big_news 11.06.07, 10:13 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4215332.html Czego to jeszcze czepią się w tej Agorze? A nie mówię, że słonko nie wszystkim służy?:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
longeta Re: Ta AFERA rozwali PiS jak nic! 11.06.07, 10:16 Jakaś totalna bzdura,niech zamkną stadion,ale,ale! udziały tam mają baronowie SLD,poza tym gdyby była z PO,lub SLD stać by ją było na nie podróbę i nie pytajcie sie dlaczego;-) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Ta AFERA rozwali PiS jak nic! 11.06.07, 10:21 Można być snobem, pozerem, szpanerem, nic to. Ważne byś był z PO, SLD albo demokratów.pl. Można być osobą rozsądną, nie wywalającą szmalu w błoto za metkę na towarze i tak będziesz godny potepienia, boś z PiS. Taka to i mentalność Kalego:) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Nie wiem czy zauważyłeś.... 11.06.07, 10:32 ale z braku argumentów TWA strajkuje w milczeniu:-))) Czy już można szampana odpalać;-) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Nie wiem czy zauważyłeś.... 11.06.07, 10:39 Wzięli sobie do serca apele o ignorowanie, to i olewają co, kogo i jak się da. A może to jednak tylko skutek ostrego słoneczka w kolejny długaśny łikęd i związane z tym nierozłącznie bóle głowy? Cóż, pożyjemy, zobaczymy;) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Nie wiem czy zauważyłeś.... 11.06.07, 10:41 Taki duży chłopak z Ciebie, a takich dziecinnych argumentów używasz... Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Nie wiem czy zauważyłeś.... 11.06.07, 10:42 Ale..., ale jak widać skutecznych! Wywołałem Wilka z lasu!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Nie wiem czy zauważyłeś.... 11.06.07, 10:43 Skutecznych o tyle, że musiałem Ci napisać, że bajanie o moim rzekomym ignorowaniu i słoneczku nijak się ma do rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Nie wiem czy zauważyłeś.... 11.06.07, 10:45 A więc myliłem się co do Ciebie. Hm. A jak to jest z Innymi? Wiesz może coś na ten temat?;) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta może prąd im wyłączyli,jak to na wsi bywa 11.06.07, 10:49 ale wracając do tematu,zawsze mnie śmieszyły markowe przepłacone rzeczy,ponieważ kupuje tylko to co mi sie podoba,aaa marka jest na szarym końcu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: może prąd im wyłączyli,jak to na wsi bywa 11.06.07, 10:51 Dodatkowe jajo polega na tym, że 85% "markowych" rzeczy robią w tych samych Chinach i innych Tajlandiach, co niemarkowe produkty:) Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: może prąd im wyłączyli,jak to na wsi bywa 11.06.07, 11:17 a skoro już raz na ludowo lecimy: "wsi spokojna - psi wesoła." Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Przykro mi :( nic nie wiem /nt 11.06.07, 10:49 No to mnie też przykro. Mam nadzieję, że milczenie Niektórych jest spowodowane bimbaniem na niektórych, a nie porażeniem słonecznym;) Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Nie wiem czy zauważyłeś.... 11.06.07, 11:27 Yavo, to Ty jesteś w TWA? nigdy mi się nie chwaliłeś! a taki TWA to pewnie lepiej jada, co co? :> Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Nie wiem czy zauważyłeś.... 11.06.07, 11:31 huann napisał: > Yavo, to Ty jesteś w TWA? > nigdy mi się nie chwaliłeś! Przecież to pierwszy fałszujący rzeczywistość skrzypek tej marnej orkiestry;-) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Nie wiem czy zauważyłeś.... 11.06.07, 11:36 huann napisał: > Yavo, to Ty jesteś w TWA? Nie wiem, tak sobie pie..ąłem :) ## > a taki TWA to pewnie lepiej jada, co co? :> Ja nie wiem, ja żrrrę! Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Nie wiem czy zauważyłeś.... 11.06.07, 11:56 yavorius napisał: > Ja nie wiem, ja żrrrę! a co a co a co? :>>> Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Nie wiem czy zauważyłeś.... 11.06.07, 12:01 A makaron z owocami morza, ale to wczoraj. A notka na blogu dzisiaj. Po południu. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Ta AFERA rozwali PiS jak nic! 11.06.07, 12:24 big_news napisała: > Można być snobem, pozerem, szpanerem, nic to. Ważne byś był z PO, SLD albo > demokratów.pl. Można być osobą rozsądną, nie wywalającą szmalu w błoto za metkę > na towarze i tak będziesz godny potepienia, boś z PiS. Taka to i mentalność Kal > ego:) Drogi Big Newsie albo nie kumasz babek ,albo przeczysz sam sobie , ta pani poleciala wlasnie na marke , jakby byla wolna od takiego pozerstwa , to kupilaby torbe bez naszywki , tzw NO LOGO. Nawet byla taka pozytwna moda ,zeby ciuchy byly bez oznaczen. Ja jej wciaz holduje. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Ta AFERA rozwali PiS jak nic! 11.06.07, 12:33 Mam wrażenie, że to niestety Ty nie skumałaś o co mi chodzi, droga Nett. Problem nie w tym, czy pani z PiS jest taka czy owaka, klopot w tym skąd ona jest. W tej sytuacji przynajmniej. I conajmniej dla pewnego potentata medialnego. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Ta AFERA rozwali PiS jak nic! 11.06.07, 12:56 Kurski chlapnal , Senyszyn podlapala ,a ty zaraz podczepiasz Angore i robisz wlk polityke, za duzo ci sie kojarzy , temat do obsmiania w sezonie ogorkowym i tyle.Longeta sie osmiesza piszac ,ze ta pani taka uboga , jak mozna byc ubogim zarabiajac 10 tys ?fMinely czasy gdy chodzila w trupiegach na nogach. W ogolnym rozrachunku ,chodzi o to zeby nie kupowac podrobek i tyle. A ze trafilo na prawie narzeczona Jarka , coz PRAWIE robi wlk roznice. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Ta AFERA rozwali PiS jak nic! 11.06.07, 13:13 Taaak. To nie Agora w swoim sztandarowym internetowym produkcie na "jedynce" dała info. To nie ważne, że Szczypińska jest z PiS. To nie istotne, że wszystko co można podciągnąć pod ośmieszanie tej partii, trza uwypuklić, wyłuskać i rozpowszechnić. To guzik warte, że "ludzie mówią". Za to ważne co i o kim. Możesz sobie trywializować (choć po prawdzie temat jest wart tego, tylko po co dawać go na czołówki?!), kpić i wesołkować. Ciekawym tylko, czy identycznie postępowałabyś, gdyby rzecz dotyczyła kogoś z konkurencyjnej opcji. Wybacz, ale sądzę, że nie. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Ta AFERA rozwali PiS jak nic! 11.06.07, 13:15 Big widzialam to w sobote na onecie , ehh stary news .Czepiaj sie Kurskiego i Senszyn .Nie trzeba widziec wszedzie ukladu ,co nastaje na w sumie sympatyczna babke i jej gust. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Droga Nett... 11.06.07, 22:58 "Drogi" zamku,podejrzewam że to twoja autokarykatura i niepotrzebnie się obwiniasz że jesteś trolem,dzieciaki cię ubóstwiają zwłaszcza w bajkach,w ogóle to kto to wymyślił by z trola zrobić złą postać w necie? Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Droga Nett... 11.06.07, 23:05 Drogi Zamku ,ja tam moze za bignewsowymi idolami nie przepadam ,ale jako trolla go nie postrzegam(takim trollem jest wg mnie jola_z_dywit czy darrkdarek) .Zawsze mnie ciekawili ludzie o calkiem innym niz moj swiatopogladzie czy kompletnie innej orientacji(hm) politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Droga Nett... 11.06.07, 23:10 Droga Nett, zauważ jedynie, że wzmiankowany nie odnosi się ad merito do tego, co piszesz, tylko ocenia Ciebie, adresując post ad personam i okraszając to taką czy inną (to akurat kompletnie nieistotne, jaką) polityczną przyprawą. Takie postępowanie czyni z niego typowego internetowego trolla. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Droga Nett... 11.06.07, 23:18 zamek napisał: > Droga Nett, zauważ jedynie, że wzmiankowany nie odnosi się ad merito do tego, c > o > piszesz, tylko ocenia Ciebie, adresując post ad personam i okraszając to taką > czy inną (to akurat kompletnie nieistotne, jaką) polityczną przyprawą. Takie > postępowanie czyni z niego typowego internetowego trolla. Hymm,na pewno teraz przyglądasz się w lustrze i piszesz,przeglądając swoje posty oczywiście Taaak! Zamku jesteś trolem,ale jesteś z TWA,czyli się nie uważasz lub nie poczuwasz,bo twoje odpowiedzi są też nijakie i nie na temat,czasami okraszone sraczką,ale nie róbmy z tego problemu w końcu to nasze forum;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Droga Nett... 11.06.07, 23:21 Bardzo rzadko spotyka sie kogos ,kto w koncu nie urzadza osobistych wycieczek , nie ma prawie takich forowiczow.Tym bardziej trzeba takie idealy cenic. Od pierwszych postow widac bylo ,ze na poczatku tygodnia Big chcial troche poprowokowac towarzystwo , nie pierwszy raz ,nie ostatni .Zycze milych snow , wstalam dzis o 2.30 ,a rano mlodziaka musze wyekspediowac na wycieczke . Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Droga Nett... 11.06.07, 23:25 Dzięki takim prowokacjom (i dzięki temu, że dajemy się na nie nabierać), nasze forum staje się pomału nie do czytania :/ Gdzie te piękne czasy długich, kulturalnych dyskusji, czasem zapalczywych, ale zawsze bez tak odrażających wrzutów, do jakich przyzwyczaili nas dwaj wiadomi użytkownicy. Nawzajem spokojnej nocy, a Młodemu udanej wycieczki :) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Droga Nett... 11.06.07, 23:08 Gdzie indziej już Ci napisałem, że wyglądasz obecnie o wiele korzystniej. Może tu zdradzisz tajemnicę tego pozytywnego przepoczwarzenia?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Ta AFERA rozwali PiS jak nic! 11.06.07, 10:37 Że też chce Ci się czytać "Metro"... Ale GW też już obniża loty, vide ostatnie lamenty, że Bush zwracał się do szefa Watykanu per "Pan". Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Ta AFERA rozwali PiS jak nic! 11.06.07, 10:41 Nic bardziej mylnego! Nie chce mi się czytać Metra. Jak bony dyny! Ale to INFO jest na czołówce portalu gazeta.pl! No to jak tego czegość nie dostrzec?;) Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Widać Metro ma większą czytalność od GW ;-))) 11.06.07, 13:08 Soro ściągają od nich tematy... lav p.s.No i metro jest za darmo... jak jeździłam codziennie metrem do pracy(gdzie je rozdają) to ludzie o mały włos nie tratowali rozdających... tak szło ;-))) lav Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Widać Metro ma większą czytalność od GW ;-))) 11.06.07, 15:07 Bo jest jeden wlasciciel. Dzerżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Na czołówki czy nie 11.06.07, 19:02 50 zyli za bazarową torbę to przeginka. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Na czołówki czy nie 11.06.07, 19:11 Jeżeli tak mówisz... Pojęcia nie mam. W życiu sobie na bazarach torebki nie kupiłem;) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: No tak. Kupujesz oryginalne w wypaśnych butik 11.06.07, 19:35 Bingo! Podobnie jest z bielizną i fatałaszkami. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: No tak. Kupujesz oryginalne w wypaśnych butik 11.06.07, 19:41 Torby ,bielizna i fatalszki oczywiscie czerwone? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: No tak. Kupujesz oryginalne w wypaśnych butik 11.06.07, 19:52 Od święta fioletowe. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: No tak. Kupujesz oryginalne w wypaśnych butik 11.06.07, 20:04 Prawie jak biskup albo slynny teletubis. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: No tak. Kupujesz oryginalne w wypaśnych butik 11.06.07, 20:53 Prawie robi wielką różnicę jednakże, jak gdzieś raczyłaś za pewną reklamą zauważyć;) Odpowiedz Link Zgłoś
szch83 Re: Ta AFERA rozwali PiS jak nic! 11.06.07, 17:47 PiS to same afery. SLD pod tym względem są daleko w tyle. Źle zapięty guzik Kaczyńskiego, nazwanie psa "Irasiadem", pomyłka w hymnie i teraz to. Afera goni aferę. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Ta AFERA rozwali PiS jak nic! 11.06.07, 17:49 Jeszcze sznurowadło. Za to powinien być dozgonny zakaz pełnienia jakichkolwiek funkcji. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani och! 11.06.07, 23:10 ale Ci kolega powyżek przypasował. Nic to oczywiście, że premier czy inny wysoki urzędnik wygląda jak bezdomny. w I PRL to uchodzi. W końcu to genetyczni patrioci - a tacy nie mają czesu sie umyć ni oporządzić. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: och! 11.06.07, 23:34 A co? Zdumiało Cię, że jeszcze są tacy, którzy nie zgłupieli do cna?! No widzisz, nie każdy da się zmanipulować... Aha! Wrzuć jeszcze trochę tekstów typu genetyczni p. Uśniesz z poczuciem dobrze spełnionego obowiązku. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani typu genetyczni: 12.06.07, 08:37 to niestety nie mój tekst - a posła Suskiego z wierchuszki Partii. To gwoli ścisłości -ale ścisłość i uczciwość nie jest domeną II PRL. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani a propos 11.06.07, 23:08 od kilku sezonów jesienno-zimowych zastanawiają mnie dwie rzeczy: 1. Czy płaszcz Rokity z kratką Burberry na podwinięciu kołnierza to oryginał. 2. Kiedy Maryja Rokityja kupi sabie drugi płaszcz. Co do torebki posłanki - jesli nosi torebke, to zgodnie z najnowsza doktryną rządu - zapewne jest lesbą - więc raczej nici ze slubu z premierem w lipcu. Odpowiedz Link Zgłoś
melanc.hoolik coś dla nett 11.06.07, 23:41 ona lubi te klimaty www.plotek.pl/plotek/1,78646,4216005.html Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: coś dla nett 12.06.07, 14:05 Mylisz sie ,powyzej 40 z nie siegam , wiec Maksmiuk u mnie wzbudza odruch wymiotny .Tobie za to raczka swedzi ,co ?Wolalbys byc na miejscu tego knura?Moj drogi , bierz sie za swoja kariere , to nie takie towary wylowisz , a jak sie do samejbrony zapiszesz ,to lol , no tego ...aa koalicjantem bedziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: coś dla nett 12.06.07, 14:28 O melancholiczka sie odezwala .Napisz lepiej czy wiesz jak wyglada facet bez ubranka i jaki jest w dotyku ,no i co z takim zwierzem mozna robic.Zdjecia Maksymiuka na plazy sie nie licza ,maja byc doswiadczenia wlasne.Potem z toba chetnie pogadam o facetach . Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: coś dla nett 12.06.07, 15:14 nett1980 napisała: > O melancholiczka sie odezwala .Napisz lepiej czy wiesz jak wyglada facet bez > ubranka i jaki jest w dotyku ,no i co z takim zwierzem mozna robic. A co, już zapomniałaś? ;-))) lav Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: coś dla nett 12.06.07, 15:27 Nie wiem czy wiesz ,jazdy rowerem sie nie zapomina ,wiec z tym jest podobnie .A ty umiesz jezdzic "rowerem"? A i znow zaczynasz jazde pod tytulem , Lavinciunia i jej nadinterpretacje.Zaznaczam ,ze o Prison break ty sie pytalas kogos na forum ,jakis czas temu ,wiec o co ci chodzi? Tokio Hotel nie bardzo kojarze ,to raczej dzialka panienek ok 30 ,co za pomoca googli poznaja swiat ?Zas facetow typu Briana Moloko uwielbiam ...sluchac ,lubie dziwakow i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka nett jest na tapie blogasków ;-) 12.06.07, 14:22 No coś Ty nett woli inny typ ;-) Ona jest na etapie idoli z blogasków ;-))) wentworth-miller--prison-break.blog.onet.pl/ prisonbreakforever.blog.onet.pl/ karolina-toderas.blog.onet.pl/ prisonbreak-rlz.blog.onet.pl/1,CT22203,index.html Jest tego więcej,ale narazie ten gostek przegrywa z Tokio Hotel (taki zespół z chłopaczkami co wyglądają jak dziewczynki) lav p.s. Kocham gugle,zawsze coś wynajdą ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś