ixtlilto 11.06.03, 09:39 Czasowe tatuaże, bransoletki na kostkę, pierścionki na palce u nóg, kolczyki w pępku, najklejki na paznokcie... Na które z tych ozdób zdecydowalibyście się sami, a może ktoś ma jakieś własne- zakładane tylko latem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
al-ki Re: Ozdoby na lato 11.06.03, 10:19 Ja chyba jestem zacofany. Nie podobają mi się żadne ozdoby na ciele, no może tatuaże, ale sporadycznie i profesjonalnie wykonane. Co nie znaczy, że ich nie toleruję. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Ja bym chciał wszystkie! 11.06.03, 10:27 A już najbardziej, żeby mi moja ukochana kupiła za kasę z polisy ubezpieczeniowej pierścionek na średni palec u lewej stopy z wieeeeelkim szafirem! Och... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELVIZ Re: Ozdoby na lato IP: *.mipro.pl 11.06.03, 11:07 Kobiece ciało jest najpiękniejsze jak nie ma na nim żadnych dodatków kolorowych pstrokatych i innych niepotrzebnych polepszaczy urody. Wystarczy zwykła higiena i czystość. Odpowiedz Link Zgłoś
angolia Re: Ozdoby na lato 11.06.03, 11:53 A ja mam. Jedenjedyny pierścionek - pamiątkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taniej Re: Ozdoby na lato IP: *.bv.pl 11.06.03, 14:42 a ja już nie mam. w sobotę się włamali i ukradli i znowu wszystko trzeba zaczynać od nowa... Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto (taniej) 12.06.03, 18:00 ^v^v^v^v^v^v^v^... PV dla Ciebie i wspieram Cię myślami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: Ozdoby na lato IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 11.06.03, 14:48 Ja mam tylko niebieskie koraliki na szyję (mój ukochany kolor). No i ostatnio wreszcie założyłam kolczyki- malutkie, srebrne, w lewym uchu dwa:- )))) Poza tym nie przepadam za biżuterią, przeszkadza mi- zwłaszcza pierścionki. Nawet obrączki nie lubiłam nosić;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
srootootoo Re: Ozdoby na lato 12.06.03, 15:30 Gość portalu: micin napisał(a): > Ja mam tylko niebieskie koraliki na szyję (mój ukochany kolor). > No i ostatnio wreszcie założyłam kolczyki- malutkie, srebrne, w lewym uchu dwa: > - > )))) > Poza tym nie przepadam za biżuterią, przeszkadza mi- zwłaszcza pierścionki. > Nawet obrączki nie lubiłam nosić;-)))) no.Podobno strasznie szyja boli :P Odpowiedz Link Zgłoś
micin Re: Ozdoby na lato 12.06.03, 20:35 srootootoo napisał: > no.Podobno strasznie szyja boli :P Niom. Bo to taka obróżka, Sruciku. Nie polecam. No chyba, że ze mną:-)))) Hehehehe, aż się sama uśmiałam z siebie. Gupawki przed sesją dostaję:-/ Odpowiedz Link Zgłoś
marjory_m Re: Ozdoby na lato 11.06.03, 15:03 Jeśli koraliki to czarne albo drewniane. Pierścionków nie znosze. Tak samo jak długich i kolorowych paznokci. Baaardzo mi przeszkadzają. Kolczyków mam 9 (4 w lewym, 5 w prawym uchu),ale to takie moje małe zboczenie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pijaw Zdecydowa.nie 12.06.03, 23:04 u męzczyzn - żadnych ozdób, poza ew. spinkami do mankietów i zegarkiem, ale to nie na plażę. u kobiet - coś delikatnego. KAżda kobieta ma swój styl i czym innym podkresla swoją kobiecość. Generalni - uważam, ze najładniej zdobi ciało opalenizna. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Ozdoby na lato - propozycja dla Pań 13.06.03, 00:13 Jakieś lekkie, kwiatowe perfumy. I wystarczy :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Ozdoby na lato 13.06.03, 16:53 Typowych letnich ozdób nie mam. No może rozwiany na wietrze włos i brązowa opalenizna :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lea Re: Ozdoby na lato IP: 62.233.180.* 13.06.03, 20:50 gumka do włosów. tylko i wyłącznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lea Re: (lea) [priv] IP: 62.233.180.* 13.06.03, 20:54 sprawdziłam. smutno tak być nieszczęśliwie zakochanym (hi, hi) Odpowiedz Link Zgłoś
keltoi Re: Ozdoby na lato 13.06.03, 21:19 Mam trzy kolczyki w uszach, w tym jeden...nietypowy, tak wewnątrz i bardzo go lubię. Oprócz tego mam kolczyk w pępku. Lubie sobie coś ładnego załozyć w dziurki... bez aluzji !!!!!!!! Zbieram sie chwilowo do tatuażu, sama go zaprojektowałam, tylko będzie sporo kosztował, więc zbieram fundusze narazie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
fleurette Re: Ozdoby na lato 21.06.03, 14:35 hmmmm... jachętnie zrobiłabym sobie czasowy tatuaż na to lato w mało widocznym miejscu, ale druga połówka nieprzepada za takimi ozdobami. Poza tym czasem mam na nodze bransoletkę. A tak naprawde w lecie najważniejsza jest wg naturalność i zadabny wyglad. dyskretny makijaż, lekkie jasne ciuchy, lekkie ozdoby. W końcu trzeba odpocząć!! Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Ozdoby na lato 21.06.03, 14:48 fleurette napisała: > [...] Poza tym czasem mam na nodze bransoletkę. [...] Kiedyś gdzieś przeczytałam, że co innego znaczy bransoletka na lewej kostce a co innego na prawej. Niestety pamięć ludzka zawodną jest. Czym więc panie kierują sie przy zapinaniu łańcuszka nad stopą? Odpowiedz Link Zgłoś
fleurette Re: Ozdoby na lato 21.06.03, 14:50 U mnie prozaicznie: bólem kolana. O dziwo pomaga, choć w to nie chciałam nigdy uwierzyc. Noszę na lewej nodze. Ale raczej rzadko. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Ozdoby na lato 21.06.03, 18:23 Pomaga na ból kolana?!? Jakaś specjalna ta bransoletka? Bo ja w takim razie zacznę nosić na obu nogach... Odpowiedz Link Zgłoś