misiogogoo 01.06.07, 11:07 Suczka. Prosze właściciela o zgłosznie się pod numer 605099102. Zgłoszenie jest też w schronisku od wczoraj od 16.00. Co za kiep miał tego psa, że od wczoraj go nie szuka??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziad_borowy Re: skąd wiesz, że 01.06.07, 14:08 No, skoro nie oglosil sie od razu na FŁ to o czym to swiadczy? Dzierżżż!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
misiogogoo Re: skąd wiesz, że 01.06.07, 23:51 evonka napisała: > "kiep" nie szuka?? Mógłbym odpisac "zgadnij", ale nie licze na to, że zgadniesz. Skoro przez 24 godziny 'kochający właścicel' nie wpadł na pomysł zadzwonic do schroniska - to nie jest kiep, tylko idiota. Odpowiedz Link Zgłoś
ziuta111 Re: Znalazłem psa dalmatyńczyka 01.06.07, 11:27 Może szuka, ale jest starszym człowiekiem i nie zna się na nowoczesnych technikach? Popatrz, czy nie wywiesił ogłoszeń w okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
misiogogoo Re: Znalazłem psa dalmatyńczyka 01.06.07, 23:52 ziuta111 napisała: > Może szuka, ale jest starszym człowiekiem i nie zna się na nowoczesnych > technikach? Popatrz, czy nie wywiesił ogłoszeń w okolicy. Jak starszym, by nie wykonać telefonu do schroniska? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda Re: Znalazłem psa dalmatyńczyka 01.06.07, 14:16 samo zgłoszenie w schornisku o znalezieniu psa może nic nie dać. Wierz mi. Najlepiej pojedź tam i przejrzyj tablicę ogłoszeń, czy czasem ktoś nie wywiesił tam informacji o zgubieniu psiaka. Odpowiedz Link Zgłoś
misiogogoo Re: Znalazłem psa dalmatyńczyka 01.06.07, 23:54 maruda napisał: > samo zgłoszenie w schornisku o znalezieniu psa może nic nie dać. Wierz mi. Najl > epiej pojedź tam i przejrzyj tablicę ogłoszeń, czy czasem ktoś nie wywiesił tam > informacji o zgubieniu psiaka. ???????? chyba nie byłeś. Jak wszedłem z psem, to panie wiedziały skąd go mam. m zależy na tym, by pies znalał właściciela, bo wiedzą doskonale, ze pies w innym przypadku moze wrócić do nich. Odpowiedz Link Zgłoś
bryzolin Re: Ile czarnych... 02.06.07, 00:05 Może nie zgubił się tylko w kropkowanym otoczeniu się zlał Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Ile czarnych... 02.06.07, 00:06 jeśli się zlał, to ktoś powinien po nim posprzątać w ramach akcji 'posprzątaj - to nie jest siku roboty!' Odpowiedz Link Zgłoś
bryzolin Re: Ile czarnych... 02.06.07, 00:11 Dla psów można by nosić ze sobą nocnik. Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Ile czarnych... 02.06.07, 00:13 'dziennik' też jest ponoć dość chłonny :) Odpowiedz Link Zgłoś