Dodaj do ulubionych

Ta AFERA rozwali PiS jak nic!

11.06.07, 10:13
wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4215332.html
Czego to jeszcze czepią się w tej Agorze?
A nie mówię, że słonko nie wszystkim służy?:)))
Obserwuj wątek
    • longeta Re: Ta AFERA rozwali PiS jak nic! 11.06.07, 10:16
      Jakaś totalna bzdura,niech zamkną stadion,ale,ale! udziały tam mają baronowie
      SLD,poza tym gdyby była z PO,lub SLD stać by ją było na nie podróbę i nie
      pytajcie sie dlaczego;-)
      • big_news Re: Ta AFERA rozwali PiS jak nic! 11.06.07, 10:21
        Można być snobem, pozerem, szpanerem, nic to. Ważne byś był z PO, SLD albo
        demokratów.pl. Można być osobą rozsądną, nie wywalającą szmalu w błoto za metkę
        na towarze i tak będziesz godny potepienia, boś z PiS. Taka to i mentalność Kalego:)
        • longeta Nie wiem czy zauważyłeś.... 11.06.07, 10:32
          ale z braku argumentów TWA strajkuje w milczeniu:-)))

Czy już można szampana odpalać;-)
          • big_news Re: Nie wiem czy zauważyłeś.... 11.06.07, 10:39
            Wzięli sobie do serca apele o ignorowanie, to i olewają co, kogo i jak się da.
            A może to jednak tylko skutek ostrego słoneczka w kolejny długaśny łikęd i
            związane z tym nierozłącznie bóle głowy? Cóż, pożyjemy, zobaczymy;)
            • yavorius Re: Nie wiem czy zauważyłeś.... 11.06.07, 10:41
              Taki duży chłopak z Ciebie, a takich dziecinnych argumentów używasz...
              • big_news Re: Nie wiem czy zauważyłeś.... 11.06.07, 10:42
                Ale..., ale jak widać skutecznych! Wywołałem Wilka z lasu!:)))
                • yavorius Re: Nie wiem czy zauważyłeś.... 11.06.07, 10:43
                  Skutecznych o tyle, że musiałem Ci napisać, że bajanie o moim rzekomym
                  ignorowaniu i słoneczku nijak się ma do rzeczywistości.
                  • big_news Re: Nie wiem czy zauważyłeś.... 11.06.07, 10:45
                    A więc myliłem się co do Ciebie. Hm. A jak to jest z Innymi? Wiesz może coś na
                    ten temat?;)
                    • yavorius Przykro mi :( nic nie wiem /nt 11.06.07, 10:46
                      • longeta może prąd im wyłączyli,jak to na wsi bywa 11.06.07, 10:49
                        ale wracając do tematu,zawsze mnie śmieszyły markowe przepłacone rzeczy,ponieważ
                        kupuje tylko to co mi sie podoba,aaa marka jest na szarym końcu:-)
                        • big_news Re: może prąd im wyłączyli,jak to na wsi bywa 11.06.07, 10:51
                          Dodatkowe jajo polega na tym, że 85% "markowych" rzeczy robią w tych samych
                          Chinach i innych Tajlandiach, co niemarkowe produkty:)
                        • huann Re: może prąd im wyłączyli,jak to na wsi bywa 11.06.07, 11:17
                          a skoro już raz na ludowo lecimy:
                          "wsi spokojna - psi wesoła."
                      • big_news Re: Przykro mi :( nic nie wiem /nt 11.06.07, 10:49
                        No to mnie też przykro. Mam nadzieję, że milczenie Niektórych jest spowodowane
                        bimbaniem na niektórych, a nie porażeniem słonecznym;)
                  • huann Re: Nie wiem czy zauważyłeś.... 11.06.07, 11:27
                    Yavo, to Ty jesteś w TWA?
                    nigdy mi się nie chwaliłeś!

a taki TWA to pewnie lepiej jada, co co? :>
                    • longeta Re: Nie wiem czy zauważyłeś.... 11.06.07, 11:31
                      huann napisał:

> Yavo, to Ty jesteś w TWA?
                      > nigdy mi się nie chwaliłeś!

