ixtlilto 16.06.03, 12:36 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=6387584&a=6517680 Kiedy ślub? Czuję się zaproszona (podejrzewam, że inni Forumowicze też) :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubar Re: Pijaw!!! Kiedy ślub?! :-D 16.06.03, 12:53 Własnie własnie!!! A propos będziesz 28? Odpowiedz Link Zgłoś
pijaw To ja jeszcze nie napisałem!!!???!!!! 16.06.03, 21:15 Faux pas Moi Drodzy... Co ja mam w tej głowie... 21.06.2003 czyli sobota najbliższa, czyli sobótka, czyli wianki, noc kupały czyli św. jana, czyli przesilenie, czyli najkrótsza noc w roczku :-) Ślub w kościele pw. Bł. Władysława, ul. Przy Bażantarni 3, 02-793 Warszawa - Niedaleko stacji metra Natolin. Będziemy z Anisią zaszczyceni, jeśli zechcecie przyjść się z nas ponabijać :-) (bo załozenie ślubu jest z przymrużeniem oka - o ile wyjdzie, tzn. ślub jest jak najbardziej na poważnie, ale nie zamierzamy być poważni, a filmik ze ślubu nie może być nudny :-D) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: To ja jeszcze nie napisałem!!!???!!!! 16.06.03, 21:19 pijaw napisał: > Faux pas Moi Drodzy... Co ja mam w tej głowie... Heheh... noc poślubną? :)P > 21.06.2003 czyli sobota najbliższa,[...] > Ślub w kościele pw. Bł. Władysława, ul. Przy Bażantarni 3, 02-793 Warszawa - A godzina?!? Odpowiedz Link Zgłoś
pijaw Re: To ja jeszcze nie napisałem!!!???!!!! 17.06.03, 12:12 ixtlilto napisała: > A godzina?!? > Napisałem w osobnym wątku - 17.00 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: To ja jeszcze nie napisałem!!!???!!!! 16.06.03, 21:30 pijaw napisał: > czyli najkrótsza noc w roczku :-) -- Nie do końca rozumiem ;-) > Będziemy z Anisią zaszczyceni, jeśli zechcecie przyjść się z nas ponabijać :-) -- Oj uważaj, bo się jeszcze zdziwisz! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pijaw Re: To ja jeszcze nie napisałem!!!???!!!! 16.06.03, 22:56 hubar napisał: > > czyli najkrótsza noc w roczku :-) > -- > Nie do końca rozumiem ;-) > No bo nie myślisz, że po slubie to bedę spał całą noc?? :-))))))) > -- > Oj uważaj, bo się jeszcze zdziwisz! ;-) > Jestem z Anisią ponad 7 alt. Nic mnie już nie zdziwi. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
keltoi Re: To ja jeszcze nie napisałem!!!???!!!! 16.06.03, 23:19 pijaw napisał: > Jestem z Anisią ponad 7 alt. Nic mnie już nie zdziwi. :-) To wy bezkonfliktowi, Pijawku, jesteście....ja jestem z Moim Szczęściem 3 i już jestem na kilka tysięcy procent pewna, że mnie nic nie zdziwi...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: To ja jeszcze nie napisałem!!!???!!!! 16.06.03, 23:39 pijaw napisał: > No bo nie myślisz, że po slubie to bedę spał całą noc?? :-))))))) -- Ale z kim :P > > Oj uważaj, bo się jeszcze zdziwisz! ;-) > Jestem z Anisią ponad 7 alt. Nic mnie już nie zdziwi. :-) -- Mnie raczej chodziło o to zapraszanie i nabijanie się z Was :P Odpowiedz Link Zgłoś
pijaw Re: To ja jeszcze nie napisałem!!!???!!!! 17.06.03, 00:25 > -- > Mnie raczej chodziło o to zapraszanie i nabijanie się z Was :P > Zapraszam jak najpowaznej. A jesli chodzi o nabijanie, to jak najbardziej jestem za, o ile nie odniesiemy uszczerbku na zdrowiu, a fryzura Aniśki przeżyje Wasze "najście" :-)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ileana Re: Pijaw!!! Kiedy ślub?! :-D 16.06.03, 21:21 No mnie nie bedzie ale juz sie ciesze ze slub sie odbedzie(co za rymy mi sie czepiaja) Pijawie to przyspiesze spis przepisow dobrego jedzonka,bo sie przydadza na nowej drodze zycia. pozdr ileana Odpowiedz Link Zgłoś
pijaw Re: Pijaw!!! Kiedy ślub?! :-D 16.06.03, 22:17 Dzięki, jesteś Wspaniała :-) (cśśśśśśśśśśśś tylko nie powtarzajcie Anisi ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Pijaw!!! Kiedy ślub?! :-D 16.06.03, 22:18 pijaw napisał: > (cśśśśśśśśśśśś tylko nie powtarzajcie Anisi ;-)) Tylko czekać aż Anisia trafi na Forum :D Odpowiedz Link Zgłoś
pijaw Re: Pijaw!!! Kiedy ślub?! :-D 16.06.03, 22:22 Dla sprawozdań z kłótni małżeńskich otworzymy osobny wątek. Po 300tnym poście wyślemy link do Brazylii, gdzie napewno to sfilmują :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teufel Wszystkiego Naj IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.03, 07:06 Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia dużo dzieci, wnuków, prawnuków,praprawnuków, prapraprapra..... Odpowiedz Link Zgłoś