pepic 28.09.07, 08:53 Jak w temacie Pozdrawiam pepic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
troijnis polecam: 28.09.07, 12:05 1) na pewno lotnisko! dzieciom sie podoba, bez względu na płeć ;-) Najlepiej pójdź w czasie gdy akurat odlatuje jakis samolot. Za lotniskiem, od tyłu, wystawione są stare samoloty a w budynku jest wystawa fotografii - polecam. 2) zabierz dziecko do Wodnego Raju 3) Koniecznie do Kina 3D w Manufakturze (nawet jak nie zrozumie to się zachwyci) 4) zamiast do MC Donaldsa to do Wedla na czekoladę ;-) [sama bym chetnie poszła, może mnie ktoś zabierze?! Czekam na chętnych ;-)] 5) Może na lody do Galerii. Tam sa takie ładne zestawy dla dzieci - cieszą oko! Jak mi cos jeszcze przyjdzie do głowy to napiszę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
troijnis Re: Manufaktura - eksperymentatorium, muz. fabryk 28.09.07, 12:33 przypomniało mi się że w Manufie do końca października trwa FARAON czyli jedyna w Polsce wystawa poświęcona Starozytnemu Egiptowi! Pokazują mumifikację. To może być super! Sama się wybieram. <a href="www.tajemnice-egiptu.pl">Klątwa Faraonów</a> Poza tym w ofercie jest także ogród dinozaurów. <a href="www.dinozaury.com.pl">Ogród Dinozaurów</a> Można go zabrać także do Centrum Wspinaczkowego Jeśli kupisz bilety na dwie atrakcje to masz 10% rabatu. Oprócz tego o czym ja pisałam masz do wyboru także Muzeum Fabryki i Eksperymentatorium o którym pisze brite. Szczegółów nie znam ale wiem gdzie zasięgnąc informacji 0-42 632-76-04 Odpowiedz Link Zgłoś
pepic Re: Longetę /nt 28.09.07, 16:07 yavorius w temacie napisałem w ŁODZI pozd pepic Odpowiedz Link Zgłoś
pepic Dziękuję 28.09.07, 16:12 Wszystkim no prawie wszystkim :) Właśnie się dowiedziałem że Manufaktura ZOO Muzeum Historii Łodzi i Wodny Raj są zaplanowane "urzędowo" Jeszcze raz dzięki za pomysły Jeżeli macie jeszcze jakiś pomysł-bardzo chętnie skorzystam Pozdrawiam pepic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi Re: Co pokazać w Łodzi _10-cio_ latkowi z Litwy IP: *.din.or.jp 28.09.07, 16:53 Na pewno nie pokazuj tematu tego wątku. Jeszcze pomyśli, że tak się pisze po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hater Re: Co pokazać w Łodzi 10-cio latkowi z Litwy IP: *.bmly.cable.ntl.com 29.09.07, 00:19 psie kupy na 1-ego Maja Odpowiedz Link Zgłoś
graz.ka Re: Co pokazać w Łodzi 10-cio latkowi z Litwy 29.09.07, 08:42 A kiedy? Do 14. października jest Wystawa Origami w Muzeum Kinematografii :) I można zwiedzić całe Muzeum - a ciekawe filmowe rzeczy tam są. I obok Park Źródliska. Odpowiedz Link Zgłoś