macchiato2 22.06.07, 12:54 Gdzie w Łodzi mozna kupić jakieś smieszne gadzety np. peruki, swiecace kubki itp.? Pozdrawiam M Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brite Re: sklep z gadzetami w Łodzi 22.06.07, 13:28 > smieszne gadzety np. peruki, swiecace kubki Mnie tam świecący kubek nie śmieszy, ale ja mam zwichrowane poczucie humoru. Kiedyś był sklep w hali na Górniaku, ale czy aby jeszcze istnieje - nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Re: sklep z gadzetami w Łodzi 22.06.07, 13:37 Kiedyś był taki w przejściu podziemnym na skrzyżowaniu Piłsudzkiego i Mickiewicza, ale to było daaaawnoooo... Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Manufaktura 22.06.07, 14:35 Zupełnie przypadkiem odkryłem taki sklepik, w Manufakturze. Zaraz przy wejściu do Reala, od strony parkingu przy Drewnoskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: sklep z gadzetami w Łodzi 22.06.07, 16:23 W Centralu na pierwszym lub drugim piętrze. Stoisko tuż przy schodach. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: sklep z gadzetami w Łodzi 22.06.07, 16:25 Peruki to nie wiem ale juz niedlugo otworzy sie sklepik z lodzkimi gadzetami euro 2012. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: sklep z gadzetami w Łodzi 22.06.07, 16:34 Na Zgierskiej jest taki sklep - jak się idzie od strony Placu Kościelnego w kierunku Rynku Bałuckiego, to ~w połowie drogi, po prawej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś