topienie się jako coś niezwykłego, nieziemskiego.) Co zrobić, jak już mam te kamienie w kieszeniach i płynę z nurtem rzeki, lub wiszę na lince bez możliwosći wezwania pomocy? W takich sytuacjach śmierć może stać się straszna, bo możemy nagle zmienić zdanie. A zginiemy i tak. Także moim zdaniem jeśli już jakiś desperat chce się zabić powinien być pewny, że mu się to uda i że nie przysporzy sobie cierpienia. (nie mówiąć już o innych, np tych, którzy odwiązują wisielca spod sufitu :( ) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Chcę popełnić samobujstwo!!!!!!!! 27.05.03, 20:15 Gość portalu: Maruda napisał(a): > Czy nie warto hipotetycznie to rozwazyc? (nie praktycznie ;-) > Przecież ludzie się zabijali, zabijają i będą zabijać. [...] Ale Ci się zebrało na rozaważnia :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Chcę popełnić samobujstwo!!!!!!!! 27.05.03, 22:10 i jeszcze jedno: jeżeli śmierć to bez szkód dla innych (i męczenia się przy sprzątaniu) czyli rzucanie się pod pociąg, TIRa, tramwaj, czy z wieżowca-odpada...ogladanie i sprzątanie takich zwłok to nie żadna przyjemność...lepiej ciąć, bądź łykać. ale...konia z rzędem dla tego, który tak się obnosi i jeszcze rzeczywiście to uczyni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Chcę popełnić samobujstwo!!!!!!!! IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 27.05.03, 20:32 Jezeli naprawde chcesz to zrobic - popros kogos o pomoc, wiesz, dla pewnosci: zeby wszystko gladko poszlo. Jezeli nie znajdziesz nikogo chetnego - moge to byc ja. Tylko prosze, zeby mnie powiadomiono przynajmniej dzien wczesniej, nie w ostatniej chwili. Powodzenia p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slotna Re: Chcę popełnić samobujstwo!!!!!!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.03, 21:15 Popełnij, dziecko, popełnij, wszystko jedno jak, bo z taką ortografią daleko nie zajedziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Chcę popełnić samobujstwo!!!!!!!! 27.05.03, 21:22 Znaczy chcesz się sama pobujać?? Hm. A nie ma w okolicy żadnego placu zabaw... biedactwo :( Polecam więc ogródki jordanowskie w parkach Poniatowskiego i na Zdrowiu :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slotna Re: Chcę popełnić samobujstwo!!!!!!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.03, 21:46 Ale jakby co, to ja mam taki przepis z Grzesiuka ("Na marginesie życia"): Trzeba wziąć mocny sznur (z pętlą), rewolwer (naładowany) i fiolkę z trucizną (nie mylić z wyciągiem z lamy). Wyszukać wysokie drzewo z konarem zwisającym nad głęboką wodą. Wdrapać się na konar, mocno przywiązać sznur, a pętlę założyć na szyję. Wypić truciznę i szybko strzelić sobie w łeb. Jeśli trucizna okaże się trefna - już się chyba o tym nie dowiemy;) no, ale jeśli nie ma się wprawy w celowaniu - to właśnie po to ten sznur i głęboka woda (a jak konar się złamie?). Jak człowiek jest oczytany to wszystko załatwi kulturalnie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Chcę popełnić samobujstwo!!!!!!!! IP: 217.113.228.* 28.05.03, 08:18 Gość portalu: inka napisał(a): > Jeżeli chcę popełnić samobujstwo co mam zrobić? W jaki sposób to zrobić? > Powiesić się , pod pociąg rzucić sie...........? Jeżeli chcesz popełnić samobójstwo najlepiej się powieś. Nie słuchaj tych niektórych wypowiedzi takich jak że jest to ciężka i niepewna śmierć. Ja kiedyś próbowałem popełnić samobujstwo i wiem, że nie jest tak źle. mnie się niestety nie udało ponieważ ktoś mnie uratował pomimo tego że przykleiłem sobie kartke z napisem żeby mnie nikt nie ratował. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Skorzystaj z porad doświadczonych samobójców 28.05.03, 08:57 Tu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=4279584&a=5081366 i tu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=4279584&a=5117903 Odpowiedz Link Zgłoś
aard [prv] ARIC 28.05.03, 09:01 www.zajrzyj.tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=4279584&a=6222179 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Chcę popełnić samobujstwo!!!!!!!! IP: 80.50.128.* 28.05.03, 09:02 na razie popełniłaś błąd ortograficzny..samobójstwo piszemy przez o z kreską... Odpowiedz Link Zgłoś
adamco Re: Chcę popełnić samobujstwo!!!!!!!! 28.05.03, 09:07 Po pierwsze osoby które naprawdę chcą popełnić samobójstwo (do czego oczywiście mają prawo) to robią to bez rozgłosu, pytania "jak" "czym" "kiedy". Po prostu robi to i już. Po drugie nikt nie wie dlaczego ale samobójcy zwykle okazują się mieć niesamowitą wiedzę z toksykologii leków - taką że trafiają się "pacjenci" których odratować nie można. A generalnie polecam www.darwinawards.com/ - ewolucja pilnuje żeby wybrakowane geny nie przechodziły z pokolenia na pokolenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnom Re: Chcę popełnić samobujstwo!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 28.05.03, 10:18 Myśle że utopienie się nie jest takim złym pomysłem. Tylko napisz coś arcio o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
angolia Re: Chcę popełnić samobujstwo!!!!!!!! 28.05.03, 12:13 Ale pociąg - zdecydowanie nie. Wiesz, co potem przeżywają maszyniści? Był kiedyś taki artykuł na onecie "Człowiek na torach", ale już powędrował do archiwum i nie mogę go znaleźć... Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Chcę popełnić samobujstwo!!!!!!!! 28.05.03, 16:23 Czytałem ten artykuł. Podobnie rzecz się ma z TIRami i innymi ciężkimi pojazdami. Kiedyś znajomemu, prowadzącemu autokar, a stojącemu na światłach, taki desperat położył głowę przed kołem i czekał... nie doczekał się. Jeżeli samobójstwo-w samotności i aby nikt inny na tym nie ucierpiał. O! Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Chcę popełnić samobujstwo!!!!!!!! 28.05.03, 13:43 a musisz to samobójstwo popełniać? Nie da się inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś