Gość: Fan IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.03, 18:46 Raków Częstochowa, Śląsk Wrocław, Pogoń Szczecin, Stomil Olsztyn - te kluby to już tylko historia. Czy nie macie wrażenia, że z Widzewem to juz naprawdę koniec...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zygmunt Re: TRUMNA DLA WIDZEWA IP: *.visp.energis.pl 08.07.03, 23:20 Mam nadzieję, że prawdziwi Łodzianie nie dopuszczą do zaniku Widzewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: TRUMNA DLA WIDZEWA IP: *.toya.net.pl 15.07.03, 01:28 Gość portalu: zygmunt napisał(a): > Mam nadzieję, że prawdziwi Łodzianie nie dopuszczą do > zaniku Widzewa. .kfiatki na widzewie posadzili i to zadarmo bo ot mati udziałowca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: TRUMNA DLA WIDZEWA IP: *.toya.net.pl 15.07.03, 01:32 na stadionie widzewa teraz będą kfiatki rosnąc a potem na pot czmentarzem udziałowiec je opycha l Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: TRUMNA DLA WIDZEWA IP: *.toya.net.pl 15.07.03, 01:35 Gość portalu: zygmunt napisał(a): > Mam nadzieję, że prawdziwi Łodzianie nie dopuszczą do > zaniku Widzewa. Odpowiedz Link Zgłoś