Przecież to pierwszy fałszujący rzeczywistość skrzypek tej marnej orkiestry;-)
                    • yavorius Re: Nie wiem czy zauważyłeś.... 11.06.07, 11:36
                      huann napisał:
                      > Yavo, to Ty jesteś w TWA?

Nie wiem, tak sobie pie..ąłem :)

##
                      > a taki TWA to pewnie lepiej jada, co co? :>

Ja nie wiem, ja żrrrę!
                      • huann Re: Nie wiem czy zauważyłeś.... 11.06.07, 11:56
                        yavorius napisał:

> Ja nie wiem, ja żrrrę!

a co a co a co? :>>>
                        • yavorius Re: Nie wiem czy zauważyłeś.... 11.06.07, 12:01
                          A makaron z owocami morza, ale to wczoraj. A notka na blogu dzisiaj. Po
                          południu.
                          • huann Re: Nie wiem czy zauważyłeś.... 11.06.07, 23:41
                            jest notka.
                            jest głód.
        • nett1980 Re: Ta AFERA rozwali PiS jak nic! 11.06.07, 12:24
          big_news napisała:

> Można być snobem, pozerem, szpanerem, nic to. Ważne byś był z PO, SLD albo
          > demokratów.pl. Można być osobą rozsądną, nie wywalającą szmalu w błoto za
          metkę
          > na towarze i tak będziesz godny potepienia, boś z PiS. Taka to i mentalność
          Kal
          > ego:)
          Drogi Big Newsie albo nie kumasz babek ,albo przeczysz sam sobie , ta pani
          poleciala wlasnie na marke , jakby byla wolna od takiego pozerstwa , to
          kupilaby torbe bez naszywki , tzw NO LOGO.
          Nawet byla taka pozytwna moda ,zeby ciuchy byly bez oznaczen. Ja jej wciaz
          holduje.
          • big_news Re: Ta AFERA rozwali PiS jak nic! 11.06.07, 12:33
            Mam wrażenie, że to niestety Ty nie skumałaś o co mi chodzi, droga Nett. Problem
            nie w tym, czy pani z PiS jest taka czy owaka, klopot w tym skąd ona jest. W tej
            sytuacji przynajmniej. I conajmniej dla pewnego potentata medialnego.
            • nett1980 Re: Ta AFERA rozwali PiS jak nic! 11.06.07, 12:56
              Kurski chlapnal , Senyszyn podlapala ,a ty zaraz podczepiasz Angore i robisz
              wlk polityke, za duzo ci sie kojarzy , temat do obsmiania w sezonie ogorkowym i
              tyle.Longeta sie osmiesza piszac ,ze ta pani taka uboga , jak mozna byc ubogim
              zarabiajac 10 tys ?fMinely czasy gdy chodzila w trupiegach na nogach.
              W ogolnym rozrachunku ,chodzi o to zeby nie kupowac podrobek i tyle. A ze
              trafilo na prawie narzeczona Jarka , coz PRAWIE robi wlk roznice.
              • big_news Re: Ta AFERA rozwali PiS jak nic! 11.06.07, 13:13
                Taaak. To nie Agora w swoim sztandarowym internetowym produkcie na "jedynce"
                dała info. To nie ważne, że Szczypińska jest z PiS. To nie istotne, że wszystko
                co można podciągnąć pod ośmieszanie tej partii, trza uwypuklić, wyłuskać i
                rozpowszechnić. To guzik warte, że "ludzie mówią". Za to ważne co i o kim.
                Możesz sobie trywializować (choć po prawdzie temat jest wart tego, tylko po co
                dawać go na czołówki?!), kpić i wesołkować. Ciekawym tylko, czy identycznie
                postępowałabyś, gdyby rzecz dotyczyła kogoś z konkurencyjnej opcji. Wybacz, ale
                sądzę, że nie.
                • nett1980 Re: Ta AFERA rozwali PiS jak nic! 11.06.07, 13:15
                  Big widzialam to w sobote na onecie , ehh stary news .Czepiaj sie Kurskiego i
                  Senszyn .Nie trzeba widziec wszedzie ukladu ,co nastaje na w sumie sympatyczna
                  babke i jej gust.
                  • zamek Droga Nett... 11.06.07, 22:51
                    ...PDFTT...
                    • longeta Re: Droga Nett... 11.06.07, 22:58
                      "Drogi" zamku,podejrzewam że to twoja autokarykatura i niepotrzebnie się
                      obwiniasz że jesteś trolem,dzieciaki cię ubóstwiają zwłaszcza w bajkach,w ogóle
                      to kto to wymyślił by z trola zrobić złą postać w necie?
                    • nett1980 Re: Droga Nett... 11.06.07, 23:05
                      Drogi Zamku ,ja tam moze za bignewsowymi idolami nie przepadam ,ale jako trolla
                      go nie postrzegam(takim trollem jest wg mnie jola_z_dywit czy
                      darrkdarek) .Zawsze mnie ciekawili ludzie o calkiem innym niz moj
                      swiatopogladzie czy kompletnie innej orientacji(hm) politycznej.
                      • zamek Re: Droga Nett... 11.06.07, 23:10
                        Droga Nett, zauważ jedynie, że wzmiankowany nie odnosi się ad merito do tego, co
                        piszesz, tylko ocenia Ciebie, adresując post ad personam i okraszając to taką
                        czy inną (to akurat kompletnie nieistotne, jaką) polityczną przyprawą. Takie
                        postępowanie czyni z niego typowego internetowego trolla.
                        • longeta Re: Droga Nett... 11.06.07, 23:18
                          zamek napisał:

> Droga Nett, zauważ jedynie, że wzmiankowany nie odnosi się ad merito do tego, c
                          > o
                          > piszesz, tylko ocenia Ciebie, adresując post ad personam i okraszając to taką
                          > czy inną (to akurat kompletnie nieistotne, jaką) polityczną przyprawą. Takie
                          > postępowanie czyni z niego typowego internetowego trolla.

Hymm,na pewno teraz przyglądasz się w lustrze i piszesz,przeglądając swoje posty
                          oczywiście Taaak! Zamku jesteś trolem,ale jesteś z TWA,czyli się nie uważasz lub
                          nie poczuwasz,bo twoje odpowiedzi są też nijakie i nie na temat,czasami
                          okraszone sraczką,ale nie róbmy z tego problemu w końcu to nasze forum;-)
                        • nett1980 Re: Droga Nett... 11.06.07, 23:21
                          Bardzo rzadko spotyka sie kogos ,kto w koncu nie urzadza osobistych wycieczek ,
                          nie ma prawie takich forowiczow.Tym bardziej trzeba takie idealy cenic.
                          Od pierwszych postow widac bylo ,ze na poczatku tygodnia Big chcial troche
                          poprowokowac towarzystwo , nie pierwszy raz ,nie ostatni .Zycze milych snow ,
                          wstalam dzis o 2.30 ,a rano mlodziaka musze wyekspediowac na wycieczke .
                          • zamek Re: Droga Nett... 11.06.07, 23:25
                            Dzięki takim prowokacjom (i dzięki temu, że dajemy się na nie nabierać), nasze
                            forum staje się pomału nie do czytania :/ Gdzie te piękne czasy długich,
                            kulturalnych dyskusji, czasem zapalczywych, ale zawsze bez tak odrażających
                            wrzutów, do jakich przyzwyczaili nas dwaj wiadomi użytkownicy.

Nawzajem spokojnej nocy, a Młodemu udanej wycieczki :)
                    • big_news Re: Droga Nett... 11.06.07, 23:08
                      Gdzie indziej już Ci napisałem, że wyglądasz obecnie o wiele korzystniej. Może
                      tu zdradzisz tajemnicę tego pozytywnego przepoczwarzenia?:)))
    • brite Re: Ta AFERA rozwali PiS jak nic! 11.06.07, 10:37
      Że też chce Ci się czytać "Metro"... Ale GW też już obniża loty, vide ostatnie
      lamenty, że Bush zwracał się do szefa Watykanu per "Pan".
      • big_news Re: Ta AFERA rozwali PiS jak nic! 11.06.07, 10:41
        Nic bardziej mylnego! Nie chce mi się czytać Metra. Jak bony dyny! Ale to INFO
        jest na czołówce portalu gazeta.pl!
        No to jak tego czegość nie dostrzec?;)
        • lavinka Widać Metro ma większą czytalność od GW ;-))) 11.06.07, 13:08
          Soro ściągają od nich tematy...
          lav
          p.s.No i metro jest za darmo... jak jeździłam codziennie metrem do pracy(gdzie
          je rozdają) to ludzie o mały włos nie tratowali rozdających... tak szło ;-)))
          lav
          • dziad_borowy Re: Widać Metro ma większą czytalność od GW ;-))) 11.06.07, 15:07
            Bo jest jeden wlasciciel.
            Dzerżż!!!
    • aaa202 Przepłaciła. 11.06.07, 16:22
      A to wstyd.
      • big_news Re: Przepłaciła. 11.06.07, 17:48
        W sam raz na czołówki.
        • aaa202 Na czołówki czy nie 11.06.07, 19:02
          50 zyli za bazarową torbę to przeginka.
          • big_news Re: Na czołówki czy nie 11.06.07, 19:11
            Jeżeli tak mówisz...
            Pojęcia nie mam. W życiu sobie na bazarach torebki nie kupiłem;)
            • aaa202 No tak. Kupujesz oryginalne w wypaśnych butikach. 11.06.07, 19:19
              • big_news Re: No tak. Kupujesz oryginalne w wypaśnych butik 11.06.07, 19:35
                Bingo!
                Podobnie jest z bielizną i fatałaszkami.
                • aaa202 Brygada Teletubbisia 11.06.07, 19:37
                • nett1980 Re: No tak. Kupujesz oryginalne w wypaśnych butik 11.06.07, 19:41
                  Torby ,bielizna i fatalszki oczywiscie czerwone?
                  • big_news Re: No tak. Kupujesz oryginalne w wypaśnych butik 11.06.07, 19:52
                    Od święta fioletowe.
                    • nett1980 Re: No tak. Kupujesz oryginalne w wypaśnych butik 11.06.07, 20:04
                      Prawie jak biskup albo slynny teletubis.
                      • big_news Re: No tak. Kupujesz oryginalne w wypaśnych butik 11.06.07, 20:53
                        Prawie robi wielką różnicę jednakże, jak gdzieś raczyłaś za pewną reklamą zauważyć;)
    • szch83 Re: Ta AFERA rozwali PiS jak nic! 11.06.07, 17:47
      PiS to same afery. SLD pod tym względem są daleko w tyle. Źle zapięty guzik
      Kaczyńskiego, nazwanie psa "Irasiadem", pomyłka w hymnie i teraz to. Afera goni
      aferę.
      • big_news Re: Ta AFERA rozwali PiS jak nic! 11.06.07, 17:49
        Jeszcze sznurowadło. Za to powinien być dozgonny zakaz pełnienia jakichkolwiek
        funkcji.
        • cassani och! 11.06.07, 23:10
          ale Ci kolega powyżek przypasował.
          Nic to oczywiście, że premier czy inny wysoki urzędnik wygląda jak bezdomny. w
          I PRL to uchodzi. W końcu to genetyczni patrioci - a tacy nie mają czesu sie
          umyć ni oporządzić.
          • big_news Re: och! 11.06.07, 23:34
            A co? Zdumiało Cię, że jeszcze są tacy, którzy nie zgłupieli do cna?! No
            widzisz, nie każdy da się zmanipulować...
            Aha! Wrzuć jeszcze trochę tekstów typu genetyczni p. Uśniesz z poczuciem dobrze
            spełnionego obowiązku.
            • cassani typu genetyczni: 12.06.07, 08:37
              to niestety nie mój tekst - a posła Suskiego z wierchuszki Partii. To gwoli
              ścisłości -ale ścisłość i uczciwość nie jest domeną II PRL.
    • cassani a propos 11.06.07, 23:08
      od kilku sezonów jesienno-zimowych zastanawiają mnie dwie rzeczy:
      1. Czy płaszcz Rokity z kratką Burberry na podwinięciu kołnierza to oryginał.
      2. Kiedy Maryja Rokityja kupi sabie drugi płaszcz.

