igrek_oficjalny 22.06.03, 10:26 Czy ktoś może mi objaśnić, gdzie jest teo a, teo b i teo c? nigdy tego nie wiedziałem :) A ten nowy 'wodny raj' jest na a,b czy c? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M. Re: teofilów a,b,c... IP: *.lodz-teofilow.sdi.tpnet.pl 22.06.03, 15:06 Sam nigdy tego nie byłem pewien, ale chyba a - od torów do Traktorowej b - do Rydzowej c - do Szczecińskiej (bo dalej to chyba już nie teofilów) Jezeli rzeczywiście tak jest to ten nowy basen jest na B Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: teofilów a,b,c... 22.06.03, 21:28 ja widziałem podział na a,b,c,d... gdzie D, to były domki i szeregowce..czyli na zachód od Szparagowej C - Szparagowa-Kaczeńcowa B - Kaczeńcowa-Traktorowa A-Traktorowa-tory tylko na jakiej zasadzie podzielono Teofilów? czy na 3, czy na 4 części? etapy budowania? Odpowiedz Link Zgłoś
igrek_oficjalny Re: teofilów a,b,c... 22.06.03, 21:39 Ja mieszkam w domku na wysokości stacji shella na traktorowej. Nie wiem, czy to 'podpada' pod teofilów czy już złotno... jesli chodzi o podział to ja słyszłaem tylko o a,b,c. Ale ciągle jak widać jest pełno sprzeczności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eyemakk Re: teofilów a,b,c... IP: *.mirtel.net 23.06.03, 08:46 na jakiejś rabatkowej mieszkasz... eh, wspomnienia... Odpowiedz Link Zgłoś
igrek_oficjalny Re: teofilów a,b,c... 23.06.03, 16:18 Gość portalu: eyemakk napisał(a): > na jakiejś rabatkowej mieszkasz... eh, wspomnienia... Rabatkowa jest całkiem blisko...a TY skąd znasz tak dobrze tę okolice? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eyemakk Re: teofilów a,b,c... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.03, 18:45 moja była mieszka na rabatkowej. bliskie rejony całkiem przyjemne, ale dalszy teo to dla mnie najgorsza dzielnica w lodzi poza srodmiesciem. w zyciu sie nie nasłuchalem o tylu patologiach jakie tam mają miejsce... eh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teofilowianin Re: teofilów a,b,c... IP: *.toya.net.pl 25.06.03, 00:17 Gość portalu: eyemakk napisał(a): . bliskie rejony całkiem przyjemne, ale dalszy > teo to dla mnie najgorsza dzielnica w lodzi poza srodmiesciem. w zyciu sie nie > nasłuchalem o tylu patologiach jakie tam mają miejsce... eh Heh,dalszy tzn Teofilów tgz. A ,blizszy B i C czy o to Ci chodzi? Czy przypadkiem Twa niechęć do tej części miasta nie wiąze się z prozaicznym w sumie faktem że po prostu dećko narozrabiałeś i dostałeś tgz. oklep? Coś tak me przeczucie.... Wiedz o tym że w tym miejscu spędziłem wiele lat mego życia i ręczę za to że ilość patologii jest taka sama(bądź wręcz mniejsza)jak gdzie indziej. Teofilowianin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eyemakk Re: teofilów a,b,c... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.03, 00:51 no sorry ale tylko na teo nasluchalem sie o przypadkach kazirodztwa, skrajnej przemocy w rodzinie, zamykaniu w tapczanie na cały dzień rodzeństwa, groźbach gwałtu itp. i to nie tylko u blokerstwa (ktore jest najgorssze w mieście) ale i u tzw "nowobogackich"; wszystko dzieje sie na poziomie, ktory ciezko zlapac, chyba ze sie naprawde mocno wgłębisz. i nie pisz mi ze tak jest wszedzie, mi chodzi o skale i nasilenie tego zjawiska. ps. mnie na teo nie spotkalo nic zlego, przynajmniej fizycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teofilowianin Re: teofilów a,b,c... IP: *.toya.net.pl 25.06.03, 22:47 Gość portalu: eyemakk napisał(a): > no sorry ale tylko na teo nasluchalem sie o przypadkach kazirodztwa, skrajnej > przemocy w rodzinie, zamykaniu w tapczanie na cały dzień rodzeństwa, groźbach > gwałtu itp. i to nie tylko u blokerstwa (ktore jest najgorssze w mieście) ale i > > u tzw "nowobogackich"; wszystko dzieje sie na poziomie, ktory ciezko zlapac, Tak masz rację ,osobiście znam przypadek gdy pewna nastolatka zamordowała swą matkę a jej szczątki przetrzymywała w torbach na balkonie(była to zima) Tak potwierdzam mieszkancy Teofilowa potrafią być okropni!! Ale wiedz że znam też przypadek gdy córka zamordowała matkę i ukryła Ją w szafie,cała sprawa wydażyła się na .....Widzewie. No i jak to się ma do twego utyskiwania na mieszkańsów Teofilowa? Mimo wszystko pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eyemakk Re: teofilów a,b,c... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.03, 00:51 no sorry ale tylko na teo nasluchalem sie o przypadkach kazirodztwa, skrajnej przemocy w rodzinie, zamykaniu w tapczanie na cały dzień rodzeństwa, groźbach gwałtu itp. i to nie tylko u blokerstwa (ktore jest najgorssze w mieście) ale i u tzw "nowobogackich"; wszystko dzieje sie na poziomie, ktory ciezko zlapac, chyba ze sie naprawde mocno wgłębisz. i nie pisz mi ze tak jest wszedzie, mi chodzi o skale i nasilenie tego zjawiska. ps. mnie na teo nie spotkalo nic zlego, przynajmniej fizycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Eye 25.06.03, 12:39 Gość portalu: eyemakk napisał(a): najgorsza dzielnica w lodzi poza srodmiesciem. Jak się spotkamy to masz oklep jak nic!!!!! Co ty możesz wiedziec o śródmiesciu.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Eye 25.06.03, 20:37 też tak myślę... chociaż rejon Górniaka może śmiało stanąć w szranki z centrum...bywałem tam przez 3 lata..to jest dopiero okolica...(niestety) :/ Odpowiedz Link Zgłoś
igrek_oficjalny Re: Eye 25.06.03, 21:05 Wracam wieczorem z centrum, gdzie już raz mnie chcieli okraść...wysiadam z '83' na traktorowej przy shellu. "Uff..."-jestem u siebie. Jeszcze 300 metrów między domkami, zakręt i w domciu. Połowa drogi-bach-grupa 5-10 ludzi wraca chyba z imprezy. Nie uciekam, idę. Dwóch podchodzi i pyk-prosto w twarz (nawet sie nie przywitali)...uciekłem. Po 30 sekundach podjechały dwa radiowozy wezwane przez kogoś. Mówie co i jak. Policja: wsiadaj... Ponieważ byłem znieczulony piwami, a w myslach juz miałem kolejne rozpoznawanie sprawców (już kiedyś to przerabiałem)...dałem sobie spokój. Zapraszam zobaczyć moja spokojna okolice, ale po gebie można wszędzie dostać! : ( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomas Re: teofilów a,b,c... IP: 212.191.74.* 24.06.03, 14:51 Jako stały mieszkaniec Teofilowa pragnę rozwiać wszystkie wątpliwości. a - dw. PKP Żabieniec-Traktorowa b - Traktorowa - Kaczeńcowa c - Kaczeńcowa - Wici (tutaj powstaje basen, tutaj mieszkam ja) d - os. Rogatka i domki jednorodzinne Odpowiedz Link Zgłoś