brite 16.09.07, 18:11 A teraz płaczących państwa z łódzkiego SLD prosimy o opowiedzenie, co pan Miller podczas swoich pięciu minut na szczycie państwa zrobił dobrego dla Łodzi. Dla MIASTA Łodzi, nie dla kolegów z Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jm2000 nie wiem dlaczego - ale mam wrazenie IP: *.gdynia.mm.pl 16.09.07, 18:14 ze popularnosc SLD wŁodzi teraz wzrosnie. zeby tylko rozpaczanie lokalnych struktur partii nie zniechecilo potencjalnych wyborcow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hh Super że odchodzi.Kto następny? IP: *.toya.net.pl 17.09.07, 10:39 Czas na zmiany Towarzysze.Czas na młodych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martin Narescie! IP: *.interkam.pl 16.09.07, 19:23 To co prawda tylko pojedynczy ruch, ale jestem przekonany że pozbycie się takich ludzi jak Miller czy Dyduch, którzy kojarzą mi się naprawdę źle (a jestem byłym wyborcą lewicy) pokazują w którą stronę chce iść partia. Jestem pewien że wiele młodych osób to doceni. Odpowiedz Link Zgłoś
smukly.jaroslaw Re: Narescie! 16.09.07, 22:08 A pan premier powie: Gdyby pan Miller chciał wstąpić do PiS-u, to jego poprzednią działalność odkreślimy grubą kreską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś... Miller odszedł z SLD IP: *.131.1.56.Dial1.Chicago1.Level3.net 17.09.07, 06:32 Co za nieszczęście,tylko usiąść i płakać.:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sympatyk Miller odszedł z SLD IP: 82.160.245.* 17.09.07, 08:17 od zawsze głosowałem na lewicę, do tej pory miałem wiele szacunku dla pana Millera, ale za to jaki sposób się wypowiadał po swoimwyjściu z SLD stracił znaczną część mojej sympatii - czy on sam nie rozumie że jego start w wyborach znacząco osłabiłby lewicę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sirek Re: Miller odszedł z SLD IP: *.toya.net.pl 17.09.07, 09:07 ma on swoje zasługi dla lewicy -tak sie nie postepuje ze swoiimi byłymi przywódzcami -a nie popełnił on żadnych zbrodni-osłabia to tylko lewice -a przyjdzie kryska takze na fircyka OLEJNICZAKA -I TAK SAMO GO SPŁAWIĄ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sympatyk Re: Miller odszedł z SLD IP: 82.160.245.* 17.09.07, 08:30 załatwił m.in. pieniądze na dokończenie budowy Filcharmonii i ruszył z budową kliniki in ul. Czechosłowackiej, a Łódź dosatął za innych kadencji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: louenx Re: Miller odszedł z SLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.07, 10:56 no akurat troche zrobił... kilka inwestycji załatwił... także bez przesady... niemniej jednak każdy powinien wiedzieć kiedy i jak skończyć, aby wyjść z godnościa i klasą... Miller zapomniał o tym chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajak Re: Miller odszedł z SLD IP: 62.189.198.* 17.09.07, 15:48 a ja tam w to nie wierze. Przeciez to jest ta sama gra polityczna uprawiana przez SLD od wielu lat!!! Gdy ktos tracil na popularnosci odsuwano go na jakis czas by powrocic z calkiem niezlym poparciem. Zgodnie ze stara prawda, iz: Ludzie wybaczaja ale potrzeba czasu. Tak samo zrobiono z Cimoszewiczem, Oleksym, tym lysym w okularach (zapomnialem nazwiska) itp itd. Mimo wszystko podoba mi sie postawa ''politykow'' z SLD - trudno ich wyprowadzic z rownowagi, gdy otrzymuja trudniejsze pytanie odpowiadaja pytaniem na pytanie, mocny uscisk dloni, wmowia Ci ze jestes swietny, albo w przypdaku pana Oleksego ze ''nie pamieta''. Mam wrazenie, ze sa specjalnie szkoleni pod katem obycia, zachowania sie w towarzystwie, oraz unikania odpowiedzi na trudne pytania. Odpowiedz Link Zgłoś