Gość: aga IP: *.pl / *.leczna.enterpol.pl 20.05.05, 16:23 Jak się Wam podoba program Taniec z gwiazdami i która para jest według Was najlepsza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reggie85 Re: Taniec z gwiazdami 20.05.05, 16:29 Dla mnie to kolejne gó..,służące do zapełnienia luk w programie,szmira i tyle!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamazosi7 Re: Taniec z gwiazdami 20.05.05, 16:30 a ja lubie taniec i mnie to interesuje,nie patrze na cala otoczke molek i urbanski...pfff..tylko na sam taniec,choreografie,pomysly. no i muzyka sztaby jest naprawde dobra.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Taniec z gwiazdami IP: *.pl / *.leczna.enterpol.pl 20.05.05, 16:39 Mi bardzo dużo przyjemności sprawia oglądanie tego programu podziwiam ich za ciężkie treningi nie wiem jak oni to wytrzymują{zwłaszcza p.Paszt ale brawo! no i to rzeczywiście nie zly sposób na pozbycie się zbędnych kilosów Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_justysia Re: Taniec z gwiazdami 20.05.05, 16:37 nie oglądam bo nie mam TVN ale dla Sztaby to chętnie bym obejrzała :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bambina Re: Taniec z gwiazdami IP: 217.153.131.* 20.05.05, 17:57 ja oglądam! a najbardziej podobaja mi się pary Olivier Janiak i Kamila oraz Magda i Andrzej Nejman :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: Taniec z gwiazdami 20.05.05, 21:42 Oliwier jest.... przystojny :) A najbardziej lubię Nejmana i jego partnerkę "Czarną mambę" :) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: Taniec z gwiazdami 22.05.05, 07:44 Dochodzę do wniosku, że wszyscy mi się podobają :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DagnyJuel Re: Taniec z gwiazdami IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 22.05.05, 20:15 Boże dziewczyny ten program to tragedia!Tylko "Ciao Darwin"jest większym dnem... Odpowiedz Link Zgłoś
greta.greta Czy to temat na to forum? 22.05.05, 20:18 Co wspólnego z urodą ma pytanie dotyczące oceny programu i wyboru najlepszej pary? Odpowiedz Link Zgłoś