longeta 22.09.07, 17:09 Czyż Roman nie jest fajny;-)(?) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
big_news Re: Ciamciaramcia 22.09.07, 18:50 Roman jest wybitnie inteligentny, to nie ulega kwestii. Niestety, Roman używa swoich szarych komórek jedynie we własnej sprawie. Za to Twoja sygnaturka jest fajna. Bez wątpliwości:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: Ciamciaramcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.07, 19:18 Czyżby to właśnie stamtąd nett czerpała swoją? Czy to zdanie wyrwane z kontekstu? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Ciamciaramcia 22.09.07, 19:21 To tylko Longeta z Nett wiedzą. Spodziewam się udanej nawalanki z powodu tych uroczych sygnaturek;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: Ciamciaramcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.07, 19:29 Acha. No tak. Ostatnio dużych wątków nie czytam z braku czasu :) To i mi wiele pyskówek oczom umyka :) Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Ciamciaramcia 22.09.07, 19:29 Eee o co tu sie klocic? Calosc brzmiala tak i wystosowana byla do banity82 "Problem w tym, ze on jest tylko troche za PiS, nie za duzo, bo a nuz i widelec, nie tacy prawi i sprawiedliwi sie okaza. Chcesz to sie zachwycaj tym asekurnatem. Tak, skladnia mi z pospiechu sie posypala, taka mundra nie jestem. W poszukiwaniu madrosci prawdziwej udaj sie do krajow arabskich, przyklasna ci, bo po co do szkol chodzic, jesli wszystka madrosc w jednej ksiedze zawarta.Przeciez im wiecej sie uczysz, tym wiecej masz do zapominanania, a im wiecej zapominasza tym mniej wiesz, a wiec po co sie uczyc? Myszkinem tego forum to nasz longeta nie jest..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Czyli jednak druga opcja. Wyrwane z kontekstu. :)n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.07, 19:31 Czyli jednak druga opcja. Wyrwane z kontekstu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Ciamciaramcia 22.09.07, 19:32 Eee... jestem zawiedziony:/ Nic, żadnych prztyczków? No wiecie państwo! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Ciamciaramcia 22.09.07, 19:37 No ale o co? Czy o to, ze longeta sarkazmu nie umie wyczuc? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Ciamciaramcia 22.09.07, 19:41 O cokolwiek! Byle było zamieszanie i huczek;) Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Ciamciaramcia 22.09.07, 19:47 Misiomis porownal takie zamilowanie do utarczek do sportu, a ja zawsze krotkodystansowcem bylam, zacietym na poczatku, a potem ... Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Ciamciaramcia 22.09.07, 19:53 Przecież nie chodzi o to, żeby organizować tutaj bieg dookoła świata. Wystarczą stumetrówki, a nawet dystans na 60 m;) Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Ciamciaramcia 22.09.07, 20:51 Taaa chleba i igrzysk, a "jak oni wygraja to bedzie 13.12.81" :) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Ciamciaramcia 22.09.07, 20:59 Taaa... A tera "jest faszyzm i dyktatura" :) Odpowiedz Link Zgłoś
brite i ja się z Romanem zgadzam 22.09.07, 19:28 natomiast dzisiejsze wyczyny polskich władz (przyrównanie ewentualnej koalicji LiD/PO do 13 grudnia przez PREMIERA, kjm, RP oraz odmówienie zgody na przyjazd obserwatorów OBWE) to jakiś czarny sen. Nie mogę uwierzyć w to, co dziś zobaczyłem w wiadomościach. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: i ja się z Romanem zgadzam 22.09.07, 19:31 Nic, tylko zmykaj do lasu... Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: i ja się z Romanem zgadzam 22.09.07, 19:32 I to jest Twoja genialna odpowiedź. Ja się do lasu przejdę, natomiast Tobie życzę miłego palenia się ze wstydu. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: i ja się z Romanem zgadzam 22.09.07, 19:33 Żartujesz sobie, prawda? Niby z jakiego to powodu mam mi być wstyd? Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: i ja się z Romanem zgadzam 22.09.07, 19:38 > Niby z jakiego to powodu mam mi być wstyd? żegnam, idę do lasu. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: i ja się z Romanem zgadzam 22.09.07, 19:40 Do przewidzenia było... I do miłego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: i ja się z Romanem zgadzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.07, 19:33 A po co nam obserwatorzy? Przecież trzeba jakoś te wybory sfałszować by Platforma wygrała :) A właśnie, jaki mają program wyborczy tym razem? Bo o obniżeniu podatków już nie wspominają... a szkoda. Może bym poszła na wybory... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: i ja się z Romanem zgadzam 22.09.07, 19:36 Oni mają wciąż i niezmiennie jeden program: dorwać się do władzy i skręcić resztę tego co zostało. Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Ale tak dla jasności: 22.09.07, 23:15 wiesz, kto w tym momencie tworzy rząd, który właśnie odmówił przyjęcia obserwatorów OBWE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: Ale tak dla jasności: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.07, 23:29 A co za różnica? To przecież Kwaśniewski namówił obserwatorów by przyjechali ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś