kotbert 09.07.07, 23:04 godny polecenia, dostępny od już_właśnie_teraz_natychmiast_ratunku? Help - ktokolwiek widział, ktokolwiek wie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
super_paula Re: [GwŁ] Chirurg szczękowy 10.07.07, 08:30 Na ulicy Drewnowskiej(blok zaraz obok sklepu z dewocjonaliami, mieszkania 2, parter, szyld z napisem stomatolog), dr Karolewski, z czystym sumieniem polecam. Telefon do gabinetu 042 654 01 27. Odpowiedz Link Zgłoś
jelonek72 Re: [GwŁ] Chirurg szczękowy 10.07.07, 08:49 Polecam profesora Arkuszewskiego - przyjmuje na Sienkiewiecza 153 m3 w gabinecie dr Lasoty tel trzebaby ustalić na informacji bo nie mam przy sobie wg mnie super specjalista ! Odpowiedz Link Zgłoś
bogusia_my Re: [GwŁ] Chirurg szczękowy 10.07.07, 08:55 w Barlickim jest dobra baza zabiegowa chirurgii szczękowo-twarzowej, rwał i szył mi kiedyś dobry lekarz / zapomniałam nazwiska / z pewnością są też inni,można mieć zaufanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kotbert Dzięki serdeczne 10.07.07, 10:57 za wszystkie informacje, miłosierni ludzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: [GwŁ] Chirurg szczękowy 10.07.07, 11:57 > w Barlickim jest dobra baza zabiegowa chirurgii szczękowo-twarzowej, rwał i > szył mi kiedyś dobry lekarz tym oddziałem kieruje Arkuszewski. Przyjmował tez na Sterlinga przy Składowej. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś