Dodaj do ulubionych

teofilów a,b,c...

22.06.03, 10:26
Czy ktoś może mi objaśnić, gdzie jest teo a, teo b i teo c? nigdy tego nie
wiedziałem :) A ten nowy 'wodny raj' jest na a,b czy c?
Obserwuj wątek
    • Gość: M. Re: teofilów a,b,c... IP: *.lodz-teofilow.sdi.tpnet.pl 22.06.03, 15:06
      Sam nigdy tego nie byłem pewien, ale chyba
      a - od torów do Traktorowej
      b - do Rydzowej
      c - do Szczecińskiej (bo dalej to chyba już nie teofilów)

Jezeli rzeczywiście tak jest to ten nowy basen jest na B
      • geograf Re: teofilów a,b,c... 22.06.03, 21:28
        ja widziałem podział na a,b,c,d...
        gdzie D, to były domki i szeregowce..czyli na zachód od
        Szparagowej
        C - Szparagowa-Kaczeńcowa
        B - Kaczeńcowa-Traktorowa
        A-Traktorowa-tory

tylko na jakiej zasadzie podzielono Teofilów?
        czy na 3, czy na 4 części?
        etapy budowania?
        • igrek_oficjalny Re: teofilów a,b,c... 22.06.03, 21:39
          Ja mieszkam w domku na wysokości stacji shella na traktorowej. Nie wiem, czy
          to 'podpada' pod teofilów czy już złotno...
          jesli chodzi o podział to ja słyszłaem tylko o a,b,c. Ale ciągle jak widać
          jest pełno sprzeczności
          • Gość: eyemakk Re: teofilów a,b,c... IP: *.mirtel.net 23.06.03, 08:46
            na jakiejś rabatkowej mieszkasz... eh, wspomnienia...
            • igrek_oficjalny Re: teofilów a,b,c... 23.06.03, 16:18
              Gość portalu: eyemakk napisał(a):

> na jakiejś rabatkowej mieszkasz... eh, wspomnienia...

Rabatkowa jest całkiem blisko...a TY skąd znasz tak dobrze tę okolice?
              • Gość: eyemakk Re: teofilów a,b,c... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.03, 18:45
                moja była mieszka na rabatkowej. bliskie rejony całkiem przyjemne, ale dalszy
                teo to dla mnie najgorsza dzielnica w lodzi poza srodmiesciem. w zyciu sie nie
                nasłuchalem o tylu patologiach jakie tam mają miejsce... eh
                • Gość: Teofilowianin Re: teofilów a,b,c... IP: *.toya.net.pl 25.06.03, 00:17

. bliskie rejony całkiem przyjemne, ale dalszy
                  > teo to dla mnie najgorsza dzielnica w lodzi poza srodmiesciem. w zyciu sie
                  nie
                  > nasłuchalem o tylu patologiach jakie tam mają miejsce... eh

Heh,dalszy tzn Teofilów tgz. A ,blizszy B i C czy o to Ci chodzi?
                  Czy przypadkiem Twa niechęć do tej części miasta nie wiąze się z prozaicznym w
                  sumie faktem że po prostu dećko narozrabiałeś i dostałeś tgz. oklep?
                  Coś tak me przeczucie....

Wiedz o tym że w tym miejscu spędziłem wiele lat mego życia i ręczę za to że
                  ilość patologii jest taka sama(bądź wręcz mniejsza)jak gdzie indziej.

Teofilowianin
                  • Gość: eyemakk Re: teofilów a,b,c... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.03, 00:51
                    no sorry ale tylko na teo nasluchalem sie o przypadkach kazirodztwa, skrajnej
                    przemocy w rodzinie, zamykaniu w tapczanie na cały dzień rodzeństwa, groźbach
                    gwałtu itp. i to nie tylko u blokerstwa (ktore jest najgorssze w mieście) ale i
                    u tzw "nowobogackich"; wszystko dzieje sie na poziomie, ktory ciezko zlapac,
                    chyba ze sie naprawde mocno wgłębisz. i nie pisz mi ze tak jest wszedzie, mi
                    chodzi o skale i nasilenie tego zjawiska.

ps. mnie na teo nie spotkalo nic zlego, przynajmniej fizycznie.
                    • Gość: Teofilowianin Re: teofilów a,b,c... IP: *.toya.net.pl 25.06.03, 22:47

> no sorry ale tylko na teo nasluchalem sie o przypadkach kazirodztwa, skrajnej
                      > przemocy w rodzinie, zamykaniu w tapczanie na cały dzień rodzeństwa, groźbach
                      > gwałtu itp. i to nie tylko u blokerstwa (ktore jest najgorssze w mieście) ale
                      i
                      >
                      > u tzw "nowobogackich"; wszystko dzieje sie na poziomie, ktory ciezko zlapac,

Tak masz rację ,osobiście znam przypadek gdy pewna nastolatka zamordowała swą
                      matkę a jej szczątki przetrzymywała w torbach na balkonie(była to zima)
                      Tak potwierdzam mieszkancy Teofilowa potrafią być okropni!!

Ale wiedz że znam też przypadek gdy córka zamordowała matkę i ukryła Ją w
                      szafie,cała sprawa wydażyła się na .....Widzewie.
                      No i jak to się ma do twego utyskiwania na mieszkańsów Teofilowa?

Mimo wszystko pozdrawiam.
                  • Gość: eyemakk Re: teofilów a,b,c... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.03, 00:51
                    no sorry ale tylko na teo nasluchalem sie o przypadkach kazirodztwa, skrajnej
                    przemocy w rodzinie, zamykaniu w tapczanie na cały dzień rodzeństwa, groźbach
                    gwałtu itp. i to nie tylko u blokerstwa (ktore jest najgorssze w mieście) ale i
                    u tzw "nowobogackich"; wszystko dzieje sie na poziomie, ktory ciezko zlapac,
                    chyba ze sie naprawde mocno wgłębisz. i nie pisz mi ze tak jest wszedzie, mi
                    chodzi o skale i nasilenie tego zjawiska.

ps. mnie na teo nie spotkalo nic zlego, przynajmniej fizycznie.
                • aric Eye 25.06.03, 12:39

najgorsza dzielnica w lodzi poza srodmiesciem.

Jak się spotkamy to masz oklep jak nic!!!!! Co ty możesz wiedziec o
                  śródmiesciu.:)))
                  • geograf Re: Eye 25.06.03, 20:37
                    też tak myślę...
                    chociaż rejon Górniaka może śmiało stanąć w szranki z
                    centrum...bywałem tam przez 3 lata..to jest dopiero
                    okolica...(niestety)

:/
                    • igrek_oficjalny Re: Eye 25.06.03, 21:05
                      Wracam wieczorem z centrum, gdzie już raz mnie chcieli okraść...wysiadam
                      z '83' na traktorowej przy shellu. "Uff..."-jestem u siebie. Jeszcze 300
                      metrów między domkami, zakręt i w domciu. Połowa drogi-bach-grupa 5-10 ludzi
                      wraca chyba z imprezy. Nie uciekam, idę. Dwóch podchodzi i pyk-prosto w twarz
                      (nawet sie nie przywitali)...uciekłem. Po 30 sekundach podjechały dwa
                      radiowozy wezwane przez kogoś. Mówie co i jak. Policja: wsiadaj...
                      Ponieważ byłem znieczulony piwami, a w myslach juz miałem kolejne
                      rozpoznawanie sprawców (już kiedyś to przerabiałem)...dałem sobie spokój.
                      Zapraszam zobaczyć moja spokojna okolice, ale po gebie można wszędzie dostać! :
                      (
    • Gość: Tomas Re: teofilów a,b,c... IP: 212.191.74.* 24.06.03, 14:51
      Jako stały mieszkaniec Teofilowa pragnę rozwiać wszystkie wątpliwości.
      a - dw. PKP Żabieniec-Traktorowa
      b - Traktorowa - Kaczeńcowa
      c - Kaczeńcowa - Wici (tutaj powstaje basen, tutaj mieszkam ja)
      d - os. Rogatka i domki jednorodzinne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka