szprota 29.05.07, 19:31 Jest tu jakaś Magda? Jestem w nastroju złożeniowożyczeniowym! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
breblebrox Uch, uch, uch!!! 29.05.07, 20:02 To już juuuuuuutrooooo! :-)))))))))))))) P.S. Czyżbym znowu się niepotrzebnie i nieadekwatnie do sytuacji podnieciła? Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Dlatego podniecajmy się. Choćby we trzy. 29.05.07, 20:09 A może ktoś się przyłączy? A może jakaś rzeczniczka każe swoim specjalistom nam się przyjrzeć, aby następnie ... pozabierać nam torebki? Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Albo teczki... przejrzeć. 29.05.07, 20:13 Sądze, że słowo "podnieciłam" działa jak słowo klucz (może powinnam wykropkować). Specjalny program przetrząsa internet w poszukiwaniu takich słów i teraz jesteśmy namierzane przez przystojnego pana prokuratora. Pewnie już podgląda nas przez swoją, hmmm..., lunetę. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota ochapia mi się jakiś motyw z Diabołem 29.05.07, 20:24 U Chmielewskiej. W książce drugiej od lewej na mojej półce nad łóżkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota To na pewno ta. Pierwsze wydanie. Biały kruk 29.05.07, 20:43 własne gniazdo kala avis czy coś. On tam inwigilował, ten Prokurator i Diaboł w jednej atrakcyjnej osobie i wyniknął z tego ekstraordynaryjny romans. Nie żeby mi było brak, tylko się chciałam pochwalić motywem literackim. (Motywy literackie są zgubne. Kiedyś miałam złamaną nogę i też snułam skojarzenia z literaturą na przestrzeni dziejów, ale przyatakowana przez wspomnienia z "Misery" posępnie porzuciłam temat) Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Ja mam chyba torbę rodzaju nijakiego. 29.05.07, 20:32 Może być też, że nie wiem jak sprawdzić płeć torby. Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox I co tam znajdę? 29.05.07, 20:40 Ja pod klapą mam - zestaw kluczy do mieszkania, którymi mogłabym na dobrą sprawę zabić człowieka (ogromne drzwi, to i klucze ogromne), aparat cyfrowy (też bydle), dwa telefony komórkowe (tez jakieś duże!), kartę pamięci do telefonu, portfel-podkówkę, portfelik na karty kredytowe, paszport (nigdy nic nie wiadomo), dowód osobisty (ale byłam kiedyś ładna!), zużyty pilniczek (ale można nim otworzyć prawie wszystko). Więc jak: samiec czy samica? Odpowiedz Link Zgłoś
szprota torebkowe gender studies 29.05.07, 20:44 Jeden telefon masz z klapką. Samica. Widział ktoś kiedyś samca w klapkach? Ale PRAWDZIWEGO samca? Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox To nazwę ją - Magda 29.05.07, 20:53 I możesz jej dzisiaj życzenia składać. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Czy jak kobieta ma kobiecą torbę to jest les? 29.05.07, 21:04 No bo już się pogubiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: I co tam znajdę? 29.05.07, 20:45 Samica. Samiec nigdy nie powiedzialby na to cos gdzie nosi swoje rozliczne karty kredytowe - portfelik. Dzierżżż!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Rozliczne karty w ilości sztuk jeden. 29.05.07, 20:54 I jak się okazuje i to za dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Pfe. Samiec. 29.05.07, 20:45 'zabić, ogromne, aparat, bydlę' - to męskie przymioty. Kobiece to: urodzić, maleńkie, Ararat, cielę. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Och, to dziecinnie proste. 29.05.07, 20:35 Męska torba podnosi nogę do sikania. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Och, to dziecinnie proste. 29.05.07, 20:39 I nie spuszcza klapy. Dzierżżż!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Twoja ma imię. Się nazywa Kadra 29.05.07, 20:39 A literka "S" ci odpadła, czyż nie? No więc jak się kończy na "a" i jest dobrabopolska, to musi być baba. (o, Dziad przyszedł do bab :D) Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Ja mam męską (?) torbę. Uni..tego..sex raczej 29.05.07, 20:33 Moze jestes jakas metro nie daj Bóg? Dzierrżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie słucham?! 30.05.07, 12:27 tak, mam czerwoną torbę. tak, uwielbiam ją. tak, jestem gejem. Odpowiedz Link Zgłoś