beers 04.06.03, 12:25 Co prawda nie okragla, ale przypomniec warto... 4 czerwca 1989 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maxrak Re: DZISIAJ ROCZNICA IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.03, 14:56 Chodzi ci o wybory ,czy o Tiananmen? Odpowiedz Link Zgłoś
beers Re: DZISIAJ ROCZNICA 04.06.03, 15:09 Przede wszystkim chodzilo mi o wybory, zwlaszcza w kontekscie najblizszego weekendu. A co do Tiananmen, coz, nie wiadomo, jak rozwijalyba sie ChRL gospodarczo gdyby najpierw zaprowadzono demokracje, a potem wolnorynkowe reformy. Przyklad ZSRR jest raczej sredniop budujacy... Refleksyjnie pozdrawiam MARCIN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxrak Re: DZISIAJ ROCZNICA IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.03, 15:09 Z przyjemniejszych rzeczy to ja mam na przykład dzisiaj urodziny.Czas upływa tak szybko,że nawet się nie obejrzałem ,a mam żonę,dwoje dzieci,niedługo chyba stracę pracę i ogólnie mam doła.Może po robocie ktoś mnie odwiedzi z jakimś browarkiem,to mi się humor poprawi. Odpowiedz Link Zgłoś
majass Re: DZISIAJ ROCZNICA 04.06.03, 15:45 Gdy ludzie nie maja co jesc nie maja pracy myslisz, że kogoś to dzisiaj interesuje. Na pewno wiekszosć dzisiaj nie zagłosowała by na najbardzieje skorumpowaną siłe jaka w tym kraju była czyli Solidarność(ktos was kiedys osądzi etosowcy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxrak Re: DZISIAJ ROCZNICA IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.03, 16:53 Moim zdaniem każda władza korumpuje w jednakowym stopniu.I nie zależy to od formacji która tę władzę sprawuje.Polityka to śmierdząca sprawa(brzmi to trochę anarchistycznie). Odpowiedz Link Zgłoś
beers Re: DZISIAJ ROCZNICA 05.06.03, 13:29 majass napisał: > Gdy ludzie nie maja co jesc nie maja pracy myslisz, że kogoś to dzisiaj > interesuje. Na pewno wiekszosć dzisiaj nie zagłosowała by na najbardzieje > skorumpowaną siłe jaka w tym kraju była czyli Solidarność(ktos was kiedys > osądzi etosowcy) Ale fajna tania demagogia. Za to za komuny to jedzenia bylo w brod... Ciekawe tylko, taki mlody jestes, czy taki glupi? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: DZISIAJ ROCZNICA 05.06.03, 13:36 beers napisał: > Za to za komuny to jedzenia bylo w brod... Tak, to prawda, przy zalozeniu, ze lubi sie jesc musztarde z octem:-) dzierżbór Odpowiedz Link Zgłoś
angolia a propo's młodości... 05.06.03, 13:49 Ja jestem młoda (dziś moja 19 rocznica), to się nie wypowiadam na temat tylko pilnie przysłuchuję starszym i doświadczonym. Usiłuję co nieco z Waszych wywodów wyłapać, ale to niestety nie jest wcale proste. Toteż, jakbym kiedyś coś palnęła, to bardzo proszę na mnie nie najeżdżać tylko cierpliwie wytłumaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś