Dodaj do ulubionych

Nasz Burmistrz

18.05.07, 14:26
Witam napiszmy w tym wątku o osiądnięciach naszego Burmistrza:

1. podwyżka dla siebie 2000zł
2. opóźnione wnioski Unijne i brak w tym roku dotacji
3. miała byc kanaliza na 1-maja a jej nie będzie bo pieniądze z budrzetu
przeznaczone na ten cel będą przeznaczone między innymi na podwyżkę burmistrza
4. brak rozwoju gminy a powołanie zastępcy burmistrza i sekretarza po co? jak
brak efektu. Pan odpowiedzialny za kanalizę wice burmistrzem za osiągnięcie
braku kanalizy
5. brak informacji na temat gminy, obrad radnych oraz ich uchwały

I co? nic Pan burmistrz nie działa i nie robi, a miało być tak dobrze i super.
Kasy z Unii miało być ho ho i jeszcze więcej, a nawet wniosku złozyć nasz Pan
Grzesiek nie potrafi.
Chylimy się ku upatkowi.
A miało być super gdzie te plany przedwyborcze w du..e pana burmistrza.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • darmozjadop.pl Re: Nasz Burmistrz 18.05.07, 20:41
      Nic dodac nic ujac a on i tak bedzie nadal owijal i owijal w te sreberka
      • zychliniak Re: Nasz Burmistrz 22.05.07, 12:53
        A pomyśleć że na niego głosowałem. A jego program okazał się utopją. Wygrał w
        szkole podstawowej nr.1 w Żychlinie gdzie głosowali wyborcy z 1-maja ale i tak
        kanalizy im nie zrobi.
        • maciej96_79 Re: Nasz Burmistrz 22.05.07, 20:34
          To teraz wszyscy powinni się zebrać i odwołać go, jeżeli nie przedstawi
          jakiegoś planu działań..... Niestety proszę Państwa, ze środkami unijnymi można
          pójść do przodu... bez nich będzie dalsza wegetacja.....nóż się w kieszeni
          otwiera....
          • darmozjadop.pl Re: Nasz Burmistrz 22.05.07, 20:43
            Szanowny pan na teraz wszystko w d....e pensja jest ? jest autko jest ? jest
            mieszkanko przez [przypadek jest ? alez oczywiscie. Bawia sie w jakies zawody i
            inne pierdoly zamiast sie wziazc do solidnej roboty. Moze jestem glupia ale
            glosowalam na Klare i niestety ale z dwojga zlego moj wybor byl chyba bardzie
            racjonalny, Wielu nawet na tym forum robilo z niej glupia darmozjada itp ale
            gwarantuje ze jakies zmiany by byly a tak ? nadal stagnacja tylko czy p.
            burmistrz zastanawia sie nad tym co bedzie za 4 lata ? kadencja szybciutko
            minie i co pwrot do dotacji mieszkaniowych ? A prestiz gdzie ?
          • darmozjadop.pl Re: Nasz Burmistrz 22.05.07, 20:43
            Szanowny pan na teraz wszystko w d....e pensja jest ? jest autko jest ? jest
            mieszkanko przez [przypadek jest ? alez oczywiscie. Bawia sie w jakies zawody i
            inne pierdoly zamiast sie wziazc do solidnej roboty. Moze jestem glupia ale
            glosowalam na Klare i niestety ale z dwojga zlego moj wybor byl chyba bardzie
            racjonalny, Wielu nawet na tym forum robilo z niej glupia darmozjada itp ale
            gwarantuje ze jakies zmiany by byly a tak ? nadal stagnacja tylko czy p.
            burmistrz zastanawia sie nad tym co bedzie za 4 lata ? kadencja szybciutko
            minie i co pwrot do dotacji mieszkaniowych ? A prestiz gdzie ?
            • romperstomper2 Re: Nasz Burmistrz 27.05.07, 22:44
              Kobieto zastanów sie co piszesz. Nie jestem kolegą Pana Burmistrza ani
              pracownikiem UM powiem więcej nie brałem udziału w głosowaniu bo nie było dla
              mnie wśród kandydujących kandydata. Odnośnie autka to co on sobie za autko
              kupił starą astrę w kombi za 6 tyś chyba nie więcej żal ci ?? Po prostu
              wymiekam. Odnośnie pensji Burmistrz to Burmistrz i nie powinien zarabiać
              najniższej krajowej. Ponadto odnośnie tego co robi i nie robi - nie gorączkuj
              się ma jeszcze 4 lata.
              • maciej96_79 Re: Nasz Burmistrz 27.05.07, 23:19
                Naturalnie Pan Burmistrz ma 4 lata natomiast fundusze z Unii w obecnej postaci
                są do 2013, czyli następcy zostaje teoretycznie ponad 2 lata. Jeżeli
                romperstomper2 uważasz, że po tych 4 latach uda się coś zrobić, to gratuluję
                wyobraźni.... i jak widzę jesteś na bakier z zarządzania projektami ;]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka