Gość: zed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 21:55 Startujemy tutaj: mapa.targeo.pl/Lodz_Sienkiewicza_72,0,531968,432608 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kik Re: Ruszamy w Łódź! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 22:50 jak to ? Przecież w sobotę od 10 -ej - jest spacer organizowany przez TPŁ. Pan Bonisławski jest prezesem TPŁ-u i robi konkurencję TPŁ-owi razem z gazetą wyborczą?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jad Re: Ruszamy w Łódź! IP: *.toya.net.pl 19.05.07, 07:52 Kik,czy przeczytałeś uważnie? Z gazetą w niedzielę, a nie w sobotę.Czy to źle ,że panu Bonisławskiemu cały czas się chce i zachęca do spacerów ,nawet i z gazetą? Nie chcesz, nie idź.Sam coś zrób i zorganizuj. Przecież nie idzie się dla gazety ,tylko po to, aby poznać miasto.Czy zawsze muszą znaleźć się tacy,którzy tylko narzekają ,nawet jak nie mają powodów? Nie podoba Ci się gazeta, nie czytaj! Przeszkadza Ci pan Bonisławski to nie idź z nim, idź sobie sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIK Re: JAD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 10:41 Sorry - nieuważnie przeczytałem - po co od razu tyle agresji JADZIE - wystarczyło zwrócić uwagę , że to niedziela , a nie sobota. Co do Pana Bonisławskiego to bardzo go szanuję i cenię za jego pasję i za to co robi. Natomiast zmartwiło mnie bardzo, że dwa spacery się nakładają. No cóż na szczęście byłem w błędzie - każdemu może się zdarzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Jad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 10:44 Kto tu pisał, że nie podoba się gazeta, że niepodoba się co robi p.Bonisławski? To Pseudo Jad czyta nieuważnie i jeszcze innych obraża. Wstydź się Jadzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ink Re: Ruszamy w Łódź! IP: *.mnc.pl 19.05.07, 23:30 O stary to sie naprodukowałeś. Twoja ksywka odzwierciedla to co piszesz :) A w gazecie napisali, że ta wycieczka poznawcza ma być w sobote. W internecie też tak chyba bylo. Sam się już pogubiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kik Re: Ink IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 02:34 Dziękuję Ci INK, a już myślałem ,że chyba zgłupiałem, że to omamy , albo jakaś skleroza ( oczywiście u mnie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Jad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 12:10 Taki gość jak "jad" kompromituje tylko p.B. i całą resztę. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Ruszamy w Łódź! 20.05.07, 12:27 Dlaczego w takim razie jeszcze w piątek na stronach Gazety była informacja o SOBOTNIM spacerze ze Spacerownikiem?! Wstyd. Wprowadziłem przez to kogoś w błąd:/ Odpowiedz Link Zgłoś