Co do torebki posłanki - jesli nosi torebke, to zgodnie z najnowsza doktryną
      rządu - zapewne jest lesbą - więc raczej nici ze slubu z premierem w lipcu.
    • melanc.hoolik coś dla nett 11.06.07, 23:41
      ona lubi te klimaty www.plotek.pl/plotek/1,78646,4216005.html
      • nett1980 Re: coś dla nett 12.06.07, 14:05
        Mylisz sie ,powyzej 40 z nie siegam , wiec Maksmiuk u mnie wzbudza odruch
        wymiotny .Tobie za to raczka swedzi ,co ?Wolalbys byc na miejscu tego knura?Moj
        drogi , bierz sie za swoja kariere , to nie takie towary wylowisz , a jak sie
        do samejbrony zapiszesz ,to lol , no tego ...aa koalicjantem bedziesz.
        • nett1980 Re: coś dla nett 12.06.07, 14:28
          O melancholiczka sie odezwala .Napisz lepiej czy wiesz jak wyglada facet bez
          ubranka i jaki jest w dotyku ,no i co z takim zwierzem mozna robic.Zdjecia
          Maksymiuka na plazy sie nie licza ,maja byc doswiadczenia wlasne.Potem z toba
          chetnie pogadam o facetach .
          • lavinka Re: coś dla nett 12.06.07, 15:14
            nett1980 napisała:

> O melancholiczka sie odezwala .Napisz lepiej czy wiesz jak wyglada facet bez
            > ubranka i jaki jest w dotyku ,no i co z takim zwierzem mozna robic.

A co, już zapomniałaś?

;-)))

lav
            • nett1980 Re: coś dla nett 12.06.07, 15:27
              Nie wiem czy wiesz ,jazdy rowerem sie nie zapomina ,wiec z tym jest
              podobnie .A ty umiesz jezdzic "rowerem"? A i znow zaczynasz jazde pod
              tytulem , Lavinciunia i jej nadinterpretacje.Zaznaczam ,ze o Prison break ty
              sie pytalas kogos na forum ,jakis czas temu ,wiec o co ci chodzi?
              Tokio Hotel nie bardzo kojarze ,to raczej dzialka panienek ok 30 ,co za pomoca
              googli poznaja swiat ?Zas facetow typu Briana Moloko
              uwielbiam ...sluchac ,lubie dziwakow i tyle.
      • lavinka nett jest na tapie blogasków ;-) 12.06.07, 14:22
        No coś Ty nett woli inny typ ;-) Ona jest na etapie idoli z blogasków ;-)))

wentworth-miller--prison-break.blog.onet.pl/
        prisonbreakforever.blog.onet.pl/
        karolina-toderas.blog.onet.pl/
        prisonbreak-rlz.blog.onet.pl/1,CT22203,index.html
        Jest tego więcej,ale narazie ten gostek przegrywa z Tokio Hotel (taki zespół z
        chłopaczkami co wyglądają jak dziewczynki)

lav
        p.s. Kocham gugle,zawsze coś wynajdą ;-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka