Dodaj do ulubionych

Kwiaty od Gillette

IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.07, 20:53
Kropaszenko na urlopie, a Tomaszewski nic tym razem nie posadził ?!
Obserwuj wątek
    • Gość: misiu Naprawde wydarzenie ja poier......dole, smutne IP: *.bel.vectranet.pl 24.07.07, 22:48
      jak chcecie sie zrewanzowac czytelnikowi to podajcie tabele wynagrodzen w tej
      firmie na wszystkich stanowiska i zysk netto firmy,pozdro
      • Gość: łodzianin Re: Naprawde wydarzenie ja poier......dole, smutn IP: *.lodz.dialog.net.pl 25.07.07, 00:03
        Zarobki nie są złe, pod warunkiem że masz trochę umiejętności oraz potrafisz negocjować. Naprawdę nie wygląda to źle.
        • antyle25 Dobra inicjatywa. PS. frustraci na forum 25.07.07, 02:17
          To dobrze, ze tak firmy zaczynaja sie promowac a przy okazji mądrze upiększac
          nasze wspaniałe miasto. Jest jeszcze kilka miejsc, gdzie pewnym kosztem mozna
          by urządzic przyjemne i ciekawe miejsca. Na pewno kazdy z nas mógłby takie
          przedstawic. Dziwi mnie frustracja ludzi, co ma robienie ogródka do zarobków?
          Wiecej pozytywnych mysli a nie malkontenctwa. Tutaj takich ludzi nie trzeba.
    • Gość: hensvik Kwiaty od Gillette IP: 212.191.172.* 25.07.07, 10:45
      ZENADA, na kwiaty są pieniadze, a zarobki w firmie siegaja 850-900 zl netto w
      Gillette, WSTYD jak na wiodacą firmę na swiecie.Te kilkaset tysiecy zl
      nalezaloby lepiej przeznaczyc na podwyzki dla pracownikow, a samo misto powinno
      dbać o zieleń miejską.I tak ma wygladać wspołpraca miedzy miastem a Gillette???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka